Translate

To Κονκλάβιο συνεδριάζει «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ»



Του Κώστα Μπετινάκη

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πεντάστερο «Marriott Hotel» στην Κοπεγχάγη, όπου πραγματοποιείται η εφετινή σύνοδος της περιβόητης «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» (29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου). Στην 62η σύνοδο συμμετέχουν συνολικά περί τους 140 προσεκτικά επιλεγμένους εκπροσώπους της ελίτ 22 χωρών.

Προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν στη μυστικοπαθή σύνοδο της «λέσχης των ισχυρών της Γης» από την Ελλάδα, είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο Λουκάς Τσούκαλης και ο Γιώργος Ζανιάς. 

Τα ονόματά τους εμφανίζονται στον επίσημο κατάλογο της λέσχης.

Στη συνάντηση των Μπιλντερμπέργκερς δίνουν επίσης το «παρών» ορισμένα προβεβλημένα πρόσωπα όπως ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, ο πρώην αρχηγός της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) Keith Alexander καθώς και ο πρώην προεδρικός σύμβουλος στο Λευκό Οίκο για θέματα εθνικής ασφάλειας Thomas E. Donilon.



Ο επίσημος κατάλογος των προσκεκλημένων της λέσχης:




Η σύνοδος στην Κοπεγχάγη, πραγματοποιείται εν μέσω κλίματος πανικού για τους περισσότερους από τους 120 «παγκοσμιοποιημένους» συμμετέχοντες στο μυστικό κονκλάβιο με το βλέμμα στραμμένο στην Ρωσία, στην οποία θέλουν να φορτώσουν την κρίση στην Ουκρανία.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται επίσης στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων για το Ευρωκοινοβούλιο και εν μέσω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί για την πορεία των 62 χρόνων της μυστικοπαθούς οργάνωσης.

Όπως αναμένεται οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους θα εκτροχιασθεί
 παγκόσμια πολιτική αφύπνιση, η οποία απειλεί να εμποδίσει μακροχρόνια ατζέντα της Bilderberg που είναι να συγκεντρώσει εξουσία σε μια παγκόσμια πολιτική ομοσπονδία. Επίσημα έχει διαρρεύσει πως οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σει σε μια ποικιλία θεμάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται: το μέλλον της δημοκρατίας και η «παγίδα μεσαία τάξη», «πολιτικές και οικονομικές προοπτικές της Κίνας, και η συνεχιζόμενη κατάσταση στην Ουκρανία. Είναι ενδιαφέρον ότι, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει επίσης το θέμα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς και ζητήματα ανταλλαγής πληροφοριών. Ενδεχομένως να εξεταστούν τρόποι για την αντιμετώπιση της «επίθεσης» της NSA τον περασμένο χρόνο, με τις αποκαλύψεις του «σφυριχτράκια» Edward Snowden.

Ένας από τους στόχους της οργάνωσης είναι ότι θα πρέπει να περάσει η περίφημη Διατλαντική Εταιρική σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (ΤΤΙΡ), η οποία αναμφίβολα θα αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του τρέχοντος έτους. 
Η ΤΤΙΡ αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της προσπάθειας της Bilderberg για τη διάσωση της μονοπολικού κόσμου, δημιουργώντας μια «παγκόσμια επιχείρηση», αρχικά μια ζώνη ελεύθερων συναλλαγών, που θα συνέδεε τις ΗΠΑ με την Ευρώπη.

Ακριβώς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ως μια απλή ζώνη ελεύθερων συναλλαγών και τελικά μετατράπηκε σε μια πολιτική ομοσπονδία, η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος από το 50 τοις εκατό των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων των κρατών μελών της, με πλήρη περιφρόνηση στην εθνική κυριαρχία και τη δημοκρατία, η ΤΤΙΡ έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει τον ίδιο στόχο, μόνο σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Η συμφωνία με αιχμή του δόρατος του Ομπάμα τον Εκπρόσωπο Εμπορίου των ΗΠΑ Michael Froman, ένα από τα πλέον έμπιστα πρόσωπα της Wall Street και μέλος της CFR, (αδελφή οργάνωση της Bilderberg). Ο Froman ταυτόχρονα βοηθά να οικοδομηθεί άλλο ένα μπλοκ αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η Trans - Pacific εταιρική σχέση, η οποία αποσκοπεί σε παρόμοιο έργο στις χώρες της Ασίας.

Δεδομένου ότι η Bilderberg σχεδίαζαν να δημιουργήσουν το ευρώ ενιαίο νόμισμα ήδη από το 1955 (ο 

Étienne Davignon
Étienne Davignon
πρόεδρος της Bilderberg Étienne Davignon υπερηφανευόταν για το πώς το ευρώ ως ενιαίο νόμισμα ήταν ένα πνευματικό τέκνο της Bilderberg σε συνέντευξή του το 2009 ), τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών είναι σίγουρο ότι θα έχουν προκαλέσει συναγερμό μεταξύ των παγκοσμιοποιημένων Bilderbergers. 

