Translate

Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Την ημέρα του λεγόμενου black moon επέλεξε ο Αντίχριστος για να μιλήσει στους εκλεκτούς εφαρμοστές των σχεδίων του, στην Νέα Υόρκη στο κτήριο των Η.Ε σε ειδική αίθουσα όπου βρισκόταν μόνο οι ηγέτες των G7 και κάποια άλλα ''λαμόγια'' τύπου Ροθστσάιλντ, Ροκφέλλερ ,Κίσινγκερ, Σόρος και κάποιοι άλλοι ακόμη πιό σημαντικοί από αυτούς που δεν τους γνωρίζoυμε επειδή τα ονόματά τους δεν κυκλοφορούν ευρέως έξω.


Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του Αντιχρίστου που δημοσίευεσε ο Δημσοθένης Λιακοπουλος στο Prisonplanet.gr. 

'Κυρίες και κύριοι, μπορώ να πω, ότι από την τελευταία μας συνάντηση, έχετε βάλει στη σωστή κατεύθυνση πολλά από τα θέματά μας.
Οι οφθαλμοφανώς παράλογες αυξήσεις των φόρων, η θεσμική εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και η έντονη πλέον αλλά και νομότυπη νόθευση των ευρωπαϊκών πληθυσμών, είναι βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. 


Ωστόσο, δεν μας ενδιαφέρει η σωστή κατεύθυνση, αλλά η σωστή κατάληξη.

Μένουν τρεις μόλις μήνες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και απεδείχθη, ότι οι λειτουργικές δομές των κοινωνιών των ανθρώπων, δεν μεταβάλλονται αρκετά γρήγορα.

Παρά το ότι εσείς δεν καταφέρατε αρκετά, εμείς κατορθώσαμε να πείσουμε τους δήθεν εκλεκτούς του Τριαδικού εχθρού, να τον αρνηθούν και να του γυρίσουν την πλάτη τρεις φορές μέσα σε μερικούς μήνες. Οι εξουσίες που πήραμε πάνω τους είναι πολλές και ενθουσιαστικές θα έλεγα, αλλά οι μικροαπολαύσεις δεν αποτελούν τον κύριο στόχο μας.

Οι εξουσίες λοιπόν που πήραμε, λόγω της παιδαριώδους απληστίας τους και της αποστασίας τους από τον Τριγράμματο, εκτός από τις μικροαπολαύσεις που ανέφερα πριν, μας έδωσαν την δυνατότητα να ετοιμάσουμε το υπέρτατο ον που σύντομα θα κατανικήσει και θα αφανίσει μιά για πάντα το μίασμα που πολεμάει υπέρ του τριγράμματου εχθρού.

Εκτός όμως από αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι με τις εξουσίες που μας έδωσε η αποστασία των αφελών και άπληστων δίποδων, του πρώην αλλά και δεύτερου κατά σειρά αποτυχημένου περιούσιου λαού του Δημιουργού, η Μαύρη
Αδελφότητα, αλλά και οι αιθεροβάμονες ΕΛ, θα χάσουν εντός των ημερών πάρα πολλά
από τα προνόμιά τους στον κόσμο αυτό.

Επίσης, για την περίπτωση που χρειαστεί να εμφανίσουμε τους φίλους μας από τους ουρανούς, έδωσα εντολή να ανακοινωθεί επίσημα, αύριο κιόλας, από τους υπαλλήλους μας στην NASA, η δυνατότητα ύπαρξης ζωής και νερού στον πλανήτη Άρη και επομένως
και στο σύμπαν.

Συνεχίστε να μαζεύετε όλα τα μετρητά, από όλους, παντού. Μετά καταργείστε τα.

Ο αγαπητός Χένρυ, μου είπε ότι προχωρά καλά με τον ενοχλητικό ηγετίσκο της Ρωσίας, ενώ δεν σας κρύβω, ότι οι κοντινοί μου συνεργάτες δεν μου δίνουν ομόφωνα την έγκριση για να κάνω την παγκόσμια εμφάνισή μου. Ωστόσο, ας μην ενοχλούμαστε από αυτό.

Ο χρόνος και το σκότος είναι με το μέρος μας.'

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com