Translate

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017;

Μπορεί η συγκυβέρνηση να σηκώνει –λίγο, όσο πατάει η… γάτα- τους τόνους για την μουσουλμανική βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, αλλά παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις της για την ισλαμοποίηση της χώρας, που έχει δώσει στον Ερντογάν Πασά,
στους παγκόσμιους σατανάδες (ΗΠΑ) και στον μπάρμπα-Σόρος!
mpakis products lw 720x90 Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση του τζαμιού των Αθηνών (που είναι θέμα ημερών- βάζει πλώρη για δεύτερο τζαμί, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη. Χώρος έχει βρεθεί (ας είναι καλά ο Αλί Μπουτάρογλου…), συναίνεση του… συνταγματικού τόξου υπάρχει (κι ας κάνουν πως δε θέλουν οι ψεκασμένοι, για λόγους ψηφοθηρικούς…), τα σχέδια είναι έτοιμα και -σύμφωνα με πληροφορίες- η υλοποίηση του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί τάχιστα, ακόμα και εντός του τρέχοντος έτους! Κι έπειτα, έχουν σκοπό την… αποκέντρωση των τζαμιών στις πρωτεύουσες των επαρχιών που συγκεντρώνουν μεγάλους αριθμούς μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 Που και πότε θα σταματήσουν; Ποτέ και πουθενά, εκτός κι αν τους σταματήσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού – με την θέληση του Θεού και την βούληση του ελληνικού λαού!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com