Translate

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη (β΄μέρος)

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ “SSS”
Στον γαλαξία του Ηριδανού, τα πράγματα οδήγησαν σε πόλεμο, βία και αναταραχές. Αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους πάνω από όλα τα γένη σαν οι Υπέρτατοι Κυρίαρχοι στην τέχνη του Πολέμου, τα «SSS» όντα έφεραν πόλεμο και χάος με σκοπό να κατακτήσουν και να κρατήσουν ένα μεγάλο τμήμα του Ενάτου Τομέα του γαλαξία. (Είχαν το παραπάνω όνομα –SSS– επειδή έκαναν έναν συριστικό ήχο όταν μιλούσαν). 
(από terrapapers)
Αν και αρχικά ευυπόληπτοι Βασιλείς κυβερνούσαν, η Αυτοκρατορία έφτασε στο απόγειό της όταν διοικήθηκε από τις «SSS» Βασίλισσες. Γνωστές και σαν «SSS–T», οι Βασίλισσες και οι μέθοδοι διακυβέρνησής τους έγιναν η προσωποποίηση της Βασιλικής αρχής.Μόνο το όνομα «AST» του βασιλικού τους οίκου θα γινόταν φόρος τιμής στην φονικότητα των ερπετοειδών Βασιλισσών. [σημ. σκεφτείτε ποιο ερπετό κάνει συριστικούς ήχους]
Σε έναν γαλαξία που κυριαρχούσε το χάος και ο πόλεμος, τα SSS όντα ήταν ασυναγώνιστα. Αμείλικτες στον τρόπο που διοικούσαν και αρκετά ικανές στην κακομεταχείριση, οι SSS–T Βασίλισσες ήταν λαμπρές πολιτικοί και στρατηγοί πολέμου. Χρησιμοποιούσαν τα γεγονότα προς όφελος τους και καπηλεύονται τους πολέμους για τα δικά τους συμφέροντα και κέρδος.
Η παραχώρηση εξουσίας στα βασιλικά μέλη ώστε να κατακτούν και να επικρατούν των αντιπάλων τους αποτέλεσε μία παντοδύναμη πολεμική μηχανή που δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία. Οι «SSS» πολεμιστές ήταν ψηλές υποβλητικές φιγούρες και ψυχροί εκτελεστές με τρομακτικά πρόσωπα που έμοιαζαν με δράκους. Αν και με την εξέλιξη είχαν χάσει το φολιδωτό τους δέρμα, τα ελάσματα της στρατιωτικής τους στολής έδιναν την εντύπωση αγριωπών δεινοσαύρων. Μόνο ένα μακρύ οστέινο τόξο που εξείχε από το μέτωπο και πίσω και γύρω από το κεφάλι τους πρόδιδε την ερπετοειδή τους καταγωγή. Έχοντας επίσης το όνομα «Μ-Κ» ή «Μ-G» και μόνη η όψη των «SSS» πολεμιστών ήταν αρκετή για να ριζώσει το φόβο στην καρδιά του αντιπάλου.
Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: ο εχθρός ή ο ανυπάκοους υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφθεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.
Τα άλλα φύλα τους ονόμαζαν και «ARI» ή «Κυρίαρχοι (Masters)» και με την πάροδο του χρόνου έγιναν γνωστοί και σαν οι «ARI» του «ΑΝ» (Ουρανού) ή απλά οι «ARI–AN». Σήμερα γνωστό και με την ονομασία «ΟRION» (Ορίων).
Αλλά αν και η αυτοκρατορία των ARI–AN είχε γίνει η επιτομή της δύναμης και της ισχύς, σύμβολο της αμείλικτης διακυβέρνησης και της ανηλεούς επιθετικότητας, η μοίρα θα έπαιζε ένα περίεργο παιχνίδι για τους ARI–AN. Στην αναζήτησή τους για γαλαξιακή δύναμη, οι SSS–T πολεμιστές είχαν λεηλατήσει τα θησαυροφυλάκια των Ανακτόρων στους κόσμους που είχαν κακομεταχειριστεί. Ο πλούτος του πολιτισμού των κατεκτημένων κόσμων κοσμούσε τα μουσεία των ARI–AN και έκανε την αυτοκρατορία τους το κέντρο του πολιτισμού και της σοφίας στον Ένατο Τομέα. Η αυτοκρατορία έγινε η βιτρίνα του κόσμου για την Ποίηση και τη Μουσική, την Τέχνη και το Χορό. Ήταν ένα βήμα, αν και ασυνείδητο (μικρό) για την εξέλιξη του αυτοελέγχου στην ψυχή των SSS–T.
[σημ. Μερικές ακόμη σκέψεις: φαίνεται λοιπόν πως μετά το Χάος η Αυτοκρατορία που επικράτησε είχε στο επίκεντρό της το θηλυκό στοιχείο το οποίο είναι τρομερός και φοβερός πολεμιστής. Είναι ενδιαφέρον ότι η συγκέντρωση δειγμάτων από την τέχνη και των πολιτισμό των περιοχών που κατακτούσαν οι Βασίλισσες SSS–T θυμίζει μία άλλη επίγεια αυτοκρατορία που και αυτή εδραιώθηκε και έφτασε στο απόγειό της όταν στο θρόνο ήταν αντίστοιχα μία γυναίκα (θηλυκή ενέργεια). Το Βρετανικό Μουσείο αυτή τη στιγμή είναι ένας χώρος που δείχνει στον κάθε επισκέπτη το εξής: θαυμάστε τα μέρη που έχουμε κατακτήσει! Πολλά ευρωπαϊκά μουσεία κατά τη γνώμη μου εδραιώθηκαν πίσω από αυτή τη σκέψη. Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτή την αυτοκρατορία ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της την οδήγησε σε άλλες μορφές ελέγχου που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με τη σωματική βία, όπως θα δούμε στην επόμενη Αυτοκρατορία. Η αδυναμία ίσως μίας αποτελεσματικής άμυνας λόγω της θηλυκής φύσης οδήγησε τις Βασίλισσες να εξειδικευτούν σε μία άλλη μορφή χειραγώγησης, την νοητική !!!]
