Translate

Ποιος θα μας σώσει, από τους "σωτήρες" του ΣΥΡΙΖΑ;


Μέρος 1ο

Σε αυτή τη χώρα όπου οι άναρθρες κραυγές έχουν αντικαταστήσει την ψυχραιμία, όλοι έχουν γίνει ειδήμονες επί παντός επιστητού και για να πεις μία λογική κουβέντα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, καταρχάς σε υπομονή και κατόπιν σε ηρεμία, υπάρχουν κάποια θέματα που υφίστανται και είναι σημαντικά. Ένα μεγάλο ερώτημα που πλανάται, είναι πως θα σε σώσει κάποιος, όταν ο ίδιος βρίσκεται επί μακρόν στην ανομία ή στην ηθική παρανομία; Πως θα υποστηρίξει κάποιος την αλήθεια όταν πνίγεται μέσα στο ψέμα;

Ο λόγος για τους πολιτικούς και τα στελέχη που απαρτίζουν πέντε κόμματα που βρίσκονται στην αντιπολίτευση και κάμποσα εξωκοινοβουλευτικά, που πλασάρονται ως φέρελπις,  που θα σώσουν την Ελλάδα, από τους προδότες, δοσίλογους, πουλημένους, πράκτορες, κλέφτες, απατεώνες και αν ξέχασα κάτι, πέστε το μου να το προσθέσω, που απαρτίζουν το κυβερνητικό σχήμα.  Τα λέω μόνη μου για να σας προλάβω, μια και το μόνιμο παιδαριώδες επιχείρημα, είναι στην άκρη της γλώσσας όλων των οπαδών τους.

Οι celebrities του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξιος Παύλου ΤσίπραςΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ


Ο πατέρας του Αλέξη, Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήταν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν όλα τα μεγάλα έργα κατά τη διάρκεια της Επταετίας. Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον Αλέξη ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Προσλαμβάνει ντόπιους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους φροντίζει για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα μέσα σε κοντέινερ, το οποίο φορτώνει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα. Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών; Συγκεκριμένα διαβάζουμε από το Γιώργο Μεταξά: 

"Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:

1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν."

Ας δούμε όμως και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Απόσπασμα από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα (ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) στο περιοδικό Schooligans:"Ναι, είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι.. Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε! Φοβερό! Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…" Ο τυχαίος στην πολιτική μας ενημέρωσε ότι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο για το Σκοπιανό, παρέμεινε αθέατος και δεν έκανε κανένα σχόλιο…. Ο Τσίπρας θα μας σώσει στο πεδίο της μάχης. Θα ηγηθεί του στρατού και θα μας βγάλει από το Εθνικό αδιέξοδο.



Νικόλαος Γεωργίου Βούτσης ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ


Ο γιος του Βούτση, Γιώργος Βογιατζής – Βούτσης, είχε συλληφθεί για ένοπλη ληστεία Τράπεζας στις 4 Οκτωβρίου 2007 στου Γκύζη. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών. Άσκησε έφεση. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επικύρωσε την ποινή, αλλά το βλαστάρι του "επαναστάτη" βουλευτή δεν κάθισε ούτε 3 χρόνια μέσα και φυσικά βρίσκεται εκτός φυλακών με όρους... Φυσικά, ο συντετριμμένος πατήρ, "σέβεται τις απόψεις και τις επιλογές του γιου του" και η μήτηρ κατέθεσε ότι ήταν πολιτική πράξη διαμαρτυρίας απέναντι στο τραπεζικό σύστημα και τα κοινωνικά προβλήματα των νέων. Τέτοιος πολιτισμός! Όμως, τους αστυνομικούς που παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα δεν έχει μάθει να τους σέβεται ο πατήρ. Τους θέλει και άοπλους ως πρόβατα επί σφαγήν, ώστε να τους ξεπαστρεύει εύκολα ο γιος του και η παρέα του με τα Καλάσνικωφ. Κι αυτόν εμείς τον πληρώνουμε για να προστατεύει τον κοινοβουλευτισμό! Ο Βούτσης προορίζεται να μας σώσει από τους ληστές και τρομοκράτες.

