Translate

Δεν δίνουν λεφτά οι έγκλειστοι της Καλλιθέας, Μαρινάκης-Σαββίδης τις 2 πρώτες άδειες με peanuts!

Αποτέλεσμα εικόνας για αδειεσ καναλιων μαφιαΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους έγκλειστους της Καλλιθέας, Μαρινάκης και Σαββίδης χτύπησαν τις 2 πρώτες άδειες με peanuts!
Η κυβέρνηση εξασφάλισε περί τα 40.000.000 εκατ. ευρώ την στιγμή που μόνο ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης χρωστάνε 622.000.000 εκατ. ευρώ σε θαλασσοδάνεια.
Η Κολομβία των Βαλκανίων απολαμβάνει ένα ακόμη κυβερνητικό σώου ενώ μέρα με τη μέρα οι πολίτες της εξαθλιώνονται και φτωχοποιούνται.
Στο μεταξύ ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας του επειδή παρήκουσε της εντολές του. Στην χώρα μας οι δύσμοιροι τραπεζίτες εκδίδουν δελτία τα οποία με το στανιό επιχειρούν να παρουσιάσουν την εικόνα ότι έρχεται η ανάπτυξη ενώ η ανεργία φουντώνει, η ύφεση τσακίζει την αγορά και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την χώρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για αδειεσ καναλιων
Στα δελτία της ΕΡΤ έντρομες παρουσιάστριες δοξάζουν τα κυβερνητικά στελέχη. Ειδικά το βράδυ της Τρίτης ήταν να τις κλαις μια και αν έκαναν κάποιο λάθος ο Κρέτσος θα τις αποκεφάλιζε.
Η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη που δηλώνει ότι σε 90 μέρες θα κλείσει εντελώς το MEGA δεν μας λέει ποιος θα πληρώσει τα 622.000.000 εκατ, ευρώ που χρωστάνε εκτός από το κανάλι και οι εκδοτικές επιχειρήσεις του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Εκτός και αν η Γεροβασίλη χαρίζει τα θαλασσοδάνεια στους βαρόνους καλώντας τους πολίτες να τα πληρώσουν.
Στο μεταξύ οι νταβατζήδες απολαμβάνουν μέρες δόξας με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Ποτέ δεν περνούσαν καλύτερα όλοι σχεδόν οι εγχώριοι βαρόνοι.
 Γράφει σχετικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Ζήτω που καθαρίσαμε απ τους νταβατζήδες!
-«Η ελευθερία στις καπιταλιστικές κοινωνίες λίγο πολύ παραμένει αυτό που ήταν στις αρχαίες Ελληνικές δημοκρατίες: Ελευθερία για ιδιοκτήτες σκλάβων» – Βλαδιμήρ Ιλίτς Λένιν, αν ενθυμείστε σύντροφοι!-
«Νταβατζήδες», «διαπλοκή», «συμφέροντα», «λαμόγια»! Κατηγορούμενος κανένας! Φυλακή ουδείς, ούτε φυσικά απ τους ιδιοκτήτες των μεγίστων ΜΜΕ και των καναλιών που είναι τόσο κακά! Τίποτα νομικά κολάσιμο; Όχι, βέβαια! Αλλά; Οποιος έχει λεφτά να δώσει στο κράτος – φοροεισπράκτορα, πιθανόν όχι στα κανονικά δάνεια του, ή στους εργαζόμενους του –που για δάνειο 3000 ευρώ τους χλευάζει κάθε δικηγορική φίρμα και ετοιμάζονται να τους πάρουν τα σπίτια για την αποπληρωμή, με φόρους αίματος στα πανωτόκια- ας πάρει άδεια!
 -Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά πρέπει να ξέρουμε τι είναι αυτό που αγιάζει το σκοπό- Λέων Τρότσκι
4 άδειες. 9 καναλαρχικές ηγεσίες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων χωρίς δάνεια και οφειλές. Μετά 8. Έξω αυτός που δε χρώσταγε! Ράντζα, χημικές τουαλέτες, κουβερτούλες, κάμερες, απομόνωση και ίσως «θα θελα να αποχωρήσει ο κύριος του Alpha διότι να, ξέρετε, δεν ήρθαμε πολύ κοντά όλες αυτές τις στιγμές, να, δεν με πλησίασε»! 90 μέρες! Και μετά; Διακοπή λέει λειτουργίας! Η πρώτη άδεια μάλλον έχει δοθεί βράδυ Τρίτης και συνωμοσιολογίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με αποκλειστικά, τάχα, απ την απομόνωση! Εικοτολογίες για τον ιδιοκτήτη της πρώτης άδειας! Θα βρουν άραγε οι εκτός νυμφώνος άλλες συνεργατικές λύσεις; Θα εκπέμψουν από Κύπρο, ίσως; Θα διεισδύσουν σε άλλες εταιρείες, καθαρές από χρέη και «πάρρρρ- ιε – πάρρρ –ιε» χάρισμα σε τιμή αδείας; Και που ναι, σύντροφοι η κάθαρση που ευαγγελιστήκατε; Και τι; Τώρα, εδώ θα σταματήσουμε την διαφάνεια, την λεύκανση, την νίκη των ιδεών μας;
-Όπου το κράτος είναι ο μοναδικός εργοδότης, αντιπολίτευση σημαίνει να λιμοκτονείς- Λέον Τρότσκι
Γιατί όχι και 4 ραδιόφωνα –με το Στο Κόκκινο, φυσικά μέσα;
Γιατί όχι 4 εφημερίδες – με την Αυγή, φυσικά μέσα;
Γιατί όχι 4 σάιτ –με το Left, φυσικά μέσα;
πληροφορίες από kourdistoportocali

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com