Translate

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ", δηλαδή, "σε τίποτα να μην είσαι υπερβολικός", έχει ενα απλό νόημα.


Όταν κάνεις κάτι με υπερβολικό τρόπο, δείχνεις ότι το ενστερνίζεσαι - κολλάς πάνω του. 

Σε οτιδήποτε κολλήσεις που είναι αυτού του κόσμου, σημαίνει ότι σε έπεισε ο Διάβολος ότι ο ψεύτικος κόσμος του είναι αληθινός και ότι έχει πράγματα άξια λόγου, ενώ, τα πράγματα που είναι "άξια λόγου" είναι μόνο πνευματικά και το μόνο άξιο λόγου είναι η αγάπη πρός τον συνάνθρωπο, η αγάπη πρός τον συγκρατούμενο στον πλανήτη φυλακή.

Η Αθέατη γνώση, σας παρουσιάζει απομαγνητοφωνημένη την ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου σχετικά με την αποκάλυψη του Απόλλωνα για το ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ τα οποία έχουν παραποιηθεί πλήρως στην εποχή μας.

Το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ", μεταφράστηκε στην εποχή μας σε "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ", και παραποιήθηκε το πραγματικό του νόημα σε "όλα να τα κάνεις με μέτρο και να μην υπερβάλεις".

Δηλαδή, πήραν την σημερινή εποχή το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ", εξαφάνισαν και το "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ" και το είπαν: "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ", δηλαδή μην υπερβάλεις σε τίποτα όλα με μέτρο. Που σημαίνει, ότι ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ το πήγαν στο ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.

Το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" όμως, δεν έχει καμμία σχέση με το "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" 
Το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" βασίζεται στο εξής:  

Μας λένε "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" ενώ κανονικά λέει "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" δηλαδή "ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ", και το "ΜΕΤΡΟΝ" είναι ενα "ΜΕΤΡΟΝ" όχι φυσικά το ενα μέτρο (100 εκατοστά) που μετράμε τις αποστάσεις, αλλά το "ΜΕΤΡΟ" με το οποίο κατασκευάστηκαν τα πάντα, και έχει να κάνει με την μουσική αρμονία του σύμπαντος.

Δηλαδή, το "ΜΕΤΡΟΝ το ΑΡΙΣΤΟΝ" το οποίο ήταν γραμμένο εκεί πέρα, ήταν μια αποκάλυψη και μια δήλωση μιας πολύ μεγάλης συμπαντικής γνώσης, ότι τα πάντα δημιουργήθηκαν βάση ενός μέτρου. Ενός μοναδιαίου μεγέθους, το οποίο μοναδιαίο μέγεθος, η Απολλώνιως αισθητική το αποκάλυψε.

Η αποκάλυψη της ύπαρξης αυτού του "ΜΕΤΡΟΥ" έχει να κάνει με την ύπαρξη του αιθέρα (δηλαδή του ενεργειακού συνεχούς) το οποίο υπάρχει στον πραγματικό κόσμο ο οποίος καλύπτεται από τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ.

Το ενεργειακό συνεχές, υφίσταται γύρω μας και επιρρεάζει όλο τον κόσμο, ακόμα και τον ψεύτικο.

Η γνώση για να το εκμεταλλευτείς και να το προσεγγίσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο, οπότε να πάρεις και τη γνώση του ψεύτικου Μάτριξ, ( του περιτυλίγματος ) είναι σημαντική.

Το "ΜΕΤΡΟΝ" αυτό, μελετήθηκε από κάποιους ερευνητές- αφής στιγμής αποκαλύπτεται από τον Απόλλωνα ότι υπάρχει, οτιδήποτε γίνεται με βάση αυτή την μοναδιαία ποσότητα - που δεν αναφέρεται μόνο σε μήκος μέτρησης, είναι "ΑΡΙΣΤΟΝ", έχει την Απολλώνια αισθητική και βρίσκεται σε αρμονία με το σύμπαν, συμμετέχοντας σε αυτό που λέμε: μουσική αρμονία του σύμπαντος.

Είναι τυχαίο που ήταν σημειωμένη αυτή η γνώση στον ναό του Απόλλωνος ; 

Οχι βέβαια, αν αναλογιστεί κάποιος, ότι ο Απόλλωνας ονομαζόταν ο θεός της μουσικής.

Επομένως, οι δυο λέξεις: "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" είναι μαζί ενωμένες και δεν σημαίνει να τα κάνεις ολα με μέτρο, αλλά ότι υπάρχει η μοναδιαία ποσότητα, τα πολλαπλάσια της οποίας, σε οτιδήποτε, δίνουν αποτελέσματα τα οποία οδηγούν στην Απολλώνια αισθητική.

Η Απολλώνια αισθητική, είναι το αντίθετο με την Κρόνια αισθητική και το Κρόνιο σκεπτικό. Η Απολλώνια αισθητική όταν υπάρχει γύρω σου σε επιρρεάζει και δημιουργεί χαρακτήρες και διάθεση, δικαίου, διάθεση του να βοηθήσεις οποιονδήποτε μοιραζόμενος την γνώση μαζί του.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com