Translate

Aυτές είναι οι 10 πιο ενεργές Hacking Groups! Δείτε την λίστα!

Το Shodan συχνά χαρακτηρίζεται ως «η πιο τρομακτική μηχανή αναζήτησης στον κόσμο» ή ως η μηχανή αναζήτησης των χάκερ. Δημιουργήθηκε από τον John Matherly, ο οποίος ονόμασε το έργο του αυτό δανειζόμενος το όνομα ενός ‘κακού υπολογιστή’ στο video game System Shock. Κάθε έξι μήνες, δημοσιεύει μια λίστα με τις 10 πιο ενεργές Hacking Groups από όλο τον κόσμο, όσον αφορά την παραβίαση ιστοσελίδων.

Το τελευταίο Τορ 10 των πιο αποδοτικών ομάδων hacking δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές μέρες και περιλαμβάνει την ‘GHoST61’, μια τουρκική ομάδα hacking, στην πρώτη θέση. Αυτή η σχετικά άγνωστη ομάδα έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας άλλη μια φορά μετά από διεκδίκηση της κορυφής τις δύο προηγούμενες φορές.
Aυτές είναι οι 10 πιο ενεργές Hacking Groups! Δείτε την λίστα! Hacking GroupsΑν κοιτάξουμε τη λίστα από τα προηγούμενα χρόνια, θα παρατηρήσουμε μόνο 4 γνωστά ονόματα στον φετινό κατάλογο – r00t-x (έπεσε προς τα κάτω 1 θέση), TechnicaL (έπεσε προς τα κάτω 2 θέσεις) και την irus3033 (έπεσε προς τα κάτω 2 θέσεις).
Οι περισσότερες από τις επιθέσεις των ομάδων αυτών είναι ευκαιριακές, πράγμα που σημαίνει ότι οι hackers μόλις βρήκαν απροστάτευτες τις ιστοσελίδες, αφήναν πίσω τους defacement messages και προχωρούσαν σε μεγαλύτερους στόχους.
Capture Hacking Groups
Αν παρατηρήσουμε την λίστα με τους τορ στόχους των website defacers, οι servers του Ecommerce παραμένουν στην πρώτη θέση. Ακολουθούν οι Godaddy και Unified Layer.
Οι νέες εγγραφές στη λίστα είναι οι CyrusOne, iServer Hosting, SoftLayer, New Dream Network και Digital Ocean.
οι 10 πιο ενεργές Hacking Groups! Δείτε την λίστα!" width="1127" />

λίστα!" width="557" />
Σχετικά με την underlying server technology, το Apache Web είναι το περισσότερο μολυσμένο με 1.584 defaced websites. Ακολουθούν τα nginx με 222 και το Microsoft ISS με 111 περιστατικά. Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com