Ιωάννης Ανδρέα Δραγασάκης, Δ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ



Η κόρη του κ. Δραγασάκη, Μαριάννα Δραγασάκη φυλακίστηκε  με κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». Η κόρη του βουλευτή είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία μέλη του ίδιου κυκλώματος και στα διαμερίσματά τους βρέθηκαν κάτι παραπάνω από ένα κιλό κοκαΐνης, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τρία αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, τρεις σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της. Ο Δραγασάκης προορίζεται να μας σώσει από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Ζωή Νικολάου Κωνσταντοπούλου, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ


Η υπέρμαχος του κοινοβουλευτικού έλεγχου και της δημοκρατίας, είναι συνήγορος υπεράσπισης ενός κατ’ εξακολούθηση βιαστή. Επτά χρόνια κρατά ο δικαστικός εφιάλτης τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο δράστη ενώ βρίσκονταν για διακοπές στην Ελλάδα. Οι δίκες τους αναβάλλονται συνεχώς, κυρίως μετά από αιτήματα που προβάλλει η συνήγορος υπεράσπισης του δράστη, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι τέσσερις τουρίστριες έπεσαν θύματα βιασμού το καλοκαίρι του 2005 στην Ελλάδα. Και στις τέσσερις περιπτώσεις ο δράστης ήταν το ίδιο πρόσωπο. Η επτάχρονη ταλαιπωρία των γυναικών στα ελληνικά δικαστήρια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των συνήθων αναβολών που παίρνουν οι δίκες τους λόγω αποχών των δικηγόρων ή των δικαστών ή ακόμη και των εκλογών. Η καθυστέρηση της εκδίκασης των υποθέσεων οφείλεται κυρίως στα αλλεπάλληλα δικονομικά εμπόδια που ορθώνει η συνήγορος υπεράσπισης - και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Ζωή Κωνσταντοπούλου. Για να μη ξεχνιόμαστε δε η ίδια ήταν συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων μελών της "17 Νοέμβρη" Η Κωνσταντοπούλου, προορίζεται να μας σώσει από τους βιαστές και παντός είδους τρομοκράτες.

Πέτρος - Γεώργιος Ευαγγέλου Τατσόπουλος, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ


Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τον «γελωτοποιό» της Βουλής… ότι «πήδηξε» τη μισή Αθήνα, ότι έγινε η χαρά πασών των Αλβανών και Τούρκων με το 1821 ή ότι επιτέλους «μάθαμε» τη μεγάλη ιστορική αλήθεια ότι ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο. Να ειρωνεύεται και να χλευάζει την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για ένα ανέκδοτο και να εγκαλεί το θυμικό του κόσμου, δικαιολογώντας τα εγκλήματα των ακροαριστερών στη Πάρο. Αυτό το χυδαίο και εκφυλισμένο ανθρωπάριο, που αυτοαποκαλείται συγγραφέας, το πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να τον εκπροσωπεί. Ο Τατσόπουλος,  προορίζεται να μας σώσει από τους εξωτερικούς εχθρούς.

Γεώργιος Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Πάντζας, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ο θαμώνας επί πολλών ετών των Καζίνο όλης της επικράτειας, ο «φόβος και το τρόμος» των τοκογλύφων είναι η λευκή περιστερά που φώναξε το «Χάιλ Χίτλερ» μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο…. Ο Πάντζας θα μας προστατέψει από την εξάρτηση στα χαρτοπαίγνια και τα φρουτάκια και θα εξαφανίσει τους τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού.

Χρήστος Γεωργίου Καραγιαννίδης, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ



Ο προκλητικός και Εθνομηδενιστής βουλευτής που κατά καιρούς έχει πει πολλά μαργαριτάρια όπως: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα», μιλώντας για τις γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ποντίων. Μήπως να του υπενθυμίσουμε τις εκατόμβες των νεκρών; Απευθυνόμενος δε, στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον «τσελεμεντέ του αναρχικού». Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους. Ο Καραγιαννίδης θα αποκαταστήσει την τάξη στην πόλη των Αθηνών και φυσικά θα περιορίσει τη δράση των αναρχικών, παρακρατικών και κουκουλοφόρων. Άλλωστε αποτελεί το καμάρι της Δράμας.