M–K/M–G
Λίστα αρχαίων Αιγυπτιακών λέξεων που έχουν Μ-Κ/M–G ρίζες:
Μ’K=όνομα κροκόδειλου
Μek= προστάτης, προστασία
Μ’Q= σφάζω, κόβω σε κομμάτια
MAG ή M’ G= κροκόδειλος
Mikh= πάλη, παλεύω
Στην αρχαία Αίγυπτο η κατάληξη «-U» σημαίνει “ένας από”. Έτσι, M–K–U= «αυτός που ανήκει ή ένας από Μ-Κ» και Μ-G–U= «αυτός που ανήκει ή ένας από M–G» αντίστοιχα
Μ’Ka= γενναίος, τολμηρός
M’Khaiu=πολεμιστές, αντίπαλος
M’Ki= προστάτης, προστατεύω
Meki= προστάτης
M’GA= κροκόδειλος
M’GA= διατάζω, δίνω οδηγίες
Mekhi= κτυπώ, πολεμώ
M’Khai=κτυπώ, πολεμώ
M’Khau= ένα ζώο
M’Kiu= προστάτες
Mega= κροκόδειλος
M’Ga= αρχηγός
Mgi=γενναιότητα
Οι παρακάτω είναι διάφορες λέξεις M–K/M–G προέλευσης:
Magha= στα ινδουιστικά φοβερός, ο Ενας
Mak= στα σουμεριακά ο μεγαλος, ο ανώτερος
Mactus= στα λατινικά ο ενδοξος
Mactabalis=στα λατινικά φονικός, θανάσιμος
Macto= στα λατινικά τεμαχίζω, κτυπώ, τιμωρώ, καταφέρω πλήγμα
Magister= στα λατινικά αρχηγός, μάστερ
Magnus= στα λατινικά σπουδαίος, μεγάλος, τρομερός, ισχυρός
Magus= στα λατινικά μάγος
Οι παρακάτω αγγλικές λέξεις έχουν M–K/M–G προέλευση:
Make
Major
Majesty, Majestic, Royal, Regal
Magic-Illusion (μαγεία-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού
Ιmage-Illusion (εικόνα-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού
ΜJ-12 (Majestic 12)= UFO ομάδα ερευνών (επανα-προγραμματισμός του μυαλού)
ARI-AN και SSS
Oι λέξεις παρακάτω έχουν ARI–AN και SSS προέλευση:
Αryan= η Άρια φυλή του Α. Χίτλερ (ARI-AN)
SS= η εξέχουσα πολιτοφυλακή του Α. Χίτλερ (SSS)
Ari= Κύριος, Φύλακας (Αιγυπτιακά)
Ariz= ο Τρομερός Ένας (Εβραϊκά)
Ares= Θεός του πολέμου (Λατινικά)terrapapers.com (3)
terrapapers.com (4)Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ASA–RRR»
Αν και η αυτοκρατορία των SSS–T Βασιλισσών του Ενάτου Τομέα σπάνια απειλήθηκε, οι Βασίλισσες ARI–ANέδειξαν ανησυχία για τις κινήσεις και τον επεκτατισμό ενός άλλου φύλου που ονομαζόταν «RRR». Έχοντας εξελιχθεί από μοχθηρά αρπακτικά θηλαστικά, οι RRR βρίσκονταν ακόμα στα πρώιμα στάδια της εξέλιξης. Η δίψα τους για εξάπλωση δεν περιορίστηκε στο πέρασμα του χρόνου και των πολέμων.
Για τους RRR, ο πόλεμος ήταν η ολότητα της ύπαρξης και όλα τα άλλά δεν είχαν νόημα. Η ίδια η ζωή σήμαινε υπακοή και ολοκληρωτική αφοσίωση στους Βασιλείς RRR. Οτιδήποτε λιγότερο ισοδυναμούσε με θάνατο. Δημιούργησαν τόσο γρήγορα την Αυτοκρατορία τους και οι μέθοδοί τους ήταν τόσο αμείλικτες που οι RRR έγιναν γνωστοί και σαν «ASA» ή «Επικυρίαρχοι». Στον Ένατο Τομέα οι κόσμοι των RRR θα ήταν γνωστοί και σαν «ASA–RRR».
