Translate

Οι Anonymous της (ΨΙΑ)χα,χα... «χάκαραν» την ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και απειλούν

Στο στόχαστρο των Anonymous βρέθηκε από την Παρασκευή αργά το βράδυ η επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που ως γνωστόν απαρτίζεται από άτομα με διεθνή επιρροή στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών.
Οι Anonymous «έριξαν» τον ιστότοπο της Λέσχης και ανέβασαν στη θέση του ένα απειλητικό μήνυμα που προειδοποιεί τα μέλη της Λέσχης με στενή παρακολούθηση και προσωπικές επιθέσεις στην περίπτωση που «δεν δράσουν στο εξής υπέρ του καλού της ανθρωπότητας».
«Αγαπητά μέλη της Μπίλντερμπεργκ, από τώρα και στο εξής, κάθε ένας από εσάς, έχει ακριβώς έναν χρόνο (365 ημέρες) ώστε να ενεργήσει πραγματικά προς όφελος των ανθρώπων και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων του. Διαφορετικά θα σας βρούμε και θα σας χακάρουμε» τονίζουν στο μήνυμά τους οι χάκερς που υπογράφουν ως «Κίνημα HackBack» και «Anonymous».

Μάλιστα οι απειλές των χάκερς συνεχίστηκαν και με αναφορές για στενή παρακολούθηση προσώπων: «Έχουμε τον έλεγχο των ακριβών συνδεδεμένων αυτοκίνητων σας, έχουμε τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών ασφαλείας στο σπίτι σας, έχουμε τον έλεγχο του laptop της κόρης σας, έχουμε τον έλεγχο του κινητού της γυναίκας σας. Έχουμε καταγράψει τις μυστικές συναντήσεις σας, έχουμε διαβάσει τα email σας, έχουμε τον έλεγχο του SmartWatch από το αγαπημένο σας κορίτσι-συνοδό, είμαστε μέσα στις αγαπημένες σας τράπεζες και διαβάζουμε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δεν θα είστε ασφαλείς οπουδήποτε κοντά σε ηλεκτρονικές συσκευές» αναφέρει η ανακοίνωση των Anonymous.
Το μήνυμα της ομάδας, το οποίο δημοσιεύτηκε στο bilderbergmeetings.org, κλείνει με μια αινιγματική σημείωση, επαινώντας στο τέλος της δήλωσης τον χάκερ Φίνεας Φίσερ, τον οποίο χαρακτήρισαν ως τον «μεγαλύτερο εν ζωή άνθρωπο». Ο Φίσερ που αυτο-περιγράφεται ως «hacktivist» ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στη βρετανο-γερμανική εταιρεία Gamma International το 2014..
Η ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ όπως εμφανίζεται από το βράδυ της Παρασκευής

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com