Translate

Επικεφαλής της ολλανδικής αντιτρομοκρατικής: Απειλή ισλαμικής τρομοκρατίας ακόμα και από τα «προσφυγόπουλα»!

Την καθεστωτική προπαγάνδα που προσπαθεί να συγκινήσει τους Έλληνες με εικόνες παιδιών και γυναικών διαλύει ο επικεφαλής της ολλανδικής με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Όπως σημειώνει ο Ντίκ Σχόοφ «ο ισλαμικός στρατός είναι αποφασισμένος να εκτελέσει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά κύριο λόγο στη Δυτική Ευρώπη και ιδιαιτέρως στην παρούσα φάση που δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τις συμμαχικές δυνάμεις στη Συρία και το Ιράκ».
Σε αυτό το καθεστώς αυξημένου συναγερμού, επιπλέον επισημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να δέχονται την καθεστωτική προπαγάνδα που επιβάλλει ακόμα και στα σχολεία να μπούν τα «προσφυγόπουλα».
Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θεωρούμε όσους επιστρέφουν απειλή για την ασφάλεια, τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αλλά και τα παιδιά».
Βεβαίως, αυτό που λέει ο επικεφαλής της ολλανδικής αντιτρομοκρατικής είναι το απολύτως λογικό, που αρνούνται όμως να δουν οι κυβερνώντες, αλλά και οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» της Νέας Δημοκρατίας, τυφλωμένοι από τις νεομαρξιστικές και οικουμενιστικές ιδεοληψίες τους.
Έχουμε δει άλλωστε και ειδεχθή εγκλήματα να διαπράττονται από «προσφυγόπουλα», αλλά έχουμε δει και τα στρατόπεδα εκπαιδεύσεως ανηλίκων που διατηρεί το Ισλαμικό Χαλιφάτο, προκειμένου να δημιουργεί νέους τρομοκράτες και βομβιστές αυτοκτονίας.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com