Οι Βασιλείς των ASA–RRR έσπειραν τον όλεθρο στους κόσμους γύρω από τον χώρο διέλευσης του Ενάτου Τομέα χρησιμοιώντας τους τρομερούς πολεμιστές «IKU», έναν βαρβαρικό στρατό αποτελούμενο από θανάσιμα Αστρόπλοια (starships) που είχαν ακατανίκητα όπλα θερμότητας. Οι εκλεκτές δυνάμεις των IKU κατέρχονταν στους ανυποψίαστους στόχους κάνοντας αμείλικτες και αδυσώπητες επιθέσεις. Καθάριζαν τους ουράνιους δρόμους από κάθε πιθανή αντίσταση και μείωναν δραστικά τα προπύργια που βρίσκονταν στην ξηρά. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι δυνάμεις ξηράς, «ΒΕΗ» κινούνταν με σκοπό να αποδεκατίσουν όλες τις τυχόν εναπομείναντες στρατιωτικές δυνάμεις. Λόγω της γνωστής πρακτικής τους να καταβροχθίζουν τη σάρκα των εχθρών τους, οι IKU και οι ΒΕΗ απέκτησαν το όνομα «D–K» ή «Τ-Κ», τα «Δόντια» των RRR».
Επιθετικοί και λιμασμένοι, αμείλικτοι στην εξάπλωσή τους, οι επεκτατικοί Βασιλείς RRR ακολούθησαν μία αργή και συστηματική κατάληψη του «PESH–METEN» (Δίαυλο/Πέρασμα του Ενάτου Τομέα), μία σημαντική Αστρική Λεωφόρο. Με την κατάληψη αυτής της λεωφόρου οι ASA–RRR Βασιλείς είχαν τον έλεγχο εισόδου στην και εξόδου από την αυτοκρατορία των ARI–AN. Οι Βασίλισσες SSS–T δεν θα επέτρεπαν αυτή την πιθανότητα.
The DAK ή TAK
Oι ακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:
Taka =καταστρέφω
Ta Aq=καταστρέφω
Tekhes=φονεύω, σκοτώνω
Tekas= τρυπώ, κοβω
Teges= σφαγείο
Tektnu= ανθρώπινο θύμα
Tekh=κτυπώ, ανατρέπω
Tegen= κυβερνώ
Teκh= κανόνες δικαιοσύνης
Tekmu=συρτάρια σπαθιών
Tek=επιτίθεμαι
Tektek=επιτίθεμαι
Teg, Tegtek, Tegtegi= περπατω, βηματίζω, επιτίθεμαι (πεζός)
Teka, Tegait=βλέπω (με τα μάτια)
Teg, Tega, Tega-t, Tegg-= βλέπω (με τα μάτια)
Tegaa=ο «Προφήτης» (αυτός που χρησιμοποιεί το Μάτι)
Ta Aka=καταστρέφω
Tegteg=επιτίθεμαι, καταστρέφω
Teq=κόβω, σκοτώνω
Teqes=κόβω, μαχαιρώνω
Tekhit=σφαγή
Tekennu=ανθρώπινο θύμα
Tekhar=φοβερός, φοβιστικός
Teqer=δυνατός, ρωμαλέος
Tekhan=προστατεύω
Tekku=άρπαξ, εισβολέας
Tekk=επιτίθεμαι, εισβάλλω
Tegga=τρέχω (με τα πόδια)
Οι ακόλουθες Σανσκριτικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:
Antaka=ο Θεός του Θανάτου
Kantaka=αγκάθι, δόντι
Οι ακόλουθες Ισπανικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:
Decaer=φθορά
Decano=διάκονος
Decapitar=αποκεφαλίζω
Degolladero=σφαγείο
Degollar=κόβω το λαιμό
Dictador=δικτάτορας
Ducado=δούκας
Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:
Decollo=αποκεφαλίζω
Decumo=αποδεκατίζω στρατεύματα
Decurtatus=ακρωτηριάζω
Deduco=αφαιρώ, παίρνω
Dicio=δύναμη, εξουσία
Ducto=οδηγώ, ξεγελάω
Dux=αρχηγός, διοικητής
Tagax=κλέβω
Decoquo=καταστρέφω με φλόγα
Decursus=επιτίθεμαι, φορτίζω
Decus=τιμή, δόξα
Degero=μεταφέρω
Dico=αφιερώνω στους Θεούς
Ductor=ηγέτης, διοικητής
Tego= προστατεύω
Techna= τέχνασμα
Οι ακόλουθες Αγγλικές λέξεις έχουν D/T–K προέλευση:
Dagger=μαχαίρι
Deacon=διάκονος
Decapitate=αποκεφαλίζω
Decay=φθορά
Attack=επιτίθεμαι
Tactics=τακτικές
Tax=φόρος
Dictator=δικτάτορας
Dictum=ρητό
Dock=κόβω
Doctrine=δόγμα
Take=παίρνω
Technician=τεχνικός
Dog=σκύλος
Dogma=δόγμα
Dark=σκοτεινός
Duke=δούκας
Tectonic=τεκτονικός
Tick=κτύπος
terrapapers.com (5)
terrapapers.com (6)Οι ASA-RRR Βασιλείς είναι μια υπερδύναμη.
Ο πόλεμος ήταν η κινητήρια δύναμη της εξέλιξής τους. Κάθε Βασιλιάς απαιτούσε πάρα πολλά από το στρατό. Οι πιλότοι των Αστροπλοίων, οι IKU είχαν στην κατοχή τους ακτίνες φωτός που μπορούσαν να λιώσουν στόχους και να τους τεμαχίσουν ή να τους συντρίψουν. Οι εκλεκτοί των δυνάμεων ξηράς, οι BEH χρησιμοποιούσαν όπλα που παρήγαγαν ήχους και τα οποία μπορούσαν να ακινητοποιήσουν τον εχθρό και να συνθλίψουν στερεά αντικείμενα, ή μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν ένα αντικείμενο από το ένα μέρος στο άλλο.
