Translate

Ο πλανητης αναζητει τον Ενα, "Ο Ενας, ο Μεγαλος"...



Σε άρθρο της πριν από 13 χρόνια, (5-3-2000), η εφημερίδα«Απογευματινή», το οποίο είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο πλανήτης αναζητεί τον Ένα», έγραφε: 
«Το ότι ο κόσμος αλλάζει προσανατολισμούς είναι, ως ένα σημείο, γνωστό. Το άγνωστο είναι ακόμα το που κατευθύνεται ο κόσμος και γιατί».
Παρακάτω αναδημοσιεύει άρθρο της Sunday Times, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο συνδυασμός των στοιχείων και των επιχειρημάτων είναι τέτοιος που δημιουργεί την βεβαιότητα ότι ο κόσμος αναζητεί τον Ένα Μεγάλο, τον εκφραστή μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης..."
Στα 1500 μ.Χ. γράφουν οι Times, υπήρχαν 6.000 ανεξάρτητες πολιτείες. Σήμερα, μετά από πολλές συγχωνεύσεις και συγκερασμούς θέσεων, υπάρχουν 193 κράτη.
Αυτή η συγκέντρωση δυνάμεων, ακόμη κι αν υποχωρεί λίγο ως τακτική στις μέρες μας, λόγω της δημιουργίας μερικών νέων, εκ διασπάσεως κρατών, δείχνει ότι η τάση είναι ισχυρή και θα δώσει στο τέλος αυτή τη μία,την ενιαία κυβέρνηση.
Τα όργανα αυτής της ενιαίας κυβέρνησης μπαίνουν από καιρό. 
Οι ποικίλοι οργανισμοί, που έχουν διαμορφωθεί, όπως ο ΟΗΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ΝΑΤΟ, ο ΟΑΣΕ μοιάζουν με τα καλλιεργημένα κύτταρα των μελλοντικών σχηματισμών εξουσίας των εργαλείων άσκησης διοίκησης από τον Ένα τον Μεγάλο.
Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών δημιουργεί την βεβαιότητα για τα επερχόμενα και καλλιεργεί ένα δευτερογενή προβληματισμό. Αν αυτός ο Ένας Μεγάλος θα είναι εκφραστής της κυρίαρχης δύναμης, που θα έχει επιβληθεί στον κόσμο ή αν η μελλοντική κυβέρνηση θα είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών, στις οποίες θα συμμετέχει και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη".
Στην ετήσια έκθεσή του το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών(Οξφόρδη, Μ. Βρετανία), το1994, είχε διαπιστώσει την έλλειψη ισχυρών ηγετών.
Μάλιστα αναφερόταν ότι «στις περισσότερες χώρες αδύναμοι ηγέτες ισορροπούν επί ασταθών κυβερνήσεων γεγονός που οφείλεται μεταξύ άλλων και στην αδυναμία που παρουσιάζει ο θεσμός του κράτους-έθνους».
{Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο τερματισμός του θεσμού κράτος-έθνους ως αποτυχημένος και υπαίτιος για πολέμους, φανατισμό και εθνικιστικά μίση και συνεπώς χρεοκοπημένος με την παράλληλη προβολή του μοντέλου της παγκοσμιοποιημένης και πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που έχει στόχο την υπαγωγή αυτού τουπαγκόσμιου χωριού στην παγκόσμια κυβέρνηση κάτω από τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη, αποτελεί το όραμα των απανταχού θιασωτών της ΝέαςΠαγκόσμιας Τάξης και των διαφόρων επίσημων ή ανεπίσημων οργανισμών και εταιριών ( Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων κλπ), αλλά και των οπαδών τηςτου κινήματος της Νέας Εποχής (New Age)}.
Μέσα στην γενική απογοήτευση για τηνέλλειψη ισχυρών ηγετών, θα πρέπει να προβάλει ο ένας ισχυρός ηγέτης, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην χρυσή εποχή της ειρήνης και της ευημερίας.
Ο γνωστός βετεράνος αμερικάνος δημοσιογράφοςWalter Cronkite, (ο οποίος, μεταξύ των άλλων, ήταν αυτός είχε μεταδώσει την δολοφονία τουJ.F.Kennedy) δήλωσε «Ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς ηγέτη».
