Translate

ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ>Χιλιάδες Ελληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα καθώς ο Ερντογάν στέλνει 3.000.000 εκατ. μουσουλμάνους έποικους!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖEκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες πολίτες εκεί έξω συνειδητοποιούν την ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Mετά από 7 Κολασμένα Χρόνια Μνημονίων το διεφθαρμένο Ελληνικό Κράτος παραμένει ίδιο και χειρότερο. Οι νταβατζήδες-ολιγάρχες αντί να οδηγηθούν υπόλογοι στην Δικαιοσύνη, έχουν αυξηθεί και ισχυροποιηθεί.Η σάπια Δημόσια Διοίκηση έχει σαπίσει ακόμη περαιτέρω. Αρκεί να σκεφθείς, οξυδερκή μου αναγνώστα, ότι υπήρχαν έως μερικές ώρες πριν αστυνομικοί αποσπασμένοι στην προσωπική φρουρά της νεκρής Μελίνας Μερκούρη!!!
Από τον Ian Ford
Tην στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Κυβέρνηση δε γνωρίζει, που απασχολούνται 46.936 άτομα (τα οποία πληρώνει) του “στενού” και “ευρύτερου” Δημόσιου Τομέα, σύμφωνα με τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού, κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη. Μόλις 8 από τα 14 Υπουργεία να έχουν απαντήσει σε σχετικές Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις του Ποταμιού, για τα πόσα είναι τελικά τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που εποπτεύονται από τα Υπουργεία.
Σύμφωνα με τον κ. Καρκατσούλη, οι 49.936 «αγνοούμενοι» αφορούν σε:
  • Τακτικό προσωπικό: 33.438
  • Συμβάσεις έργου κ.λπ.: 10.062
  • Μέλη Δ.Σ.: 1.762
  • Λοιπές περιπτώσεις: 1.674.

Την ίδια στιγμή η Ολγα Γεροβασίλη ως Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Τα Μυαλά στα Κάγκελα ξεκαθαρίζει-μιλώντας στο φιλοκυβερνητικό ΕΘΝΟΣ-ότι  όχι μόνο δεν θα γίνουν απολύσεις από το Δημόσιο, αλλά επισημαίνει ότι, θα αυξηθούν οι προσλήψεις το 2017 και 2018!!! Επίσης, κάνει σαφές ότι, δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικές μετακινήσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, στο πλαίσιο του προσφάτως ψηφισθέντος ν/σ για την “κινητικότητα” στη Δημόσια Διοίκηση!!!!
Oπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας εξίσου παπατζήδες με τους ταγαροΕλληνες υπουργούς και οι δανειστές μας. Σε ρόλο ΠΑΠΑΤΖΗ ακόμη και οΚλάους Ρέγκλινγκ!Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) μιλώντας στην εφημερίδα Der Standard υποστήριξε ότι η Οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται πάλι σε τέλμα και ότι δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις. Παρόλα αυτά 7 χρόνια τώρα οι δανειστές παίζουν τον παπαπατζή με τις ελληνικές κυβερνήσειςκαι καταλήγουν στο τέλος να εγκρίνουν αυξήσεις φόρων και νέα χαράτσια αντί να επιβάλλουν την μεταρρύθμιση του Δημοσίου, την απογραφή και την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Το μέγεθος του παπατζιλικιού δανειστών και κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια είναι ολοφάνερο. Οι ανυπόληπτοι δανειστές δεν ακούμπησαν τις ιερές αγελάδες του κρατισμού.
clausmaxresdefault
  1. Δεν ακούμπησε κανείς την φαύλη ΕΡΤ. Ο Σαμαράς την έκλεισε άτσαλα και με τον Τσίπρα οι κηφήνες της Αγίας Παρασκευής επέστρεψαν δριμύτεροι και περισσότεροι.
  2. Δεν ακούμπησε κανείς τον Ναό του Σολομώντα της Διαφθοράς που είναι η Βουλή των Ελλήνων με τους χιλιάδες υπαλλήλους και τα απίστευτα προνόμιά τους. Ούτε το αναλογούν τέλος αλληλεγγύης δεν πληρώνουν οι βουλευτές μας. Οι δε υπάλληλοι απολαμβάνουν μισθούς λες και δουλεύουν στο Facebook ή την Apple.
  3. Δεν ακούμπησε κανείς το Δημόσιο. Ούτε αξιολόγηση δεν έγινε ενώ ακόμη και σήμερα υπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν αντικείμενο. Είναι τόσο ξεφτιλισμένο το Δημόσιο που υπήρχαν έως και μερικά 24ωρα πριν αποσπασμένοι αστυνομικοί στη φύλαξη της Μελίνας Μερκούρη!!!! Μπορεί αυτό το μπουρδέλο να έχει τύχη;
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο ΤΡΟΜΟΣ για τους λογικούς Ελληνες πολίτες οι οποίοι αντικρύζουν την αλήθεια κατάματα και δεν στρουθοκαμηλίζουν.  Οι ακτοπλοικές γραμμές που ενώνουν την Ελλάδα με την Ιταλία κατακλύζονται πλέον από ολόκληρες οικογένειες που εγκαταλείπουν την Ελλάδα με τα υπάρχοντά τους και τα κατοικίδιά τους. Παίρνουν όσα πιο πολλά μπορούν από τα ρημαγμένα από την φτωχοποίηση νοικοκυριά και εγκαταλείπουν την Κολομβία των Βαλκανίων για προορισμούς στην καρδιά της Ευρώπης. Υπάρχει μάλιστα μια εντεινόμενη φημολογία που θέλει την Ελλάδα στο προσεχές διάστημα να γίνεται το πειραματόζωο του Ερντογάν αλλά και της ανικατότητας της Μέρκελ. Ο Ερντογάν θα κάνει πράξη την απειλή του και 3.000.000 εκατ. πρόσφυγες θα καταλάβουν στην κυριολεξία την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Τσίπρας παίρνοντας στους ώμους του ευθύνες που δεν μπορεί να διαχειρισθεί κανονίζει συνάντηση με τον Ερντογάν δίνοντας την ευκαιρία στον Σουλτάνο να θέσει επίσημα θέμα Αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης!!! 
Κάθε μέρα που περνάει μάς φέρνει πιο κοντά στην νέα εθνική τραγωδία. Αυτό πλέον είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα, γι αυτό όσοι μπορούν εγκαταλείπουν την διεφθαρμένη Κολομβία των Βαλκανίων.
                                                                                                                                            πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com