Γενικά, οι δυνάμεις DAK (σημ. σημαίνει σκύλος στα αρχαία Αιγυπτιακά) μέσα σε λίγο χρόνο έγιναν ένας στρατός με ολέθρια δύναμη. Η Επιστήμη του Πολέμου των ASA–RRR ήταν η τεχνολογία του πολέμου και είχε το όνομα«ΑΤ». Από αυτή τη νέα τεχνολογία ένα καινούργιο πολεμικό πλοίο γεννήθηκε: μία σφαίρα σε μέγεθος πλανήτηπου είχε τον πολεμικό εξοπλισμό των αστροπλοίων και πολλά περισσότερα. Το Πολεμικό Πλοιο (Warship) ονομάστηκε «RR» ή «AR». Ενας μικροσκοπικός κόσμος ήταν ικανός να επιφέρει τέτοια καταστροφή που δεν είχε δει ποτέ ο Ένατος Τομέας. Το AR της δύναμης DAK έκανε την Αυτοκρατορία μία υπολογίσημη δύναμη. Οι ακτίνες του ήλιου λαμποκοπούσαν στην επιφάνεια του Death–ship ΑR (το όνομα του νέου αυτου πολεμικού πλοίου) και έκαναν τη λάμψη του ΑR να φαίνεται σαν ένα λαμπρό αστέρι στους ουρανούς. Αν και ένα λαμπρό αστέρι ήταν συνηθως προμήνυμα θαυμαστών πραγμάτων, αυτό το αστέρι έφερνε θάνατο και καταστροφή. [σημ. το γνωστό και πολύ πιο λαμπρό από τον ήλιο, Suncruiser !!!]
Καθώς οι Βασιλείς ASA–RRR συνέχιζαν την επέκτασή τους, οι Βασίλισσες SSS–T έκαναν μία σοφή κίνηση: πρότειναν ειρήνη με τους κατακτητές Βασιλείς έχοντας την ελπίδα ότι θα καθυστερούσαν την απόφαση για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσουν πόλεμο. Τα δισεκατομμύρια χρόνια αντιπαραθέσεων είχαν δώσει στις Βασίλισσες SSS–T ένα πολύτιμο μάθημα: ο θάνατος/απώλεια ήταν ο ίδιος/ίδια και για τον νικητή και για τον χαμένο. Υπήρχαν και άλλοι τρόποι να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Η νίκη κερδίζεται κάποιες φορές αν φέρεις τον εχθρό, στα δικά σου μέτρα. Οι DAK θα μπορούσαν να ηττηθούν με πιο έξυπνο και δόλιο τρόπο [σημ: η λέξη devious σημαίνει και ελικοειδής ή οφιοειδής για να περιγράψει για παράδειγμα την πορεία ενός δρόμου].
Οι Βασίλισσες των ΑRI–AN κάλεσαν σε συμβούλιο τους Αρίστους (Royals). Αν οι Βασιλείς των ASA–RRR έδιναν τον όρκο εμπιστοσύνης στο SSS–T Υψηλό Θρόνο και αν πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την εξυπηρέτηση των σκοπών της Αυτοκρατορίας (SSS–T), τότε θα είχαν και τον έλεγχο όλων των έξω- αστεριών του Ενάτου Τομέα. Οι ASA–RRR αντιλήφθηκαν το μέγεθος της δύναμης που θα τους δινόταν με αυτή τη συμφωνία και χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν.
Οι δυνάμεις DAK και το τρομερό αστρόπλοιο ΑR Death–Planet μπήκαν στην υπηρεσία των Βασιλισσών SSS–T και η περιοχή έξω από τον Ένατο Τομέα πέρασε στον έλεγχο της Αυτοκρατορίας των ΑSA–RRR. Αφού έτσι εσπευσμένα έγινε η συμμαχία, τα Αστέρια των ASA–RRR έγιναν γνωστά σαν η Αυτοκρατορία των «SS–T.RRR.SSS–T» (=Αυτοκρατορία γεννήθηκε με SSS–T και πεθαίνει για SSS–T), ή αλλιώς γνωστή και σαν «SS–RR–SS» (Σείριος).
Έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμαχία των ARI–AN, οι ΑSA–RRR Βασιλείς ξεκίνησαν μία μεγαλύτερη προσπάθεια να κατακτήσουν και να αρπάξουν νέα συστήματα και κόσμους ώστε να τα προσθέσουν στη δική τους Αυτοκρατορία. Εδραιώνοντας τη δύναμή τους, επιβάλλοντας ακριβά τέλη και αποκλεισμούς σε όσους ταξίδευαν στις λεωφόρους του Ενάτου Τομέα, η Αυτοκρατορία των SS–TT–SS δημιουργήθηκε.
Οι ARI–AN Βασίλισσες παρακολουθούσαν με επιφυλακτικότητα και η στιγμή που θα έκαναν αντεπίθεση έπρεπε να σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή. Και για κάποιο καιρό, μία εύθραυστη ειρήνη επικράτησε μεταξύ των δύο Βασιλικών Οίκων. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την εποχή του Μονάρχη με το όνομα Μέγας ΑΝ-ΑΝ που ήταν ο Γηραιός Βασιλιάς των ASA–RRR.