Ο Thomas Erenzeller πρόεδρος της νεοποχίτικης οργάνωσης World FederalistMovement (της οποίας ο αγώνας είναι η εμφάνιση μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης) έκανε έκκληση να αναλάβει την προεδρία της γης κάποιουπέρτατο όν...!!!
Για να μην επαναλάβουμε αυτό που είχε δηλώσει ο πρώηνΥπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Πωλ Ανρι Σπάακ,(γνωστός για την συνδρομή του στην σύσταση της ΕΟΚ):
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας άνθρωπος, τόσο μεγάλος ώστε να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ενθών και να μας σώσει από την οικονομική παρακμή που βυθιζόμαστε.
Στείλτε μας έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν και θα τον υποδεχθούμε είτε είναι ο Κύριος είτε είναι ο Σατανάς» (!!!)
Ο Robert Muller (φωτο), πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέα του Ο.Η.Ε. και γνωστός νεοεποχίτης οι δοξασίες του οποίου επηρέασαν πολλά πρόσωπα στον ΟΗΕ (όπου, μάλιστα, υπάρχει σε επίσημο χώρο αίθουσα διαλογισμού!!!) είχε πει ξεκάθαρα:
"Πρέπει να κινηθούμε όσο είναι δυνατόν γρηγορότερα προς μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ κάτω από την ηγεσία ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ "......
Ο αναμενόμενος αυτός Παγκόσμιος Ηγέτης, ο Ένας ο Μεγάλος, αυτός που θα μας σώσει, δεν είναι άλλος από εκείνον τον... «παρεξηγημένο» Αντίχριστο, για τον οποίο γινόταν ανέκαθεν και γίνεται πολύ λόγος, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλήρη σύγχυση και παρανόηση για το πρόσωπο αυτό.

Έτσι όταν ακούνε για "Αντίχριστο", άλλοι τον θεωρούνκάτι μεταξύ «μπαμπούλα» και «βαμπίρ» και... κάνουν τον σταυρό τους, τρέμοντας από τον φόβο τους επηρεασμένοι από διάφορες ταινίες θρίλερ, βιβλία (π.χ. ο Νίτσε είχε γράψει βιβλίο "ο Αντίχριστος" υπονοώντας προφανώς τον εαυτό του...) ιστορίες και μυθεύματα και άλλοι αιωνίως «εξυπνάκηδες» στο άκουσμα της λέξης "Αντίχριστος" χλευάζουν και ειρωνεύονται (όπως κάνουν πάντοτε και για τα πάντα, για οτιδήποτε ξεφεύγει της δικής τους αντίληψης και ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τον χώρο της "θρησκείας").
Ο Τζώρτζ Όργουελ, στο πασίγνωστο βιβλίο του "1984" τον είχε πλησιάσει αρκετά.
Ήταν ο "Μεγάλος Αδελφός". 
Ένας μυστηριώδης αυταρχικός Ηγέτης από το βλέμμα τουοποίου δεν ξεφεύγει κανείς.
Κάποιος όμως πιο πριν, τον είχε δει..
Πριν 1910 χρόνια, επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο ξερονήσι τηςΠάτμου, που ήταν τόπος εξορίας για τους κακούργους, ο Θεός «έδειξε» θαυματουργικά σε ένα γέροντα εξόριστο,αυτόν για τον οποίον, σήμερα, η μία επίσημη φωνή μετά την άλλη μιλάει.
Ήταν ο τελευταίος επιζών μαθητής του Ιησού Χριστού.
Ο Ιωάννης, που έγραψε τηνΑποκάλυψη.
Για τον Αντίχριστο όμως, εκτός από την Αποκάλυψη, αναφέρονται πολλά από τα πρωτοχριστιανικά κείμενα, αλλά και γραπτά των Πατέρων της Εκκλησίας.
Ας αναφέρουμε μερικά μόνο:
Έτσι στην «Διδαχή των Αποστόλων» (80-100 μ.Χ) αναφέρεται:
«Τότε θα εμφανισθεί οκοσμοπλανευτής ως υιός του Θεού και θα κάμει σημεία και τέρατα (καταπληκτικά ή υπερφυσικά έργα) και η γη θα παραδοθεί στα χέρια του...» (16-1-5).
