Translate

Το επίδομα του παγκόσμιου Ηγέτη!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ANTICHRIST

Σε εποχές παγκόσμιας δικτατορίας ο μισθός επιδιώκεται να είναι ένας και ενιαίος, με τους ανθρώπους να είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το ένα κέντρο εξουσίας που θα ελέγχει τον πλούτο.

Όλοι θα δουλεύουν για την παγκόσμια κυβέρνηση και αυτή θα τους έχει εξασφαλισμένο χαμηλό επίδομα, τροφή και στέγη, καθώς θα έχει προκληθεί  φτώχεια.
Τα πειράματα προς αυτή την κατεύθυνση δίνουν και παίρνουν και έτσι στην Φινλανδία, το κράτος αποφάσισε πειραματικά την  χορήγηση ενός βασικού εισοδήματος το οποίο θα αγγίζει τα 560 ευρώ και θα είναι αφορολόγητο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ANTICHRISTΌπως αναφέρει η εφημερίδα «Independent», το σχέδιο αναμένεται να τεθεί πειραματικά σε εφαρμογή από το 2017.
Υπεύθυνο για τη διεξαγωγή το πειράματος θα είναι το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Φινλανδίας -γνωστό ως Kela- και αρχικά θα αφορά 2.000 άτομα τα οποία όμως θα έχουν κριθεί ότι χρίζουν κοινωνικής πρόνοιας.
Η ομάδα των 2.000 ατόμων που θα λάβουν αρχικά το επίδομα δεν θα πρέπει να είναι συνταξιούχοι ή φοιτητές, ενώ το επίπεδο του χαμηλότερου βασικού εισοδήματος που θα δοκιμαστεί θα αντιστοιχεί με το επίπεδο της επιδότησης για την αγορά εργασίας και τη βασική ημερήσια αποζημίωση.
«Ο στόχος της νομοθετικής πρότασης είναι να πραγματοποιήσει ένα βασικό πείραμα προκειμένου να εκτιμηθεί κατά πόσο το βασικό εισόδημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταρρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης καθώς επίσης και τη μείωση τις παγίδες των κινήτρων που έχουν να κάνουν με την εργασία», ανέφερε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com