Οι ακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
«ΕR», «R»= o ήχος «R» απεικονίζεται με έναν Δίσκο.
Ar=η κόρη του ματιού, βλέπω (χρησιμοποιώ το Μάτι)
Ar=μετακομίζω, μεταφέρω
Ar= θάνατος, καταστροφή
Aaar=είδος πτηνού
Ar, Er, Err, Ur, Urr=ανεβαίνω
Arar=ψηλά, προωθώ
Ara=πηγαίνω πάνω, επιβιβάζομαι σε βάρκα
Aaraar=ήρωας
Arar=πηγαίνω πάνω
Har=καταπιέζω
Her, Ηuaur=αρχαίος θεός του Ουρανού
Her, Ηar=βουνό
Her=τρομοκρατώ, τρομάζω
Her=μεταλλικό δοχείο
Her=τακτοποιώ
Herher=καταδαφίζω
Her Ara=Βουνό του Θεού
Herr=μυθολογικό πλοίο
Rer=το «μαύρο γουρούνι»
Rera=γουρούνι, ιπποπόταμος
Rehren, Ruru=καίω
Uahr=σκύλος (DAK)
Rera=βραχιόλι (η ζώνη των αστεροειδών που σχηματίστηκε με την σύγκρουση του AR και της TIAMAT)
Uaa Herr=μυθολογικό πλοίο
Ηuhr=προστατεύω
Ur=Μεγάλος Θεός
Οι ακόλουθες Σουμεριακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Ri=σηκώνομαι, πετάω
Ru= πέτρα που πετάει
Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Ara=βωμός, προστασία
Argus=φύλακας
Aro=οργώνω τη θάλασσα
Arma=πόλεμος, στρατιώτες
Aerius=από τον ουρανό, υψηλός
Auriga=ηνίοχος
Arx=οχυρό, ύψος, αρχηγείο
Ereadο=καταστρέφω
Erepio=σκίζω
Ereptio=αρπάζω με βία
Eruptio=επιτίθεμαι
Eruo=καταδαφίζω
Error=απάτη
Erus=κύριος, ιδιοκτήτης
Ira=θυμός οργή
Iris=αγγελιαφόρος των Θεών
Orbis= σφαίρα, δίσκος
Orbus= αυτός που αφαιρεί από γονείς και παιδιά
Oro=πείθω
Orcus=Θεός του Θανάτου
Oι παρακάτω Αγγλικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Aero= αφορά τον ουρανό
Arrest=συλλαμβάνω
Aurora=πρόγραμμα «Stealth»
War=πόλεμος
Horror=τρόμος
Warrior= πολεμιστής
Oι παρακάτω αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
AAT=κόβω, μαχαιρώνω
AT=θάνατος, καταστροφή
Ai=μάτι, «το κακό» Μάτι
Την εποχή του Μέγα Γηραιού Βασιλέα ΑΝ-ΑΝ, η ζωή στην Αυτοκρατορία των ASA–RRR ήταν καλή. Το Επεκτατικό αυτό γένος χαιρόταν να απολαμβάνει τις πολυτέλειες και τα προνόμια. Η συμμαχία με την Αυτοκρατορία SSS–T είχε κάνει τους ΑSA–RRR Βασιλείς πιο δυνατούς από ποτέ και τους είχε δώσει την ευκαιρία να έχουν μία πιο πλούσια ζωή.
Αλλά η δύναμη της Εξουσίας είχε κάνει και τη ζωή του Βασιλιά περισσότερο επισφαλή. Προδοσία, ψέματα και δόλος περιτριγύριζαν το Βασιλιά. Σχέδια δολοφονίας, στρατιωτικά πραξικοπήματα και επιθέσεις από άλλες φυλές ήταν πια καθημερινό θέμα για τον Βασιλιά. Ο Διάδοχος-Πρίγκιπας σχεδίαζε να συνωμοτήσει εναντίον του πατέρα του και μακρινά αδέρφια και νόθα παιδιά διεκδικούσαν το θρόνο.
Ο Βασιλιάς ΑΝ-ΑΝ παρακολουθούσε από τους ουρανούς τις επιθέσεις του εχθρού και έριχνε προσεκτικές ματιές στις κινήσεις των συγγενών και τα μέλη της βασιλικής αυλής. Αυτή ήταν η ζωή ενός Βασιλιά των ASA–RRR και έτσι ήταν η ζωή του Γηραιού Βασιλιά AN–AN. Στη θέση του Βασιλικού Οινοχόου στην αυλή του Μέγα ΑΝ-ΑΝ ήταν ο αδερφός του, ο μέγας AL–SHAR. Ο AL–SHAR υπηρετούσε τον αδερφό του πιστά.
[σημ. η θέση του οινοχόου στις κοινωνίες ήταν εξέχουσα καθώς η επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου γινόταν πολύ προσεκτικά. Το καθήκον του ήταν να σερβίρει τα ποτά στα βασιλικά δείπνα. Έπρεπε να είναι ένα εξαιρετικά έμπιστο άτομο στον ηγεμόνα αφού ουσιαστικά, αλλά συμβολικά πρόσεχε ώστε να μην γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Κυρίου του με δηλητήριο. Στην Ελληνική Μυθολογία για παράδειγμα η Ήβη και αργότερα ο Γανυμήδης έχουν αυτή τη θέση]
Κυριαρχούσε η ειρήνη και η Αυτοκρατορία ευημερούσε, μέχρι που ξέσπασε πόλεμος στα Κεντρικά Αστέρια. Οι Αυτοκρατορίες των ARI–AΝ και των ASA–RRR αναμείχθηκαν σε μία σειρά συγκρούσεων γνωστές και σαν«Μεγάλοι Γαλαξιακοί Πόλεμοι». Ο AN–AN επιστρατεύθηκε στο παλάτι των SSS–T για να προσφέρει τη βοήθειά του σαν Αρχηγός των M–K και D–K πολεμιστών.