Στην επιστολή Βαρνάβα (120 μ.Χ.) αναφέρεται: «Γι΄ αυτό ας προσέχουμε τις έσχατες ημέρες διότι σε τίποτε δεν θα μας ωφελήσει ολόκληρος ο χρόνος της ζωής και της πίστεως, αν δεν αντισταθούμε καθώς ταιριάζει σε υιούς Θεού στον παρόντα καιρό της ανομίας και τα μελλοντικά σκάνδαλα, για να μην καταφέρει να διεισδύσει ο «μαύρος» (4:9).
Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων (313-386) λέει· «Έχοντας και γνωρίζοντας τα σημάδια τουν Αντίχριστου, ασφάλιζε τον εαυτό σου και μην τα κρατάς μόνο για σένα, άλλα και να τα μεταδίδεις με κάθε ευκαιρία σε όλους»
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) έλεγε : «Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθή ο Αντίχριστος και να κάμη τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάση του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθήβασιλεύς να ορίση τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζη τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνη εις το μέτωπον,…. «... Καθώς εις τον καιρόν του Νώε οι άνθρωποι δεν επίστευον αλλά τον επεριγελούσαν, έως όπου ήλθεν εξάφνως η οργή του Θεού και ο κατακλυσμός και έπνιξεν όλον τον κόσμον, ομοίως και τώρα χριστιανοί μου εις την Δευτέραν Παρουσίαν του Χριστού μας δεν έχουν να πιστεύσουν οι άνθρωποι καθώς και τότε δεν επίστευσαν. Το ηξεύρω και εγώ χριστιανοί μου πως με περιγελούν και λέγουν: Τώρα ήλθες εσύ παλαιοκαλόγερε, να μας ειπείς λόγια εδικά σου. Τα λόγια οπού σας λέγω δεν είναι εδικά μου, είναι λόγια του Παναγίου Πνεύματος, οι αμαρτίες είναι εδικές μου, και όποιος θέλει να πιστεύση, πλην είναι ο καθένας ελεύθερος και όπως θέλει να κάμη. Εγώ το χρέος μου κάμνω, την πραγματεία μου».
Η λέξη Αντίχριστος σημαίνει αντιτιθέμενος στον Χριστό ή πολέμιός Του.
Μπορεί να σημαίνει επίσης «αντί του Χριστού», δηλαδή αντιποιούμενος τον Χριστό.
Η Αποκάλυψη, στα πιο γνωστά εδάφια, (13:16-18), λέει: «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς΄ (666)»
Μία ματιά στην περικοπή αυτή, μας οδηγεί να βγάλουμε κάποια απλά συμπεράσματα.
Στο προσκήνιο της ανθρώπινης Ιστορίας, κάποια στιγμή, θα φανερωθεί κάποιος άνθρωπος, (και όχι κάποιο σύστημα ή ιδεολογία, γιατί ο Απ. Παύλος τον ονομάζει «ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας» Β' Θεσσαλονικείς 2:3), ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να επιβάλει σε κάθε κάτοικο της γης αυτό το «χάραγμα». «Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους…».
Η παγκόσμια επιβολή αυτού του χαράγματος, οδηγεί το συμπέρασμα, ότι αυτός ο άνθρωπος (το θηρίονδεν θα είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά θα μπορεί να ασκεί εξουσία επάνω σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους του πλανήτη Γη, χωρίς καμία εξαίρεση.
Θα είναι συνεπώς ένας Ηγέτης, η εξουσία του οποίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν θα περιορίζεται σε ένα μόνο κράτος ή σε γειτονικά κράτη ή ακόμα σε μία συνομοσπονδία κρατών, ή σε μία συμμαχία κρατών με κοινό ιδεολογικό, πολιτικό, οικονομικό ή και φυλετικό προσανατολισμό, αλλά η εξουσία του θα είναι καθολική και απόλυτη σε κάθε γωνιά της Γης.
Θα μπορεί να επιβληθεί σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, ιδεολογίας, βιοτικού επιπέδου, ηλικίας κλπ. Μιλάμε συνεπώς, για ένανΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ. Ένα παγκόσμιο ηγέτη με πρωτοφανείςυπερεξουσίες. 
ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com