Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ
''Οι Γεδεών'' είναι μια ευαγγελική χριστιανική οργάνωση με βασική δραστηριότητα να διανέμει αντίγραφα της Βίβλου δωρεάν.
Οι Γραφές ήταν πολύ προσβλητικές και παραβίαζαν τον κανόνα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους.

Όμως στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένοι να εμμείνουν στις ισλαμικές πρακτικές κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Το προσωπικό των ΗΠΑ που συνήθιζαν να πίνουν τον καφέ τους οδηγώντας κατά την εργασία τους θα πρέπει να αφήσουν αυτή τη συνήθεια σε αναμονή για περίπου ένα μήνα. Είναι μία από τις λίγες αλλαγές στον τρόπο ζωής που οι Αμερικανοί θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.

Το Ραμαντάν είναι ο ένατος μήνας του ισλαμικού ημερολογίου. Οι αξιωματούχοι αναμένουν το Ραμαζάνι να ξεκινήσει με την ανατολή, το Σάββατο, ανάλογα με το πότε διακρίνεται το νέο φεγγάρι. 

Αν και δεν απαιτείται να νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, στο Μπαχρέιν, στους Αμερικανούς μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο  ή να τεθούν υπό κράτηση από τις τοπικές αρχές για το φαγητό, το ποτό ή το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους όταν βρίσκονται εκτός στρατιωτικής βάσης κατά τη διάρκεια των ωρών φωτός της ημέρας.

Αν και δεν είναι μια απαίτηση από τις αρχές του Μπαχρέιν, το Πολεμικό Ναυτικό απαιτεί ότι οι άνδρες πρέπει να φορούν πουκάμισα με μακριά μανίκια και οι γυναίκες να φορούν μπλούζες  με μανίκια που να καλύπτουν τους αγκώνες. Επίσης, οι άνδρες πρέπει να φορούν μακρύ παντελόνι, και οι γυναίκες πρέπει να φορούν παντελόνια ή φούστες που να καλύπτουν τα γόνατα.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!