Ο Μέγας AL–SHAR έμεινε πίσω στο παλάτι των ASA–RRR σαν εκπρόσωπος του αδερφού του Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ. Ο ΑL–SHAR βρήκε έτσι την ευκαιρία να προδώσει τον αδερφό του και κατέλαβε τον έλεγχο των κεντρικών ASA–RRR δυνάμεων. Αυτό το επιτυχημένο πραξικόπημα τον ώθησε να κάνει και άλλες ενέργειες και αμέσως έστειλε ένα εκπαιδευμένο σώμα εκτελεστών για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τον αδερφό του ΑΝ-ΑΝ. Τα επίσημα ιστορικά αρχεία αναφέρουν ότι ο θάνατος του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ έγινε στο πεδίο της μάχης καθώς ο ήρωας Βασιλιάς οδηγούσε το στρατό του. Αλλά όσοι ήταν στην Αυλή των ASA–RRR ήξεραν πώς είχε πεθάνει ο Βασιλιάς και ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό.
Ο AL–SHAR και πρώην Βασιλικός Οινοχόος ήταν τώρα ο νέος βασιλιάς και πήρε το όνομα Βασιλιάς AL–AL. O Πρίγκιπας AN–SHAR που ήταν γιος του ήρωα Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ και προφανώς ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου αιχμαλωτίστηκε και εξορίστηκε από τον AL–SHAR (το θείο του ουσιαστικά). Έτσι το δικαίωμά του στη διαδοχή έπαψε οριστικά. Για να εξασφαλίσει την προσωπική του ασφάλεια, ο νέος Μέγας Βασιλιάς AL–AL έκανε τον εγγονό του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ τον προσωπικό του Οινοχόο που το όνομά του ήταν AN–U. Έτσι ο Πρίγκιπας AN–U ήταν και όμηρος και υπηρέτης του Βασιλιά και Θείου του. Η εκδίκηση έπρεπε να περιμένει. Προς το παρόν θα υπηρετούσε πιστά, αλλά θα μάθαινε. Κάποια μέρα ο θρόνος των ASA–RRR θα ήταν δικός του, και ορκίστηκε σε αυτό το σκοπό!
Την ίδια περίοδο άλλο ένα σημαντικό γεγονός πραγματοποιήθηκε, ένα γεγονός που θα άλλαζε για πάντα τη μοίρα του Ενάτου Τομέα. Ένα καινούργιο αστέρι άρχισε να ωριμάζει και οι νέοι κόσμοι του άρχισαν να κρυώνουν σιγά σιγά και να διαμορφώνονται πλανήτες που μπορούσαν να κατοικηθούν. Ο Βασιλιάς AL–AL είδε την πιθανότητα να υπάρχουν ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα πολύτιμων μετάλλων εκεί και να αποτελέσει η περιοχή ένα στρατηγικό στρατιωτικό φυλάκιο. Για αυτό το λόγο έστειλε εκεί αμέσως έναν έμπιστο διοικητή για να διεκδικήσει το καινούργιο ηλιακό σύστημα. Αυτός ήταν ο Ευγενής AL–AL–IM, Δάσκαλος των Γενετικών Επιστημών που πήγε εκεί με ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να αποικήσει και να αναπτύξει το πρωτόγονο πλανητικό σύστημα.
Ο νέος ήλιος είχε δημιουργηθεί αρχικά με δύο κόσμους σε τροχιά γύρω από αυτόν, έναν μικροσκοπικό έσω-πλανήτη (σημερινός πλανήτης Ερμής), και έναν μεγαλύτερο πλανήτη που το όνομά του τελικά θα ήταν «ΤΙΑΜΑΤ».Με το πέρασμα του χρόνου, έξι επιπλέον κόσμοι δημιουργήθηκαν. Ένα ζευγάρι έσω-πλανητών (Αφροδίτη και Άρης), δύο κεντρικοί πλανήτες γίγαντες (Δίας και Κρόνος), και ένα ζευγάρι διδύμων πλανητών (Ποσειδώνας και Ουρανός).
ΤΙΑΜΑΤ όμως ήταν ένας τροπικός κόσμος και ήταν και ο πρώτος πλανήτης που διαμορφώθηκε από τον AL–AL–IM κατά τη διάρκεια της αποστολής του. Ο TIAMAT ήταν μαζί και παράδεισος και ένας μεθοριακός επικίνδυνος κόσμος και έποικοι είχαν εγκατασταθεί ήδη από πολλά γαλαξιακά αστρικά συστήματα. Ωστόσο η παρουσία της στρατιωτικής δύναμης εκτάκτου ανάγκης των ASA–RRR και των ARI–AN ήταν ευπρόσδεκτη από τους εποίκους και τις οικογένειές τους. Τώρα προμήθειες και προστασία ήταν επαρκείς και ο TIAMAT θα γινόταν ένας πλήρης αναπτυγμένος κόσμος.
