Translate

Αλλαγή στάσης των ΗΠΑ στην Συρία: Δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα η πτώση του Άσαντ! Σοκ στα συστημικά παπαγαλάκια


Όπως φαίνεται, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί ν’ αλλάξει τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική της χώρας – όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο, έχοντας απέναντί του το κατεστημένο και το «βαθύ κράτος».

Έτσι, εις ότι αφορά το ζήτημα της Συρίας, κατ’ αρχήν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, από την Τουρκία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είπε ότι η θέση του Άσαντ «θα αποφασισθεί από τον συριακό λαό».
Ακολούθησε η τοποθέτηση της εκπροσώπου των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, ότι πλέον οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέτουν ως προτεραιότητά τους στο θέμα της Συρίας την απομάκρυνση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία:
«Θα πρέπει να επιλέγουμε τις μάχες μας. Αν δείτε την κατάσταση, θα πρέπει να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας και η προτεραιότητα μας δεν είναι πλέον να καθόμαστε εδώ και να επικεντρωνόμαστε στο πώς θα εκδιώξουμε τον Άσαντ. Προτεραιότητά μας είναι να δούμε πραγματικά πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας, με ποιον θα χρειαστεί να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά για τον λαό της Συρίας. Δεν θα επικεντρωθούμε κατ’ ανάγκη στον Άσαντ με τον τρόπο που το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση».
Αν μη τι άλλο, η αλλαγή αυτή είναι ελπιδοφόρα για την συνδρομή των ΗΠΑ στην πάταξη του πραγματικού εχθρού της ανθρωπότητας, που δεν είναι βεβαίως ο Άσαντ, αλλά οι αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους!
Αξιοσημείωτη είναι η παρουσίαση της είδησης από τα παπαγαλάκια του «βαθέως κράτους» που κάνουν λόγο για «ανήκουστα πράγματα».
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com