Translate

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ 2007



Αυτό το πλάσμα εμφανίστηκε μέσα απο την κάμερα επιτήρησης να τρέχει σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007.

Ενα βιντεο επιτήρησης σε εθνική οδό στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε ενα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα να τρέχει σε μια εθνική οδό τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας. 

Με την πλήρη ταχύτητα του βίντεο, μοιάζει σαν να είναι ένα ζώο που διασχίζει την εθνική οδό με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά όταν το δείς το βίντεο σε αργά καρέ αμέσως το αμφισβητείς. 

Ακόμα και τα καρέ απο τις φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν ότι έχει ένα ανθρώπινο κεφάλι, το σώμα, και τα πόδια ενός ανθρωποειδούς που τρέχει στα τέσσερα.

Προτάσεις ότι το βίντεο ήταν ψεύτικο διαψεύδονται από υπερφυσικούς ερευνητές που "έλεγξαν με τις τοπικές αρχές, που" ελέγχονται απο τις τοπικές αρχές που επιβλέπουν τα CCTVs σε αυτόν τον τομέα, και δεν είναι ψεύτικο.

Δεν θα κάνω σχόλιο για την εγκυρότητα του βίντεο, μπορείτε να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη επ 'αυτού. 

Πάρτε το χρόνο σας και ψάξτε για τυχόν εφέ, προβλήματα σκίασης, θόλωμα, και άλλες προφανείς αλλαγές στο βίντεο, καθώς και μια σειρά από άλλους δείκτες που θα σας κατευθύνουν προς το αν είναι πραγματικό ή πλαστό . 

atheatignosi

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com