Ο AL–AL–IM ξεκίνησε άμεσα να εκμεταλλεύεται το νέο ηλιακό σύστημα. (σημ. από εδώ και κάτω παρατηρούμε την περιγραφή ενός πολύ γνωστού μας ηλιακού συστήματος, του δικού μας). Ο Ήλιος ονομάστηκε «ΒΑD» (=εκεί που υπάρχει ο θάνατος). Σε πολύ μικρή απόσταση από αυτόν τον νέο ήλιο υπήρχε ένας μικροσκοπικός πλανήτης που πήρε το όνομα «MUM–MU» (=ο πρώτος ταξιδιώτης).
Ο επόμενος κόσμος θα γινόταν στρατιωτική βάση. Αν και οι θερμοκρασίες στη επιφάνεια ήταν πολύ υψηλές, οι εσωτερικές του κοιλότητες απετέλεσαν ένα άνετο καταφύγιο για τους πολεμιστές IKU και BEH. Αυτός ο πλανήτης πήρε το όνομα «DAK–A–MU» (το έσω μέρος των DAK). Πέρα από τον κόσμο των κόκκινων αμμουδιών υπήρχε ο ΤΙΑΜΑΤ, το κέντρο των προσπαθειών εποίκησης του AL–AL–IM.
Ο μεγαλύτερος κόσμος ήταν ένας γιγάντιος πλανήτης που οι δυνάμεις βαρύτητας δεν ήταν κατάλληλες για να υποστηρίξει ζωή, αλλά ήταν εξαιρετική πηγή παραγωγής σούπερ-μετάλλων. Κάτω από υπέρ-δυνάμεις βαρύτητας, τα μέταλλα ήταν δυνατόν να χαλκευτούν με πάρα πολλές δυνατότητες, πράγμα που δεν ήταν δυνατό σε άλλους κόσμους. Ο πλανήτης αυτός ονομάστηκε «BAR–BAR–U» (=ο κόσμος των Μετάλλων-Μετάλλων).
Ο δεύτερος σε μέγεθος πλανήτης ήταν ακόμα πιο επικίνδυνος. Οι εσωτερικές δυνάμεις ήταν αρκετά μεταβλητές. Ένα μόνιμο σύννεφο σκόνης και πετρωμάτων ήταν γύρω από την μαινόμενη τροχιά του και οι δυνάμεις βαρύτητάς του έβγαζαν εκτός πορείας τα πλοία. Αυτός ο γίγαντας ονομάστηκε «ΤΑR–GALLU» (=ο μεγάλος καταστροφέας). Από όλους τους πλανήτες αυτός με το δακτυλίδι ήταν και ο περισσότερο επικίνδυνος.
Σε απόσταση μετά τον ΤΑR–GALLU ήταν ένας μεγάλος κρύος με βάλτους πλανήτης που είχε δηλητηριώδη αέρια στους ουρανούς του. Ο «SHANAMMA» θα ήταν δύσκολο να εποικιστεί, αλλά ήταν ιδανικός για πειράματα γενετικής. Ο τελευταίος πλανήτης του συστήματος, κοντινός και δίδυμος σε μέγεθος του SHANAMMA ονομάστηκε «IR–U». Ο ΙR–U ήταν ένας ρευστός πλανήτης και περιβαλλόταν από ομίχλη.
Αν και η επιχείρηση ήταν δύσκολη για τον AL–AL–IM θα ήταν επιτυχής. Οι εξαιρετικά μεγάλες δυνάμεις βαρύτητας του BAR–BAR–U απλούστευσαν την παραγωγή βαρέων μετάλλων, γεγονός που δεν θα μπορούσε να γίνει σε περιβάλλοντα με χαμηλή βαρύτητα. Οι στρατιωτικές βάσεις στον DAK–A–MU και DAK–MU ήταν ασφαλή και ισχυρά. Οι πειραματικές καλλιέργειες [σημ. πειράματα γενετικής. Και σε τι ακριβώς; Ευνοούσαν ίσως οι χαμηλές θερμοκρασίες.] στον SHANAMMA και στον IR–U έδειχναν ελπιδοφόρα. Οι αποικίες στα φεγγάρια του BAR–BAR–U και του ΤΑR–GALLU επίσης ευημερούσαν.
Αλλά ο ΤΙΑΜΑΤ ήταν το ένδοξο επιστέγασμα των προσπαθειών του AL–AL–IM. Με την υποστήριξη του Βασιλιά AL–AL, ο AL–AL–IM ήταν ικανός να δημιουργήσει στον ΤΙΑΜΑΤ έναν παράδεισο πέρα από κάθε προσδοκία. Δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις για την εξόρυξη νέων κοιτασμάτων μεταλλευμάτων. Κέντρα που ήταν υπεύθυνα για την τροποποίηση της ατμόσφαιρας σύντομα ξεκίνησαν το επίπονο έργο της μεταβολής της ατμόσφαιρας σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον.
Η στρατηγική θέση που είχε στον έξω-Ένατο Τομέα ο Βασιλιάς AL–AL ενισχύθηκε περισσότερο αφού το νέο αυτό πλανητικό σύστημα ήταν και πηγή εξόρυξης μετάλλων και ένα στρατηγικό πια σημείο ελέγχου για τις λεωφόρους του Ενάτου Περάσματος.
