Translate

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! Άγριο πόλεμο με τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ξεκίνησαν οι άπλυτοι του ΚΚΕ

sklavenitis-nea-katastimataΚατά της ιδιοκτησίας του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην περιοχή Αλσούπολη Νέας Ιωνίας στράφηκε με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νέας Ιωνίας, δημοτική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για απόπειρα χτυπήματος της απεργίας των εργαζόμενων τους ΟΤΑ.
Κάλεσε παράλληλα τον δήμαρχο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο ιδιωτών να μαζεύουν σκουπίδια.
Ολόκληρη η καταγγελία των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Π. Τσουκαλά, Σ. Μαλαγάρη και Θ. Χαμαλίδη:
«Παρακαλούμε να ενημερωθεί άμεσα ο δήμαρχος και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα με παρέμβασή του ώστε, να μην ξαναεμφανιστεί παρόμοιο φαινόμενο ιδιωτών να μαζεύουν σκουπίδια στην Ν. Ιωνία.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» μαζί με απεργούς εργαζόμενους στην καθαριότητα έκανε παρέμβαση στο συγκεκριμένο SUPER MARKET («Σκλαβενίτης» Αλσούπολης) και του επισήμανε ότι αυτό απαγορεύεται, ότι συνιστά πράξη απεργοσπασίας που στρέφεται ευθέως κατά του αγώνα των απεργών που υπερασπίζονται το δικαίωμά τους στη δουλειά και να μην το επαναλάβει γιατί η κατάσταση είναι πολύ οξυμένη
.idioties-katharistes-nea-ionia-6
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δηλώνει ακόμη ότι θα σταθεί στο πλάι των απεργών (συμβασιούχων και μόνιμων) που παλεύουν για να κρατήσουν τη δουλειά τους και μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και για να αποτρέψουν νέο πογκρόμ απολύσεων που ετοιμάζει μέσω της αξιολόγησης αύριο».                                              
Πηγή: 902.gr
makeleio gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com