Όλοι τους είναι οπωσδήποτε σοκαρισμένοι από το γεγονός ότι το προγραμματισμένο υπερκράτος τους στην ΕΕ διαβρώνεται από μια λαϊκή αντίσταση, η οποία επικεντρώνεται επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την αντιπαλότητα σε ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές πολιτικές.

Στη Δανία, χώρα που φιλοξενεί τη διάσκεψη, το Λαϊκό Κόμμα της χώρας, κέρδισε 27 % των ψήφων στις ευρωεκλογές και διπλασίασε τον αριθμό των ευρωβουλευτών του. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι είναι επιφυλακτικοί λόγω της ακροδεξιάς απόκλισης τιου Messerschmidt, η επιτυχία του αντικατοπτρίζει μια γενική δυσαρέσκεια όχι μόνο στη Δανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Στη Γαλλία, η Marie Le Pen επικεφαλής ενός άκρως συντηρητικού κινήματος «απειλεί να διαλύσει μία ενωμένη Ευρώπη», με το εκλογικό αποτέλεσμα του ακροδεξιού κόμματός της να χαρακτηρίζεται «σεισμός» που έχει ταρακούνησε την πολιτική καρδιά της Ευρώπης.

Οι ψηφοφόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξαν επίσης την απόρριψη της ΕΕ με την επιτυχία του Nigel Farage και του UKIP, ένα ευρωσκεπτικιστικό θρίαμβο όπως χαρακτηρίσθηκε. 

Εκτός από την ΤΤΙΡ και το νέφος από τις ευρωπαϊκές καταστροφικές εκλογές, η Bilderberg που θα αντιμετωπίσει μια σειρά από άλλα «βασικά ζητήματα», τα περισσότερα από τα οποία θα περιστρέφονται γύρω από τη συνεχιζόμενη προσπάθεια συγκέντρωσης οικονομικής δύναμης κάτω από πολλές διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων ενός «φόρου άνθρακα» να καταβάλλεται μέσω των Ηνωμένων Εθνών, παρά την ασυδοσία σε ορισμένες επιχειρήσεις, που θα τους επιτρέπει να συνεχίσουν να ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.

Οι σχέσεις της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ θα είναι επίσης ένα κομβικό σημείο της Bilderberg 2014.

Οι Παγκοσμιοποιημένοι θεωρούν τώρα ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι είναι ο κύριος αντίπαλος στη νέα παγκόσμια τάξη, επειδή τόλμησε να «αμφισβητήσει το διεθνές σύστημα», όπως το έθεσε ο Τζον Κέρι.

Στην Bilderberg θα συζητήσουν τους φόβους ότι ο Πούτιν σχεδιάζει να κατασκευάσει μια άλλη «εναλλακτική παγκόσμια τάξη» βασισμένη γύρω από τις χώρες BRICS. Ένα «πολυ- πολικό» σύστημα που θα καταστρέψει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα στον κόσμο , αλλά και σε μεγάλο βαθμό θα αποδυναμώσει τον υπάρχοντα άξονα δύναμης ΗΠΑ-ΕΕ - ΝΑΤΟ.

To ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη
To ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη


Η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, που πραγματοποιείται τέτοια εποχή κάθε χρόνο, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1954, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια προσελκύσει την προσοχή των Μέσων Ενημέρωσης, τόσο για τον κατάλογο συμμετεχόντων, που αποτελεί μια ευκαιρία για την ελίτ του κόσμου να σμίξει.  Εκτός από τους κατ΄έτος συμμετέχοντες, η συντονιστική επιτροπή Bilderberg διαθέτει έναν κατάλογο των ισχυρών χρηματοδοτών, στους οπο/ιους περιλαμβάνονται οι Peter D. Sutherland, ο πρόεδρος της Goldman Sachs International, καθώς και ο Peter Thiel, πρόεδρος της Capital Thiel.

Η Bilderberg λειτουργεί κάτω αυστηρότατους κανόνες που καθορίστηκαν στο «Chatham House», και ορίζουν ότι ούτε η ταυτότητα ούτε παράθεση αποσπασμάτων του ομιλητή μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη και από τους άλλους συμμετέχοντες, στα διεθνή Μέσα. 

Δημιουργούνται έτσι σύννεφο μυστικότητας, καθώς και σειρά από θεωρίες συνωμοσίας που παρομοιάζουν τη σύνοδο αυτή ως σκιώδη συγκέντρωση από τους αρχιτέκτονες της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η κάμερα του... Alex Jones

Τα μέτρα ασφαλείας στη Δανία είναι δρακόντεια. Οι διαμαρτυρίες κάθε φορά είναι έντονες και δεν θα λείψουν ούτε φέτος. Ιδιαίτερα κοντά στο ξενοδοχείο, όπου διεξάγεται η συνάντηση τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, όπως και η είσοδος μέσα στο ξενοδοχείο. Mάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις διαδηλωτών.


Δείτε όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του αναλυτή Alex Jones:

Σύλληψη on camera
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com