Αναστάσιος (Τάσος) Στυλιανού Κουράκης, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο γιος του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη, Ο Στέλιος Κουράκης, 21 ετών, ήταν ανάμεσα στο γκρουπ των “αντεξουσιαστών” που ακινητοποιήθηκαν στην οδό Αντιγονιδών, από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. - συνελήφθη με μολότοφ αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος από τον Αλέξη Βούγια, τότε υφυπουργό Δημόσιας τάξης μετά από παρέμβαση του πατέρα του. Ο Κουράκης όπως και οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μας σώσουν από τους δολοφόνους με τις κουκούλες, όπως αυτοί της Μαρφιν και του Κ. Μαρούσης.

Ευάγγελος Περικλή Διαμαντόπουλος, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



Ο θρασύς αναρχικός – επαναστάτης βουλευτής που δεν του φτάνει η αστική βουλευτική αποζημίωση και  δίνει ραντεβού στα «γουναράδικα»  με συνθήματα εμφυλίου πολέμου. Επίσης συμπαραστέκεται στα αδέρφια του με δηλώσεις του τύπου: "Έγινε επίθεση στον ανοιχτό κοινωνικό χώρο της κατάληψης «Σκαραμαγκά». Είναι κτίρια παρατημένα από το ελληνικό κράτος. Είναι χώροι που γίνονται μαθήματα, προβολές, είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα, και μπορώ να αντιληφθώ την αντίδρασή τους γιατί είναι συντηρητικοί. Αυτά όμως σας πειράζουν και ειδικά τον κ. Δένδια με τη φασίζουσα συμπεριφορά του, γιατί είναι οι δομές που δημιουργούν ένα πλέγμα στην κοινωνία. Είναι αυτό που θα είναι το εφαλτήριο και θα σας πάρει όλους και θα σας σηκώσει". Ο Διαμαντόπουλος θα μας σώσει από τα κονσερβοκούτια των κατσαπλιάδων συντρόφων του, όταν με το καλό κυβερνήσουν.

Αλέξανδρος Μιχαήλ Μεϊκόπουλος, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Για τη δολοφονία της 80άχρονης από λαθρο-αλλοδαπό,  στον Αγ. Λαυρέντιο του φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν και κυβερνούν και όχι οι λαθρομετανάστες που τη δολοφόνησαν. Συγκεκριμένα ο ανθρωπιστής και υπέρμετρα ευαίσθητος Μεϊκόπουλος δήλωσε «Το Δημοτικό Συμβούλιο μου κοινοποίησε την απόφαση που πήρε σχετικά με το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 80χρονης συμπολίτισσας μας στον Άγιο Λαυρέντιο. Προσωπικά έχω να κάνω το εξής σχόλιο: «Χιλιάδες συνάνθρωποι μας κάθε χρόνο χάνουν της ζωή τους, τόσο από την αύξηση της εγκληματικότητας όσο και από την έκρηξη του φαινομένου των αυτοκτονιών. Κατά τη γνώμη μου η αιτία είναι κοινή, το δολοφονικό εργαλείο δεν είναι άλλο από τη Μνημονιακή πολιτική. Η ευθύνη βαραίνει αυτούς που έβαλαν τη χώρα στο Μνημόνιο, αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας συγ-κυβερνούν. Όσο πιο γρήγορα τους ανατρέψουμε, τόσο πιο γρήγορα θα βάλουμε τάξη στον τόπο μας και θα δημιουργήσουμε συνθήκες όπου ο κόσμος θα ζει με αξιοπρέπεια από τη δουλειά του - κι όχι να λιμοκτονεί. Τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης για όλους τους πολίτες και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Το πρώτο άμεσο μέτρο που πρέπει να ληφθεί είναι να ανατρέψουμε τους καταστροφείς της χώρας και του κοινωνικού ιστού, τους καταστροφείς της νέας γενιάς, τους καταστροφείς της ζωής μας. Από εκεί και πέρα, ναι, πρέπει να υπάρξει ένα επιτελικό σχέδιο για να αντιμετωπισθούν κυκλώματα, συμμορίες, μαφίες, που συνήθως διασυνδέονται με το πολιτικό σύστημα της σήψης, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είμαι βέβαιος, ότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα κυκλώματα κι αυτή η διαπλοκή τότε θα μπορούσε να υπάρξει άμεσο και ουσιαστικό χτύπημα στην εγκληματικότητα». Ούτε μισό σχόλιο για το λαθρο-αλλοδαπό δολοφόνο. Ο Μεϊκόπουλος θα μας σώσει περιορίζοντας των αριθμό των Ελλήνων στην Ελλάδα προκειμένου να μην μπαίνουν στον πειρασμό οι αλλοδαποί και τους δολοφονούν. Επιπλέον θα δώσει όλη τη βουλευτική του αποζημίωση προκειμένου να εξασφαλίσει πολυτελή καταλύματα, στους λαθρο-εισβολής για να μη … λιμοκτονούν και βιάζουν ή σκοτώνουν.

