Translate

Οι ισλαμοπίθηκοι που εξέθρεψαν οι Αμερικάνοι απειλούν με νέα 11η Σεπτεμβρίου την Αμερική

Σε ένα videο με τίτλο «Θα κάψουμε την Αμερική«, οι ισλαμοπίθηκοι προειδοποιούν για μια επίθεση όπως αυτή στους Δίδυμους Πύργους.
Καλούν τους υποστηρικτές τους να επιτεθούν στις ΗΠΑ, ενώ ισχυρίζονται πως η αίσθηση ασφάλειας που νιώθουν οι Αμερικανοί είναι ψεύτικη.
Στο 11λεπτο videο υπάρχουν πλάνα και από τις πιο αιματηρές θηριωδίες των ισλαμοπιθήκων όπως ο αποκεφαλισμός του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley και το φρικτό τέλος του Ιορδανού πιλότου Muadh al-Kasasbeh.
Στους υπότιτλους ισχυρίζονται πως οι προηγούμενοι μουτζαχεντίν κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου με ελάχιστους πόρους.
«Με τη θέληση του Αλλάχ, ο φόβος θα εξαπλωθεί σύντομα. Η Αμερική ξοδεύει δισεκατομμύρια για να βεβαιωθεί πως είναι ασφαλής.
Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν. Οι μουτζαχεντίν είναι πολύ πιο δυνατοί και έχουν περισσότερους πόρους από ποτέ. Έτσι είναι σε θέση να κάψουν ξανά τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής».
Στο βίντεο μάλιστα έχουν βάλει πλάνα και από τα αεροπλάνα που χτύπησαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001.
Αυτό δεν είναι το πρώτο videο στο οποίο οι ισλαμοπίθηκοι απειλούν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Τον Ιανουάριο, οι τζιχαντιστές απείλησαν να αποκεφαλίσουν τον Μπαράκ Ομπάμα και να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε μια μουσουλμανική επαρχία.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com