Translate

TA SORAKIA TOY INDYMEDIA με την προστασία του καθέστωτος ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ...

Η αστυνομία θα προστατεύσει τον βιοπαλαιστή περιπτερά από τα αναρχο-φασιστικά ρεμάλια; Απίστευτη απειλή από τους λαθρόβιους του διαδικτύου! ΔΕΙΤΕ την…

periptero

Διαβάστε την απίστευτη απειλή που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του indymedia για περιπτερά στην Κομοτηνή…
Σας την παραθέτουμε αυτούσια:
“Μόλις τελείωσε η εξόρμηση με αφισοκόλληση για Στρατούλη & υπόθεση Βελβετού, κολλήθηκαν αφίσες, πετάχτηκαν τρικάκια αλληλεγγύης των καταλήψεων & αντιφασιστικά και γράφτηκαν συνθήματα στα κεντρικά σημεία της πόλης.
υγ1. άξιο αναφοράς είναι περιστατικό όπου συναίβει κατά την διάρκεια με περιπτερά-ρουφίανο να βγαίνει από την τρύπα του καθώς απομακρυνόμασταν και να φωνάζει για τα συνθήματα σε δήμοσιο χώρο (τα πληρώνει από τους φόρους του κ.τ.λ.). Όταν κινηθήκαμε προς το μέρος του και είδε ότι δεν περνάει ο τσαμπουκάς του απείλησε πως θα καλέσει τους μπάτσους, πράγμα που έκανε. Αφού άκουσε κάτι μπινελίκια συνεχίσαμε την εξόρμηση. Οι μπάτσοι όταν έφτασαν εμείς βρισκόμασταν σε κεντρικό πεζόδρομο και δεν δόθηκε συνέχεια.
υγ2. προς Κομοτηναίους και σε όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την όμορφη πόλη! το περίπτερο είναι στη κεντρική οδό Ορφέως απέναντι από τις δημόσιες τουαλέτες.”
Αν αυτό δεν είναι απειλή τότε τί είναι; Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Μακεδονίας – Θράκης,  θα προστατεύσει τον βιοπαλαιστή περιπτερά;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com