Translate

Πέντε διαφορετικά ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν στις εκλογές

Πέντε διαφορετικά ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν στις εκλογές
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το κλεφτο – ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με 5 διαφορετικά ψηφοδέλτια για να κλέψει όσο το δυνατόν περισσότερες
ψήφους Ελλήνων. Εν είδει προειδοποίησης προς τους Έλληνες παραθέτουμε λίστα με τα αποκόμματα του ΠΑΣΟΚ:
ΠΑΣΟΚ: Η αυθεντική εγκληματική οργάνωση με τα σύμβολά της και την μαύρη ιστορία της. Προσωρινός αρχηγός της είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα ελληνικά δικαστήρια εναντίον της είναι αμέτρητες, αφορώντας κυρίως διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απάτες κλπ.
Νέα Δημοκρατία: Μπορεί να φαντάζει περίεργο, όμως πάντα ο Αντώνης Σαμαράς λογιζόταν ως ο άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ εντός του αντιπάλου κόμματος. Την φήμη αυτή που υποβόσκει από το 1993 ήρθε να την επικυρώσει ο ίδιος ο Σαμαράς συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ και υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις του. Τις υιοθέτησε δε σε τέτοιο βαθμό που συνεργάστηκε με ανθρώπους που αν και δεν έχουν κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, είναι πασόκοι στην ψυχή. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μιχελάκη  που κατήντησε το βουλευτικό αξίωμα να λειτουργεί με έκδοση αποδείξεως παροχής υπηρεσιών, τον Αθανασίου με την «παράγκα» και το ψευδές πόθεν έσχες και άλλους πολλούς.
Κόμμα Γ.Α. Παπανδρέου: Το καινούργιο «φρούτο» είναι το κόμμα του ΓΑΠ που διέλυσε την χώρα και έρχεται τώρα για να την «σώσει». Πραγματικά ασχολίαστη η προσπάθεια επιστροφής στο πολιτικό σκηνικό από τον ολετήρα της Ελλάδος, που συν τοις άλλοις έγινε περίγελος ολόκληρου του κοινοβουλίου απουσιάζοντας στο εξωτερικό επί σχεδόν τρία χρόνια, ερχόμενος εδώ μόνο για σόλο εμφανίσεις.
ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί φαινομενικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει διαφορετική αφετηρία από το ΠΑΣΟΚ, όμως στην συνέχεια έχει απορροφήσει όλα τα λαμόγια του «πράσινου» κλεφτο – συνδικαλισμού, καθώς και τα «ποντίκια» που εγκατέλειψαν το «πλοίο» όταν αντιλήφθηκαν ότι αυτό «βουλιάζει».
ΠΟΤΑΜΙ: Πρόκειται για ένα μόρφωμα ευλογημένο από τον Σημίτη και την διαπλοκή των καναλιών. Πολιτικός αρχηγός στο εν λόγω απόκομμα, που ενώ είναι ανύπαρκτο από την κοινωνία εμφανίζεται για λόγους «αβάντας» μονίμως «τρίτο», είναι ο δημοσιογράφος του Μπόμπολα, Σταύρος Θεοδωράκης. Το εν λόγω κόμμα δεν έχει παρουσιάσει θέσεις, προφασιζόμενο «ουδετερότητα», προκειμένου να μπορέσει να υιοθετήσει τις θέσεις που θα προστάξουν οι καναλάρχες μετά τις εκλογές, αν «τρουπώσει» σε κυβερνητική θέση, ως υποπόδιο.


 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com