Τελευταίο σχέδιο του AL–AL–IM ήταν η κατασκευή ενός τέλεια πιστού αντιγράφου του παλατιού των Βασιλέων ASA–RRR. To όνομά του ήταν «ΚΙ» που κυριολεκτικά σημαίνει «καθ’ ομοίωση του». Το νέο σύστημα του BAD είχε πια κατακτηθεί. Σαν αναγνώριση των προσπαθειών του AL–AL–IM, το σύστημα ονομάστηκε «ARI–DU» που σήμαίνει «ο δαμασμένος/τιθασευμένος τόπος». Και ο AL–AL–IM πήρε το όνομα «ΕΝ-GI» που σημαίνει ο «Κύριος του Κόσμου καθ’ ομοίωση των ASA–RRR».
Σύμφωνα με τον επιβεβαιωμένο έλεγχο των αστρικών λεωφόρων του Ενάτου Τομέα εκ μέρους των Βασιλισσών SSS–T, o AL–AL μπορούσε να ελέγχει όλους όσους ταξίδευαν μπαίνοντας στο γαλαξία μέσω του Διαύλου/Περάσματος (Passageway). Η απαγόρευση εισόδου στις αστρικές λεωφόρους έδινε τη δυνατότητα στον AL–AL να εμποδίζει πιθανή σύναψη συμμαχιών με την Αυτοκρατορία των ARI–AN (των Βασιλισσών).
Τυχόν διαπραγματεύσεις με άλλους γαλαξίες εξαρτιόνταν από τη διάθεση του AL–AL, πράγμα που ήταν αδιανόητο για τις Βασίλισσες SSS–T. Η Αυτοκρατορία των ASA–RRR μπορούσε να καθυστερήσει ή να ακυρώσει όλες τις σημαντικές πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες των SSS–T. Ο Βασιλιάς Al–AL είχε μετατρέψει τον ARI–DU σε μία μεθοριακή νησίδα τρομερής δύναμης. Στο μεταξύ, στο Βασιλικό Παλάτι ο AN–U καραδοκούσε. Αυτός που κάποτε ήταν Πρίγκιπας ήταν τώρα ο δυσαρεστημένος εγγονός του Μεγάλου AN–AN και περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα έκανε επίθεση στο θείο του (ΑL– AL). O Πρίγκιπας επέλεξε να δράσει τη μέρα της Μεγάλης Εορτής για τις νίκες των DAK στο πεδίο της μάχης και όταν ο AL–AL δεν θα βρισκόταν στο παλάτι.
Οι έμπιστοι ακόλουθοι του Μεγάλου AΝ-ΑΝ ήταν ακόμα θυμωμένοι με την προδοσία του AL–AL και έτσι υποστήριξαν τον AN–U. Η ακατανίκητη δύναμη και η αστραπιαία ταχύτητα εξασφάλισε στον Πρίγκιπα την άμεση επιτυχία. Ο Βασιλιάς AL–AL μόλις άκουσε για την αναταραχή στο παλάτι αποφάσισε να μην πολεμήσει τον Πρίγκιπα. Δραπετεύοντας ο Μέγας AL–AL κατήλθε στο μακρινό παλάτι του που βρισκόταν στο σύστημα ARI–DU.
Εκεί, μία έμπιστη συνοδεία καλωσόρισε τον εκθρονισμένο Βασιλιά μαζί με τον ενθουσιασμό των ευγνωμονούντων υπηκόων. Το μέρος της εξορίας του AL–AL ήταν ένα φυλάκιο σε νησίδα που είχε φτιάξει ο ίδιος και όπου θα ήταν ακόμα ο Βασιλιάς αγαπημένος και ευπρόσδεκτος. Πίσω στην Αυτοκρατορία ASA–RRR, ο πρώην Πρίγκιπας πια AN–U πανηγύρισε την εκδίκηση που τόσο πολύ περίμενε. Ο θρόνος ήταν πια δικός του, ήταν ο Βασιλιάς ΑΝ-U.
Όμως η νίκη δεν ήταν καθολική γιατί οι έμπιστοι πολεμιστές του Μεγάλου AL–AL παρέμεναν ισχυροί στο νέο ηλιακό σύστημα. Οι προσπάθειες του AL–AL–IM και τα μέσα που είχε δώσει ο AL–AL για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση του νέου συστήματος αποδείχθηκε τελικά το μεγάλο έπαθλο για τον Μέγα AL–AL. Η συστηματική παραγωγή των βαρέων μετάλλων στον πλανήτη BAR–BAR–U, και η συνεχής ανακάλυψη και εξόρυξη πολύτιμων μεταλλευμάτων, ιδιαίτερα η πληθώρα χρυσού έκαναν το νέο ηλιακό σύστημα απολύτως απαραίτητο.
Αυτό ήταν και η δύναμη που κατείχε ο AL–AL στον ηλιακό σύστημα. Στο μεταξύ οι Βασίλισσες SSS–T έστειλαν ένα πολύ σκληρό μήνυμα «ζητώντας» να αποφευχθεί εμφύλιος πόλεμος και συμβούλεψαν ότι οι ζωτικής σημασίας πηγές που είχε το νέο σύστημα θα μπορούσαν να δώσουν θέση (διπλωματικής) υπεροχής στον AL–AL στην σύναψη μίας προσωρινής ειρήνης και αναστολής πολέμου...

τέλος β΄μέρους .... συνεχίζεται ....                                                                ( το πρώτο μέρος  ΕΔΩ )
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com