Χουσεϊν Χασάν Ζεϊμπέκ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ



Αποκαλεί τον εαυτό του Τούρκο. Ο Εθνικιστής βουλευτής της Ξάνθης αλλά για την Τουρκία που στην προεκλογική του αφίσα έγραψε «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη». Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της αφίσας, ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook, φωτογραφίες του με το ακόλουθο κείμενο. «Η Ξάνθη είναι αποφασισμένη να εκλέξει δύο Τούρκους», λέει στα τουρκικά η φωτογραφία που εμφανίζεται στο προφίλ του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί άλλη μία φωτογραφία η οποία λέει: «Η Ξάνθη μπορεί να εκλέξει δύο βουλευτές… Αϊντε, Ξανθιώτες: Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Χασάν Εφέντι από το ΚΚΕ είναι επικεφαλής στις λίστες τους. Μία ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, μία ψήφο στο ΚΚΕ και στον Εφέντι. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Η Ξάνθη στέλνει στη Βουλή δύο Τούρκους», λέει στα τούρκικα η φωτογραφία στο προφίλ του Ζεϊμπέκ. Ο ίδιος προκάλεσε επεισόδιο στη βουλή όταν θεώρησε ότι θίχτηκε με ερώτηση που αφορούσε στον πίνακα στον οποίο απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκικές σημαίες και τον οποίο δώρισε ο πρόεδρος της “Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεΐν. Ο Ζαϊμπεκ θα μας σώσει από τους Έλληνες Μουσουλμάνους και τους Πομάκους. Θα τους κάνει όλους Τούρκους και μετά θα παραδώσει και τα κλειδιά της Θράκης στην Τουρκία για να μην έχει και πολλά εδάφη η Ελλάδα να απασχολείται.

Θεόδωρος Παναγιώτη Δρίτσας, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

   
Ο βουλευτής που προέρχεται από το χώρο των ανένταχτων αριστερών κατηγόρησε την κυβέρνηση και ουσιαστικά πήρε θέση, υπέρ των πολιτών που προκάλεσαν τα επεισόδια, στο σκηνικό ανομίας που εκτυλίχθηκε στην Ύδρα με ξυλοδαρμούς και προπηλακισμούς. θεώρησε επαναστατικό του καθήκον να ταχθεί στο πλευρό των πολιτών που ήρθαν σε σύγκρουση με τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, τους αστυνομικούς και το πλήρωμα του ιπτάμενου δελφινιού. Μάλιστα χαρακτήρισε την υπόθεση ως «show αυταρχισμού». Η πρακτική του βουλευτή δύσκολα θα μπορεί να πείσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναλάβει την εξουσία, αν ταυτίζεται με πράξεις ανομίας και ενθάρρυνσης ακραίων συμπεριφορών, αντίθετα κάνει ολοφάνερο ότι τα στελέχη της αριστεράς έχουν προσβληθεί από τον ιό της πελατειακής λογικής. Ο Δρίτσας θα μας σώσει από το να πληρώνουμε φόρους, φπα και ασφαλιστικά ταμεία, όσων αφορά τουλάχιστον στους Έλληνες γιατί για τους αλλοδαπούς επιβάλλεται να πληρώνουμε. 


