Translate

Για να γνωρίζετε γιατί έρχονται στην Ευρώπη vid

Εκπληκτική ομολογία των σουνιτών

Ένας σουνίτης «πρόσφυγας από τη Συρία» σε συνέντευξη του σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι λέει ότι ο κύριος στόχος του δεν ήταν να ξεφύγει από τον πόλεμο ή από την απειλή του Ισλαμικού Κράτους , αλλά είχε στόχο να συμβάλει στον «εξισλαμισμό» της Ευρώπης , όπως επιτάσσει το Κοράνι. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμ ευρωπη«Ο κύριος στόχος μου για την έξοδο μου από τη Συρία είναι να οδηγήσω τους ανθρώπους στην αποδοχή του Ισλάμ»,είπε και τόνισε ότι για εκείνον
δεν έχουν σημασία η χώρα του και οι γονείς του γιατί έχει στόχο τον «παράδεισο» αγωνιζόμενος για τη μετατροπή της Ευρώπης σε περιοχή του Ισλάμ.«Ορκίζομαι στον Αλλάχ.Ήρθα εδώ για αυτό το σκοπό.. έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι εδώ θέλουν να μάθουν και είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν το Ισλάμ», είπε ο «πρόσφυγας». 
Στο Κοράνι, η έννοια της «Hijrah», της μετανάστευσης, αναφέρεται ως μέσο διάδοσης του Ισλάμ σε νέα εδάφη. 
«Και όποιος μεταναστεύει για το λόγο του Αλλάχ θα βρεί στη Γη πολλούς τόπους αφθονίας», «Και όποιος φεύγει από το σπίτι του ως μετανάστης και Αγγελιοφόρος Του Αλλάχ και τον βρει ο θάνατος , η ανταμοιβή του έχει ήδη αποφασιστεί απότον τον Αλλάχ. Και ο Αλλάχ είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος».

deltio11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com