Translate

Φάρατζ: Η Μεγάλη Βρετανία θα πλημμυρίσει με τζιχαντιστές


Προειδοποιήσεις του ηγέτη των Ευρωσκεπτικιστών για ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών και εξτρεμιστών 
Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στη Μεγάλη Βρετανία για τις οποίες οι δημοσκοπήσεις «βλέπουν» μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα σε Εργατικούς και Συντηρητικούς, ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, παίζει το χαρτί του «μεταναστευτικού» και του φόβου.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Φάρατζ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη θέση της Μεγάλης Βρετανίας απέναντι στο θέμα της εισροής λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
Έπειτα από την παραίνεση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στο Ηνωμένο Βασίλειο να δέχεται περισσότερους λαθρομετανάστες και να προχωρά στην παροχή ασύλου, ο Φάρατζ προειδοποίησε πως η χώρα θα «πλημμυρίσει με τζιχαντιστές».
Ο 51χρονος ηγέτης του UKIP που σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση συγκεντρώνει το 12% των ψήφων δήλωσε: «Όταν το Ισλαμικό Κράτος λέει ότι θα πλημμυρίσει την Ήπειρό μας με μισό εκατομμύριο εξτρεμιστών το εννοεί».
Όταν οι συνάδελφοί του αντέδρασαν στην αίθουσα απάντησε λέγοντας: «Αν το μήνυμα είναι ότι όσοι έρχονται θα γίνονται δεκτοί, τότε οδηγούμαστε στην καταστροφή».
Όσο για την παροχή ασύλου, δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σταματήσει την εισροή λαθρομεταναστών, επισημαίνοντας: «Φοβάμαι ότι αντιμετωπίζουμε μία ευθεία απειλή κατά του πολιτισμού μας αν επιτρέψουμε μεγάλο αριθμό ανθρώπων από περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, να έρθουν στην Ευρώπη».
Η Ολλανδή επικεφαλής του κόμματος ALDE στο Ευρωκοινοβούλιο, Σόφι ιν’τα Βελντ, τον κατηγόρησε ότι «επινοεί τρομακτικές ιστορίες», τονίζοντας πως ο ηγέτης του UKIP ξέρει καλά ότι πρόκειται για «απόλυτη ανοησία» και συνέκρινε τις προειδοποιήσεις για τους τζιχαντιστές με «την άφιξη χιλιάδων Αρειανών στην Ευρώπη». Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή της, μάλιστα, κατέληξε λέγοντας πως ο Φάρατζ δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, αλλά για την εκλογή του.
protothema

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com