Παναγιώτης Γεωργίου Λαφαζάνης, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Ο εμπνευστής της πρωτότυπης δράσης ομάδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, το Νοέμβριο του 2012, που αποτελούνταν από τους  Μαρία Μπόλαρη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρης Τσουκαλάς και Χρήστος Μαντάς οι οποίοι έκαναν περιπολία στις οδούς Ακαδημίας και Σόλωνος στην Αθήνα, για να ελέγξουν τους άντρες της ασφάλειας που είχανε υπηρεσία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και  φωτογράφησαν αστυνομικούς. Το όλο εγχείρημα με περισσή περηφάνια, ανέβασαν στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την ιστοσελίδα left.gr, εκεί που πριν λίγες μέρες δίνονταν οδηγίες σε μπαχαλάκηδες, με την αστεία δικαιολογία, πως, ουσιαστικά, το κάνουν σαν αντίποινα για τις φωτογραφίες μπαχαλάκηδων που δημοσιεύει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα διάφορα έκτροπα! Δηλαδή οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, υποκαθιστούν αστυνομία, εισαγγελέα, ίσως και εκτελεστικό απόσπασμα σε λίγο, ως άλλοι Judge Dredd. Η είδηση φυσικά πέρασε στα ψιλά και ασχολίαστη. Ο ίδιος μας έδειξε και την ευθιξία του αλαλάζοντας μέσα στη βουλή «Κάνετε λάθος, αν νομίζετε ότι μπορείτε να οδηγήσετε την κοινωνία σε ακροδεξιές κατευθύνσεις, για να φέρετε νέο μνημόνιο», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Είστε κυβέρνηση αυταρχισμού που καταπατά το Σύνταγμα και λεηλατεί την οικονομία και την κοινωνία. Θέλετε να καλύψετε με αυτές τις αστυνομικές παρεμβάσεις τον άλλο "άθλο", την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών». Όλα αυτά για την επέμβαση της αστυνομίας μέσα στο πολυτεχνείο όπου σταμάτησε τη χρήση των πανεπιστημιακών χώρων ως εστιών ανομίας.  Υπενθυμίζουμε ότι η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΕΜΠ έγινε για να αποδώσουν καταληφθέντες χώρους στην πανεπιστημιακή κοινότητα ύστερα από τριάντα χρόνια. Τώρα τι έχουν να κάνουν όλα αυτά με το μνημόνιο και την οικονομία, χρήζουν ψυχιατρικής μελέτης από τους ειδικούς. Ο Λαφαζάνης θα μας σώσει από την αστυνομία που θέλει να επιβάλει τη νομιμότητα. Το κόμμα του θα την καταργήσει για να μπορούμε πλέον όλοι ελεύθερα και νόμιμα να είμαστε παράνομοι.

Αϊχάν Μεμέτ Καρά Γιουσούφ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ


Ο βουλευτής που συντάχτηκε στο πλευρό του Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή, που είναι υπόδικος για άρνηση υπογραφής της Σύμβασης των επιλεγμένων 240 Ιεροδιδασκάλων το 2009. Με πιο απλά λόγια ο εκφραστής του Τούρκικου προξενείου απαιτεί να διορίζει ο ίδιος και η Τουρκία, τους καθηγητές της μουσουλμανικής πίστης στα μειονοτικά σχολεία και όχι η Ελληνική πολιτεία.  Ο Καρά Γιουσούφ, διατύπωσε και την άποψή του για διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, λέγοντας ότι «η θρησκεία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κάποιους ως πολιτικό μέσο, αλλά ούτε και για πολιτικό όφελος». Αυτό που ξέχασε να μας πει ο συγκεκριμένος είναι πρώτον αν συμβαίνει αυτό στη Τουρκία, δεύτερον αν σέβεται η Τουρκία τη Χριστιανική μειονότητα, τρίτον γιατί δεν λειτουργούν όλοι οι χριστιανικοί ναοί στη Τουρκία και τέλος αν τον έχει ενημερώσει κανείς ότι ως ΕΛΛΗΝΑΣ βουλευτής, ΟΦΕΙΛΕ να γνωρίζει ότι ποτέ στην Ελλάδα το κράτος δεν ήταν ενσωματωμένο με την εκκλησία.  Ο Καρά Γιουσούφ θα μας σώσει από τα πλοκάμια της Ελληνο-ορθοδοξης εκκλησίας και θα μας φέρει οριστικά τον πολιτισμό μέσα από τη Σαρία και το Ισλάμ.

