Translate

Ηχητικό ντοκουμέντο: Βρετανός ιμάμης προτρέπει εφήβους να έχουν «σκλάβες του σεξ»

ImageHandler (12)Το κήρυγμα του Ali Hammuda καταγράφηκε μυστικά από ρεπόρτερ στο τζαμί του Κάρντιφ όπου πιστεύεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκαν τρεις Βρετανοί ισλαμοπίθηκοι
Ένας σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος ιερέας στη Βρετανία καταγράφηκε μυστικά
από δημοσιογράφο σε τζαμί να κηρύττει στους έφηβους μαθητές του ότι είναι επιτρεπτό από το Κοράνι να έχουν σκλάβες του σεξ.
ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ; ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ  ΤΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ'' ΚΡΟΝΕΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, o Ali Hammuda, ιμάμης στο τζαμί του Κάρντιφ όπου πιστεύεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκαν τρεις νεαροί Βρετανοί τζιχαντιστές προτού φύγουν από τη χώρα για να ταξιδέψουν στη Συρία και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, ηχογραφήθηκε επίσης να λέει σε 13χρονα παιδιά ότι «η μέρα της Κρίσης» είναι κοντά. Η συγκεκριμένη ιδέα (της επερχόμενης ημέρας της Κρίσης που πλησιάζει και επιβάλλει στους μουσουλμάνους να αποδείξουν την πίστη τους) αποτελεί ένα από τα ζωτικά στοιχεία της προπαγάνδας του ISIS.
Tα απαράδεκτα κηρύγματα του μουσουλμάνου κληρικού καταγράφηκαν μυστικά από δημοσιογράφο, ο οποίος κατάφερε να εισχωρήσει σε έναν στενό κύκλο «μελέτης των θρησκευτικών κειμένων», τα μέλη του οποίου συναντιούνταν στο τζαμί Αλ Μανάρ. Στο πιο σοκαριστικό σημείο της ηχογράφησης, ο ιμάμης αναλύει μία σειρά απο χαντίθ (γνωμικά του Μωάμεθ), στα οποία ο προφήτης λέει ότι μία ένδειξη του ερχομού της ημέρας της Κρίσης θα είναι όταν «μία σκλάβα γεννήσει τον αφέντη της».
«Μία από τις ερμηνείες αυτού του χαντίθ είναι ότι στο τέλος των ημερών θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι, όπως αυτοί που έχουμε σήμερα, και εξαιτίας αυτών των πολέμων αρκετές γυναίκες θα πιαστούν αιχμάλωτες, ως σκλάβες. Ο αφέντης μιας τέτοιας γυναίκας θα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί της, γιατί αυτό επιτρέπεται από το Ισλάμ. Επιτρέπεται να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι είτε σκλάβα είτε γυναίκα σου», ακούγεται να αναφέρει ο κληρικός στην ηχογράφηση.
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του μπροστά στα νεαρά παιδιά, ο Hammuda αναφέρει και άλλες πιθανές ερμηνείες του χαντίθ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει σε κανένα σημείο ότι η δουλεία δεν επιτρέπεται πλέον σε καμία περίπτωση από το Ισλάμ ούτε φυσικά ότι είναι παράνομη στη Βρετανία.
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com