Translate

Λεφτά μαύρα υπάρχουν για ρουφιάνους και πράκτορες

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεφτά μαύρα υπάρχουν για ρουφιάνους και πράκτορεςΛεφτά μαύρα υπάρχουν για ρουφιάνους και πράκτορες

Ο προϋπολογισμός του «Ιδρύματος» για να ανακόψει τη Ρωσική επιρροή στην Ελλάδα ήταν 500.000 δολάρια που μοιράστηκαν μαύρα. Ο Καρράς αναφέρει στον Ματθαίο, της εφημερίδες «Kathimerini», «Avgi», «Ta Nea», «Vima», «Efymerida Syntakton», «Proto Thema», «Rizospastis», τα ραδιόφωνα «Aristera sta FM», «Sky» και το «Αρδην».

Ο Καρράς και ο Ματθαίος Τσιμιτάκης πληρώθηκαν από την «Πρωτοβουλία της Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη», (OSIFE), για το «Mapping the Ukrainian debate in Greece» και να φακελώσουν τουλάχιστον 6 εφημερίδες, 10 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς Σταθμούς, 6 ιστοσελίδες του διαδικτύου, και 50 διαμορφωτές της κοινής γνώμης και να αναλύσουν τις τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε στη συνέχεια να «πέσουν» οι επιχορηγήσεις. 
Ο «σύμβουλος» (Καρράς) και ο συνεργάτης του (Τσιμιτάκης) θα έπρεπε να προσδιορίσουν τους «κύριους παίκτες στην ελληνική συζήτηση για την Ουκρανία», και να περιγράψουν τα βασικά επιχειρήματα και την εξέλιξή τους κατά τους τελευταίους 18 μήνες και να παράσχουν το «ποιος είναι ποιος». Κανονική δουλειά χαφιέ και πράκτορα δηλαδή. 

Δελτίο των 11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com