Translate

Οικουμενική συνάντηση θρησκειών υπό τον Πάπα - Αποκαλύψεις για «εξωγήινους»

Οικουμενική συνάντηση θρησκειών υπό τον Πάπα - Αποκαλύψεις για «εξωγήινους»Μήνας Πανθρησκείας ο Σεπτέμβριος σε Ιερουσαλήμ και Βερολίνο!
Από 4 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου, ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, οργανώνει οικουμενική συνάντηση των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών, στην οποία δεν θα
συμμετέχουν μόνο άνθρωποι των θρησκευτικών δογμάτων αλλά και προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.
Όπως αναφέρουν «κύκλοι» της Καθολικής εκκλησίας και μέσα ενημέρωσης κατά αυτόν τον τρόπο θα σηματοδοτηθεί η εμφάνιση  μιας παγκόσμιας θρησκείας, καθώς όλα δείχνουν να πλησιάζουν.
Επιπλέον κατά την παγκοσμιοποιητική συνάντηση, αναμένεται ο Πάπας Φραγκίσκος να κάνει αποκαλύψεις για τους δήθεν «εξωγήινους», τους οποίους επικαλούνται συνεχώς πλέον οι διάσημοι δούλοι της Νέας Τάξης
Οι «πανθρησκευτιστές» έχουν ονομάσει την εν λόγω συγκέντρωση στα Ιεροσόλυμα, όπου ο Αντίχριστος θέλει να κηρύξει παγκόσμια χούντα, ως «Mekudeshet» και θα εκτελέσουν, όπως λένε,  μια 11ήμερη «καθαγίαση» στο όνομα φυσικά του Γιαχβέ-Σατανά.
Παράλληλα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας, θα λάβει χώρα για πολλοστή φορά εκδήλωση, η οποία έχει ονομαστεί «η νύχτα των θρησκειών».
Όπως αναφέρει το πρόγραμμά της, σε 100 διαφορετικά σημεία του Βερολίνου οι πόρτες ναών και αιθουσών από 100 “εκκλησίες“, θρησκευτικές κοινότητες, και διαθρησκευτικές ενώσεις θα ανοίξουν για όλους.
Σε εκείνα τα σημεία θα πραγματοποιηθούν συμπροσευχές, ξεναγήσεις, διαλέξεις και συζητήσεις για την «καλύτερη κατανόηση των θρησκειών και για την διατήρηση της ειρήνης».
Εν ολίγοις, επίκλησης του παγκόσμιου ηγέτη για να έρθει να δώσει «λύση» στα προβλήματα της οικουμένης!
Αναμένονται τουλάχιστον 10.000 άτομα!
Παγανιστές, βουδιστές, χριστιανικές αιρέσεις, μουσουλμάνοι, εβραίοι, ινδουϊστές και άλλοι θα... ενώσουν τις φωνές τους στον δρόμο για μία παγκόσμια θρησκεία.
Όλα είναι ante portas!!!
Δείτε εικόνες από πέρυσι:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com