Translate

Τίτλοι τέλους για την ελληνική έκδοση του Μίκυ Μάους


Τη διακοπή της έκδοσης των περιοδικών κόμιξ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο εκδότης Χρήστος Τερζόπουλος. Ανάμεσά τους τα θρυλικά Μίκυ Μάους, Κόμιξ, Κλασικά, Ντόναλντ, Αλμανάκο.


Στην ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Χρ.Τερζόπουλος ανέφερε: «Μερικά πράγματα όπως ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, η υποτίμηση του νομίσματος και το κλείσιμο εφημερίδας ή περιοδικού δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων».
«Η διακοπή της έκδοσης των περιοδικών δεν ήταν μια επιπόλαια και ξαφνική επιλογή. Εδώ και πολλούς μήνες, από την αρχή του χρόνου, είχαμε επαφές και διαπραγματευόμασταν για να βρούμε βιώσιμη λύση για τα περιοδικά. Χρειάζεται ψυχικό σθένος να γίνονται διαπραγματεύσεις με νηφαλιότητα και σύνεση χωρίς να μεταφερθεί η αγωνία στους συνεργάτες μας» προσθέτει η ανακοίνωση.
Και συνεχίζει: «Έως την τελευταία στιγμή κρατούσαμε την σπίθα ζωντανή μήπως μπορέσει να συνεχιστεί η έκδοση των περιοδικών. Συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζαμε να κάνουμε πάντοτε. Να να εκδίδουμε περιοδικά που να είναι όσο καλύτερα μας επέτρεπαν οι συνθήκες να φτιάξουμε. Και αυτό θα ξανακάνουμε όταν μας το επιτρέψουν οι καιροί».
«Πρέπει να γνωρίζετε με βεβαιότητα πως η διακοπή ενός έργου μιας ζωής (σχεδόν 48 χρόνια) δεν είναι μια πράξη που δεν έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση» καταλήγει ο κ. Τερζόπουλος.
Το περιοδικό Μίκυ Μάους ξεκίνησε να εκδίδεται την 1η Ιουλίου 1966 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 2.400 τεύχη.
Μαζί με άλλα περιοδικά των εκδόσεων συνόδευε επί 47 χρόνια τις παιδικές (και όχι μόνο) αναμνήσεις πολλών αναγνωστών.                                                                                                                                                                                                                                ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com