Translate

Ο τουρκικός στρατός κατέρριψε αεροσκάφος στα σύνορα με τη Συρία video

Τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι τουρκικές δυνάμεις κατέρριψαν μαχητικό που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας στα σύνορα με Συρία.   Την πληροφορία μερί κατάρριψης μαχητικού μεταδίδει και το Reuters.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος πρόλαβε να το εγκαταλείψει με αλεξίπτωτο.   Σημειώνεται ότι σττο σημείο επιχειρούν ρωσικές δυνάμεις με δεκάδες άρματα μάχης Τ-90.
  Το CNN αναφέρει μάλιστα πως επίσημες πηγές του τουρκικού στρατού επιβεβαιώνουν πως αποφάσισαν την κατάρριψή του αφού πρώτα προειδοποίησαν για παραβίαση του FIR αλλά δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η χώρα προέλευσης του μαχητικού

*Πριν από λίγα λεπτά ευρωπαίος αναλυτής του Russia Today περιέγραψε ποιά θα είναι η αντίδραση της Ρωσίας στην τουρκική επίθεση κατά του ρωσικού αεροσκάφους:* *«Η Ρωσία θα αντιδράσει. Η απάντηση της θα είναι ψυχρή, καίρια, καταλυτική και οι τουρκοι δεν θα προλάβουν καν να αντιδράσουν» (will never see it coming η ακριβής έκφραση).* 

Το πολεμικό αεροσκάφος που κατέρριψαν δύο τουρκικά F-16, όπως μεταδίδει το Reuters, κοντά στα σύνορα με την Συρία, ήταν ένα SU-24, ρωσικής κατασκευής, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, και κατερρίφθη αφού προηγήθηκαν δέκα προειδοποιήσεις για παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας. 
«Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους είναι πισώπλατη μαχαιριά από συνεργούς του Ισλαμικού Κράτους. Θέλουν το ΝΑΤΟ να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Ισλαμικού Κράτους; Ξέρω ότι κάθε κράτος έχει τα δικά του συμφέροντα και πάντα τα σεβόμαστε αλλά δεν επιτρέπουμε να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα όπως αυτό που συνέβη σήμερα και ελπίζουμε η διεθνής κοινότητα να ενωθεί κατά του κοινού κακού. Στηριζόμαστε σε όλες τις χώρες της περιοχής σε αυτόν τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε το έργο μας με ειδικούς και μέλη της ασφαλείας και το υπουργείο Αμύνης και σε συνεργασία με τα γειτονικά κράτη», είπε και συνέχισε: «Το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Ρωσία μετά το δυστύχημα και έσπευσε να συγκαλέσει σύνοδο του ΝΑΤΟ είναι ανησυχητικό. Μοιάζει σαν η Τουρκία να θέλει το ΝΑΤΟ να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Ισλαμικού Κράτους».
«Τα σημερινά τραγικά γεγονότα θα έχουν σοβαρές συνέπειες για τις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας» κατέληξε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

OI ΡΩΣΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ SU-24 KAI EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ..
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.

Σχόλια

  1. Με το σκεπτικό των τούρκων θα είχε γεμίσει ΑΠΌ ΠΤΏΜΑΤΑ ΤΟΎΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ το Αιγαίο, από τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com