Translate

TO IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΑΚΕΙΑ ΣΥΡΙΑΣ

ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

Cησηιυθσαιυθ
Οι τρομοκράτες της  Daech έκαψαν την ιστορική εκκλησία του Tal Ormuz και διαπράτουν φοβερές σφαγές κατά χριστιανικών πληθυσμών σε πολυάριθμα χωριά ασσύριων στην περιοχή της Hassaké. 

Οι τρομοκράτες της Daech εξαπέλυσαν μια επίθεση εναντίον των κατοίκων των χωριών Tal Hormuz, Tal Chamiram, Tal Remman, Tal Nasri, Aghaibech, Toma Yelda και Haouz στα δυτικά προάστια της Hassaké.isis-620x330
Πηγές πολιτών από την περιοχή ανέφεραν σε δημοσιογράφο  της SANA ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες της οργάνωσης ISIS ή Daech επιτέθηκαν με βαριά οχήματα σε πολυάριθμα χωριά και διέπραξαν σφαγές που προκάλεσαν το θάνατο δεκάδων πολιτών.Εκατοντάδες οικογένειες εκτοπίστηκαν.
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι οι τρομοκράτες της  Daesh έκαψαν δεκάδες σπίτια αλλά και την ιστορική εκκλησία Tal Ormuz που είναι μια από τις αρχαιότερες εκκλησίες της Συρίας .Αυτή η επιχείρηση προσβλέπει εκτός των άλλων την διάνοιξη διόδου προς τα τουρκικά σύνορα  ώστε να διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό τους σε όπλα και σε ενισχύσεις από νέους τζιχαντιστές σε συντονισμό με το καθεστώς Erdogan.CaΞΘΗΗΘΡΓΗΘΡ
Οι πηγές υπογράμμισαν ότι οι αεροπρικές δυνάμεις της  Washington και των συμμάχων τους που πετούσαν πάνω από τη ζώνη αυτή της περιοχής δεν στόχευσαν τους τρομοκράτες της Daech ενώ αυτοί επιδίδονταν στο πλιάτσικο την λεηλασία και τη σφαγή των χριστιανικών πληθυσμών. ( SANA 23/02/2015)
Η assyriatv μεταδίδει επίσης την είδηση για την επίθεση στα χριστιανικά ασσυρικά χωριά.Δημοσιογράφος ασσύριος στην σελίδα στο fb αναφέρει  ότι πολλοί χριστιανοί απήχθησαν και άλλοι σκοτώθηκαν ενώ χιλιάδες έφυγαν σε κατάσταση πανικού.
 Tα αραμαικά ασσυριακά χριστιανικά χωριά κατά μήκος του ποταμού Khabur στη Συρία  περικυκλώθηκαν από την ISIS.Πολυάριθμοι σύριοι πολίτες της περιοχής απήχθησαν ή σφαγιάστηκαν. Οι αραμαική πολιτοφυλακή αντιστάθηκε όσο μπορούσε σκότωσε αρκετούς ισλαμιστές που επιτέθηκαν μέσα στη νύχτα. (Πληροφορίες από αραμαικά δίκτυα)Bilden på IS-anhängarna är tagna vid ett annat tillfälle. SVT & TT
Tο Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στις 5 το πρωί και απήγαγε δεκάδες γυναίκες και παιδιά από τον αραμαικό χριστιανικό πληθυσμό στο συριακό βορρά σύμφωνα με μαρτυρίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον των απηγμένων ασσύριων.Κρατούνται σε ομηρία σε ένα σχολείο στο χωριό κοντά στην πόλη  Tel Tamer.
Ο ξέδερφος της μητέρας του και τα 6 του παιδιά είναι μεταξύ των ομήρων δηλώνει ο Afram Yakoub. 4 χριστιανοί της πολιτοφυλακής σκοτώθηκαν και 6 αγνοούνται.Ελπίζουμε να μην σκοτώσουν τους ομήρους όπως με τους κόπτες δηλώνει ο ίδιος.(svt)
dimpenews.com

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com