Εμμανουήλ Νικολάου ΓλέζοςΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Ο επαγγελματίας «ήρωας» που αποτελεί μοναδική περίπτωση παγκοσμίως, που κάποιος αυτοχρίζεται αναδρομικά ήρωας, για μια ηρωική πράξη, για την οποία δεν υπάρχει καμία άλλη απόδειξη της τέλεσής της απ’ αυτόν, πλην της δικής του μαρτυρίας και μάλιστα 4 χρόνια μετά απ’ αυτήν. Μιλάμε για την περίφημη υποστολή της γερμανικής σημαίας από τον Βράχο της Ακρόπολης. Περίεργο βέβαια για την εποχή εκείνη το ΚΚΕ δεν ήταν ήταν και πολύ… «φανατικό» με την αντίσταση κατά των Γερμανών εισβολέων. Λίγες μέρες μάλιστα, πριν την υποτιθέμενη υποστολή της γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολη, στις 3 Μαΐου 1941, κι αφού είχαν εισέλθει οι Γερμανοί στην Αθήνα, εκδίδεται ένα μανιφέστο του ΚΚΕ, το οποίο στην ουσία καταδικάζει την άρνηση της Ελλάδος να υποταχθεί αμαχητί στον Άξονα και η οποία άρνηση «έγινε αιτία να προκαλέσει και τη χιτλερική εισβολή». Βέβαια, το ΚΚΕ, έσπευσε να σηκώσει την σημαίας της «αντίστασης», ευθύς μόλις μπήκε στον πόλεμο η «μάνα» Σοβιετική Ένωση, που μέχρι τότε τα είχε κάνει «πλακάκια» με τον Χίτλερ. Εκτός και αν η ιστορία είναι διαφορετική και στην πραγματικότητα είναι ο «ένοχος» της υπεξαίρεσης της Γερμανικής σημαίας από την αποθήκη, όπως κατάγραφουν οι Γερμανοί μια και ήταν βράδυ και η σημαία δεν μπορούσε να είναι στον ιστό. Να μας το εξηγήσει ο Μανώλης Γλέζος, γιατί δεν αναφέρει ότι εκείνη την εποχή (1941), δεν είχε καμία σχέση με το ΚΚΕ και τον Κομμουνισμό οι οποίοι πιστώνονται τη συγκεκριμένη πράξη… αντίστασης, αλλά αποτελούσε μέλος της ΕΟΝ. Της νεολαίας δηλαδή, του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Συγκεκριμένως μόλις ιδρύθηκε  η Ε.Ο.Ν., ο Γλέζος έσπευσε από τους πρώτους να καταταγεί ως εθελοντής. Είχε μάλιστα προκαλέσει εντύπωση η πειθαρχία και ο φανατισμός που επέδειξε ως φαλαγγίτης, ώστε επελέγη για να εκπαιδευθεί  στο ανεμοπορικό τμήμα της Νεολαίας. Διαβάζουμε σε έκθεση προς την Ε.Ο.Ν εκείνης της εποχής «Ενδεικτικόν του φανατισμού του ως φαλαγγίτου είναι το ακόλουθον γεγονός: Κάποτε διεπληκτίσθη μ’ έναν Βολιώτη, τον οποίον ήκουσε να καταφέρεται κατά του Ιωάννη Μεταξά. Το γεγονός αυτό τον εξηρέθισε, εξυλοκόπησε τον ασεβούντα κατά του προσώπου του δικτάτορος και εν συνεχεία τον κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να υποστή ο ατυχής Βολιώτης τις δυσάρεστες συνέπειες της τόλμης του.» Κατά το υπόλοιπο της Κατοχής ο Γλέζος έκανε «αντίσταση» ως υπάλληλος του δήμου Αθηναίων, γιατί όπως υποστήριξε παρ’ ότι πήγε εθελοντής στο αλβανικό μέτωπο, δεν τον δέχθηκαν λόγω ηλικίας (20 χρονών γομάρι, εθελοντής, αρτιμελής, και δεν τον δέχτηκαν, λες και περίσσευε το έμψυχο υλικό, είναι να απορεί κανείς…). Στο ηρωικό βιογραφικό του, αναφέρονται συλλήψεις από Γερμανούς και Ιταλούς λόγω «αντιστασιακής δράσης» (άγνωστο αν όλες αυτές πιστοποιούνται κι