Translate

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ - 2 ΜΕΡΟΣ: ΣΟΥΡΑ ΑΛ ΙΜΡΑΝ

Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο που ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και στις υπόλοιπες θρησκείες.

Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, προσπαθούν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, γι αυτό ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα των απανταχού Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη, να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.


Φυσικά δεν παρουσιάζεται με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους. Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.

Στο 2 μέρος αυτής της σειράς άρθρων θα δούμε αποσπάσματα από το κεφάλαιο Σούρα Αλ Ιμράν του Κορανίου όσον αφορά τις εντολές που δίνει ο Αλλάχ στους πιστούς του. 

Σούρα Αλ Ιμράν: 

32: Πές: "Υπακούετε στον Αλλάχ και τον Απόστολο" Αν όμως απομακρυνθούν, τότε ο Αλλάχ δεν αγαπά τους άπιστους.

73. Και να μήν πιστεύετε κανένα παρά μόνο αυτούς που ακολουθούν τη θρησκεία σας. Πές: Η (αληθινή) καθοδήγηση είναι η καθοδήγηση του Αλλάχ.

166.Κι ότι υποφέρατε τη μέρα που συναντήθηκαν οι στρατοί, ήταν με το θέλημα του Αλλάχ για ξεχωρίσει τους πιστούς, 

167. καθώς και τους υποκριτές. Κι είπε σε αυτούς: "Ελάτε να πολεμήσετε για χάρη του Αλλάχ, η τουλάχιστον να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τις περιουσίες σας από τους εχθρούς."

169. Και μη νομίσετε ότι όσοι σκοτώθηκαν για το όνομα του Αλλάχ, είναι πεθαμένοι. Οχι! Ζούν, βρίσκοντας τη διατροφή τους στην Παρουσία του Κυρίου τους.

το πρώτο μέρος  ΕΔΩ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com