Translate

Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013.

Νέοι αεροψεκασμοί στον Ελλαδικό χώρο 18-11-2013. 

Τι περιγράφουν οι αναγνώστες!

Άλλη μια μέρα αεροψεκασμών η σημερινή. Αυτό που επισημαίνουν οι αναγνώστες τον τελευταίο καιρό είναι πως οι πτήσεις γίνονται χαμηλά. Άρα το ότι οι ουρές δημιουργούνται στα μεγάλα ύψη 30-32.000 πόδια δεν ισχύουν πλέον καθότι σε πολλές φωτογραφίες έχουμε δει αεροψεκασμούς και κάτω από τα σύννεφα!

Αυτό σημαίνει ότι οι ουρές που βλέπουμε σε τόσο χαμηλά ύψη είναι ουρές από αεροψεκασμούς!


Σήμερα μετά από πολλές ημέρες εμφανίστηκαν ξανά οι γνωστές γραμμές στην Άρτα αλλά μόνο από 3 αεροπλάνα τα οποία σύμφωνα με το flightradar έρχονταν από Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Τα υπόλοιπα αεροσκάφη δεν άφηναν ίχνος πίσω τους πέρα από το φυσιολογικό."

"Το αποτέλεσμα των αεροψεκασμών στο Αγρίνιο 18/11/2013.
Στις 8:00 το πρωί ήταν καταγάλανος ο ουρανός. Μέτα ξεσκίστηκαν στο ψέκασμα.
Πέταγαν χαμηλά και έριχναν τόνους..

Η Ε.Μ.Υ. ;

Έλεγε από χθες συννεφιές και τώρα λέει όλη η εβδομάδα καταιγίδες.. Δεν ψεκάζουν για το καιρό, δικαιολογία είναι... ψεκάζουν για να σπάσουν το ηθικό των ανθρώπων..μαζί με τα φάρμακα που ρίχνουν, η έλλειψη του ήλιου δημιουργεί βαριά ψυχή.. Ένας πιλότος ήρωας να καταρρίψει ένα με 2 ριπές του πολυβόλου δεν υπάρχει;;;

Φτιάχνουν τον κόσμο για τα μέτρα τους.. δεν αντέχουν χαρά και ήλιο γιατί δεν είναι άνθρωποι. είναι σατανάδες, ερπετά, όπως θέλεις πες τους αλλά άνθρωποι δεν είναι!"

Απλές αναφορές αναγνωστών

Αθήνα 18-11-2013

"Εδώ και κάποιες ώρες ψεκάζουν ασταμάτητα, πολύ και χαμηλά στα Β. προάστεια (κάθετα στη Μεσογείων ).

Κρίμα που δεν έχω φωτογραφική...

Αυτή τη φορά δεν έχουν σταματήσει καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες....."

Πάτρα 18-11-2013
"Το πρωί η μέρα ξεκίνησε με έναν καταγάλανο ουρανό. Σαν αυτόν της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή). Μέσα σε λίγες ώρες ο ουρανός σκοτείνιασε αφού καλύφθηκε με τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από τα αεροπλάνα που πετούσαν. Εξάλλου είδα πεντακάθαρα αεροπλάνα που άφηναν ίχνη και άλλα που την ίδια χρονική στιγμή άφηναν μια μικρή ουρά που χανόταν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι καιρικές συνθήκες από χτες μέχρι σήμερα δεν άλλαξαν. Είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν και δεν κάνει κανείς τίποτα..."
     psekasmata

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com