Translate

Mε απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, η ΑΥΓΗ, η Konrtranews και το EΘΝΟΣ, θα διδάσκoνται στα σχολεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκου Φίλη OYST
ΤΗΕ ΚΟRAN FOR DUMMIES
Mε απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, η ΑΥΓΗ, η Konrtranews και το EΘΝΟΣ,  θα διδάσκoνται στα σχολεία.
Η απόφαση του υπουργού έρχεται μετά τα κενά γνώσης της Κατερίνας Στεφανίδου που ευστόχως εντόπισε ο φίλος και συντοπίτης Βασίλης Παπανικολάου.
Μόνο που για τον αν η Κατερίνα αγνοεί την ΑΥΓΗ και την Kontranews δεν ευθύνεται η Κατερίνα αλλά η Πολιτεία.
Επειδή όλα στη ζωή είναι θέμα Παιδείας και Αισθητικής όφειλε η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην υπουργός Παιδείας να βάλουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης την διδασκαλία της  AYΓΗΣ, της KONTRANEWS και σίγουρα το ΕΘΝΟΣ που αποτελεί την lifestyle έκδοση της ΑΥΓΗΣ και της KONTRANEWS.
Aυτό είναι το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνούμε με τον Βασίλη.
Για να μην μπερδεύονται οι διδασκόμενοι θα πρέπει ο υπουργός Παιδείας να δώσει εντολή να μπουν σε έναν καλόδετο τόμο τα άρθρα της ΑΥΓΗΣ, της KOΝΤΡΑΝΕWS και του ΕΘΝΟΥΣ και να διδάσκονται με τον οφειλόμενο σεβασμό.
Mάλιστα ο συγκεκριμένος τόμος θα μπορούσε να αντιγράψει το κασέ του The Koran for Dummies αφού πρώτα πάρει τα σχετικά δικαιώματα από το Κράτος του Ισλάμ-γιατί μ΄αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε: AΥΓΗ, ΕΘΝΟΣ, ΚΟΝΤΡΑΝEWS, KOΡΑΝΙ.ι οποίοι δε ξέρω από που προέρχονται, βλέπω να αναρτούν σχόλια που εμπλέκουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική εκπρόσωπο στην ανάρτησή μου για την Κ. Στεφανίδη, διευκρινίζω τα εξής: Αποσπάστηκα στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου τον Ιούλιο του 2015 και η απόσπασή μου έληξε το Φεβρουάριο του 2016, οπότε και επέστρεψα στην οργανική μου θέση στην ΕΡΤ.ISLAM-FOR-DUMMIES-facebook
Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα πολιτικά μου πιστεύω, τους πληροφορώ ότι δεν υπήρξα και ούτε είμαι μέλος του κυβερνώντος κόμματος.
Ευχαριστώ.
pap-ert-stefan

Αλκιβιάδης Κλεινίου Σκαμβωνίδης Μέλος μπορεί να μην είσαι, αλλά είσαι οπαδός, ομοϊδεάτης, βίσμα της Γεροβασίλη και χαραμοφάης της ΕΡΤ. Και γκάου όπως ο ίδιος ομολόγησες …
Αντωνης Κωτσης
Αντωνης Κωτσης “”παρε πρώτα τα πτυχία της Στεφανίδη , κοπίασε έστω στο 1/1000 που κοπίασε αυτή, για να καταφέρει αυτά που κατάφερε, άχρηστε βολεψίακια κ μετά να το ανοίγεις το βρωμόστομά σου !!! Γκαο είσαι κa φαίνεσαι ανθρωποειδές βολεμένε !!! ας φύγουν ου Συριζαίοι κ σου λέω πια τουαλέτα θα καθαρίζεις ! ……………Maria krikopoulou χααχαχα !!!
Χριστινα χριστινα
Χριστινα χριστινα Σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε κ οι ανθρωποι διπλα μας ειναι τοσο θλιμμενοι σε ευχαριστουμε πολυ που υπαρχεις εσυ κ εχτες το βραδυ μας χαρισες απειρο γελιο με ολα αυτα που σου γραφουνε. Ελα κοτουλα βγες κ απαντα εστω λιγο μη κρυβεσαι μες το συρριζεικο κοτετσι σου. Γελασε ολη η Ελλαδα μαζι σου χτες
Kostas Gounaris
Kostas Gounaris Α και μια συμβουλή όταν πας στο Αουσβιτς δε βγαίνεις χαμογελαστός φωτογραφία. Ούτε λες ότι εισαι τουρίστας. Πας για να τίμησες τα θύματα.

kourdistoportocali.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com