Translate

H Google αποκαλύπτει: «Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν θα μένει κρυφό στο μέλλον»! ευχαριστούμε για την πληροφορία ... λες και δεν το ξέραμε!

Ο επικεφαλής της Google Έρικ Σμιτ προλείανε το έδαφος για τα τσιπάκια που θα εμφυτεύονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων προέβλεψε το τέλος του παγκόσμιου ιστού ως εξωτερικής έννοιας.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει την ανάπτυξη του διαδικτύου τα επόμενα χρόνια, ο Σμιτ απάντησε: «Θα σας πω πολύ απλά ότι το Διαδίκτυο θα εξαφανιστεί».

«Θα υπάρξουν τόσες πολλές διευθύνσεις IP … τόσες πολλές συσκευές, αισθητήρες, πράγματα που θα φοράτε, πράγματα με τα οποία θα αλληλεπιδράτε, χωρίς καν να τα αισθάνεστε», πρόσθεσε.
«Θα αποτελεί μέρος της παρουσίας σας όλη την ώρα. Φανταστείτε να περπατάτε σε ένα δωμάτιο και το δωμάτιο να είναι δυναμικό. Και με την άδειά σας και με όλα αυτά που αλληλεπιδράτε να συμβαίνουν διάφορα στο δωμάτιο».
Ο Σμιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι «αν έχετε κάνει κάτι που δεν θέλετε να το μάθει κανείς, ίσως να έπρεπε να μην το έχετε κάνει καν», προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των υποστηρικτών της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ολοκλήρωσε την ομιλία του στο Νταβός, οραματιζόμενος έναν «εξαιρετικά εξατομικεύμενο, διαδραστικό και πολύ ενδιαφέροντα κόσμο».
7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com