Translate

Ρεζίλι διεθνώς έκανε ένας Ιταλός δημοσιογράφος με μια κρυφή κάμερα..τους Έλληνες Πολιτικούς,τους δημοσιογράφους..και φυσικά τον Καμίνη..

Δυστυχώς έδειξε την πραγματική κατάσταση της Αθήνας...Ας δει καλά αυτό το βίντεο η ΕΛ.ΑΣ.. ο Δένδιας με την κυρία Κεφαλογιάννη..
Την κατάσταση που εκτός από τους απελπισμένους κατοίκους του κέντρου..και τους τουρίστες..

κάνει πως δεν την βλέπει κανείς άλλος.

Με μια κρυφή κάμερα μπήκε στα άδυτα των ναρκωτικών και αποκάλυψε στην Ιταλική τηλεόραση την πραγματική κατάσταση που βιώνουμε όλοι όσοι ζούμε στο κέντρο της Αθήνας..

Την ανυπαρξία του κράτους και την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργείων αλλά και του Καμίνη..που έχει το θράσος να θέλει να διεκδικήσει και πάλι την δημαρχεία.

Επίσης έδειξε τι σημαίνει δημοσιογράφος και πως το ρεπορτάζ γίνεται στον δρόμο..και όχι από τα τηλέφωνα,τους "κύκλους" και τα "τετράγωνα" των πολιτικών γραφείων των κομμάτων.

Δείτε επίσης ποιοι πουλάνε τα ναρκωτικά και θα καταλάβει και ο πιο αδαής πως δεν είναι τρελοί οι κάτοικοι του κέντρου,που φωνάζουν για τους "μετανάστες"..γιατί δεν είναι τυχαίο που τα Αφγανικά-Μπαγκλαντεσινά-Αφρικανικά και Τούρκικα κυκλώματα δουλεμπορίας-εμπορίας ναρκωτικών...τους στέλνουν στο κέντρο της Αθήνας ..Και όπως γνωρίζουν τώρα πια και οι πέτρες..όλοι αυτοί έχουν αρμονική συνεργασία με κάποιους ελεεινούς...δήθεν υπερευαίσθητους Έλληνες....                           
eglimatikotita
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com