Translate

Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα.

7SPYMANIA















Εδώ και χρόνια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για όλο το σκηνικό που προωθείται απο σκοτεινές δυνάμεις για την Ορθοδοξία μας! Ζούμε στα έσχατα χρόνια και είμαστε κοντά στα χρόνια του Αντιχρίστου. Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί Έλληνες και μή,πιστευουν ότι θα έρθουν καλύτερα χρόνια,. Ως προς τα παραπάνω έχουμε βγάλει αρθρα και βίντεο όπου αναλύουμε την όλη προπαγάνδα που συντελείται απο διάφορα “στρατόπεδα” για την πλήρη υπόταξη μας απο τους εωσφοριστές,ώστε να δεχτούμε το χάραγμα και τον Αντίχριστο.
Ένα από αυτά τα στρατόπεδα είναι δυστυχώς και “Ορθόδοξοι” ιερείς. Οι περισσότεροι χριστιανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Πούτιν το αντίπαλο δέος, την ελπίδα και την μεγάλη παγκόσμια αλλαγή,η οποία θα προέλθει μέσα απο πολέμους,λιμούς και καταποντισμούς. Μιλάνε για ίδρυση νέου “Βυζαντίου” και ενός ανθρώπου(ευλογημένου) που θα εμφανιστεί μετά τον γενικό πόλεμο και θα μας βάλει σε τάξη. Δεν είναι ώρα για περαιτέρω αναλύσεις….τα έχουμε πεί πολλάκις φορές. Ας πάμε τώρα στον Πούτιν όπου πριν λίγα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες όπου φορούσε το εβραικό σκουφάκι και άναβε την εννιάφωτη λυχνία. Δείτε το σχετικό VIDEO
Όμως επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μάλιστα σε μία χρονική περιόδο όπου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους,μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι σας το τί ακριβώς παίζετε!
Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τον Πούτιν για όσους έχουν ενδοιασμούς για το πραγματικό του πρόσωπο.
Απο την πρόσφατη επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα..










































Και για να μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν για photoshop και άλλες φθηνές δικαιολογίες δείτε και το παρακάτω βιντεάκι:
Μάλιστα συζητώντας με έναν επισκέπτη που του ανέλυε πόσο σημαντικό είναι για τους Εβραίους ο Ναός του Σολομώντα ο Πούτιν του ανέφερε :
“Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά”!!!!
Η αγγλική μετάφραση των όσων αναφέρθηκαν :
That conversing man who merited to have a few minutes of friendly conversation with President Putin told the President about the importance of the Kotel to the Jewish nation, about the Beit Hamikdash which was destroyed, and about Shelomo Hamelech A”H who built it. President Putin, who intently listened to him, replied, “Exactly for this reason did I come here, to pray that the Beit Hamikdash will be rebuilt. I wish for you that your prayers will be accepted.” The President shook the hands of the Jew warmly and parted from him with departing wishes.
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε ετοιμάζονται για την ανοικοδόμηση του Σολομώντα!
Ο Πούτιν είναι μέρος του συστήματος και οι όποιες δημόσιες απόπειρες εμφάνισης ως πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού είναι για τα μάτια του κόσμου.
Δεν γνωρίζει ως Ορθόδοξος ο Πούτιν ποιος θα χριστεί βασιλιάς στον 3ον Ναό;
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν διότι ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς!
ΥΓ: Πως είπατε; Ακόμα πιστεύετε ότι θα μας σώσει ο Πούτιν και θα έρθει η χρυσή εποχή;
filoumenos.com

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com