από άλλον πλην του Γλέζου), αλλά όλως περιέργως ουδέποτε βρέθηκε αντιμέτωπος με το εκτελεστικό απόσπασμα ή έστω φυλακισμένος. Στη συνέχεια το ανθελληνικό βιογραφικό του εμπλουτίζεται. Σχεδόν δεν ξέρω από που να αρχίσω. Ίσως από τα λιγότερο γνωστά όπως αυτό που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου το 2011, που συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, που δεν ήταν άλλος από το Μανόλη Γλέζο, ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε, «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία».  Ή μήπως το 1963  όταν ο Μανόλης Γλέζος, έδωσε στη Μόσχα (του απονεμήθηκε εκεί το Βραβείο Ειρήνης Λένιν) μια συνέντευξη, προκαλώντας με τα λεγόμενά του σάλο. Μίλησε υπέρ «αυτόνομης Μακεδονίας» (ήταν παλαιότερα εθνικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ «θέση» του ΚΚΕ) και για λύση του προβλήματος των «μακεδονικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, κινήθηκαν και πάλι εναντίον του ποινικές διαδικασίες. Ο Μανόλης Γλέζος, έσπευσε να διαψεύσει τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και κυρίως το γαλλικό, που έστειλε και την είδηση. Η ΕΔΑ της οποίας ήταν στέλεχος, έσπευσε να τον καλύψει. Το 1958 συνελήφθη στο σπίτι της αδερφής του, μαζί με συνεργάτες του, με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της ΕΣΣΔ. Η Μόσχα αντέδρασε και παρενέβη και μάλιστα, ένα χρόνο αργότερα, τα ταχυδρομεία της ΕΣΣΔ τύπωσαν γραμματόσημα με τη μορφή του Μανόλη Γλέζου. Τον Απρίλιο του 1985, είχε την… έμπνευση να παραστεί στην κηδεία του τυράννου και δήμιου του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, του Γενικού Γραμματέως του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας Ενβέρ Χότζα, στα Τίρανα, αποτείνοντας φόρο τιμής σε έναν θιασώτη του ολοκληρωτισμού, τον άνθρωπο που γκρέμισε όλες τις εκκλησιές των Ελλήνων. Την ίδια ώρα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες αδερφοί μας, βρίσκονταν ακόμα στα κελιά μιας στυγνής δικτατορίας, διωκόμενοι λόγω της εθνικής τους ταυτότητας. Να θυμηθούμε μήπως το πυροτέχνημα που εκτόξευσε προεκλογικά για τη φορολόγηση των καταθέσεων ή να κλείσουμε με τη γελοιωδέστερη όλων των δηλώσεων του που αφορούσε στην κάλυψη των αγαπημένων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι οι τρομοκράτες που πυροβόλησαν το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως πρόκειται για παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία; Η Αριστερά, πάντως, δεν έχει όφελος από τέτοιες ενέργειες» για να διαψευστεί λίγο καιρό αργότερα με τη σύλληψη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γλέζος δεν προλαβαίνει να μας σώσει άλλο. Είναι ήδη 91 χρονών και ευτυχώς είναι λίγες ακόμα οι προδοσίες που μπορεί κάνει.

Φυσικά έπεται συνέχεια στους  celebrities του ΣΥΡΙΖΑ 
μέρος Β' 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com