Translate

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μεγαλειώδης πορεία οπαδών ποδοσφα'ιρου στο Λονδίνο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας (video)

           Image result for Football Lads Alliance March London June 24th 2017

Δύο ξεχωριστές πορείες διαμαρτυρίας έλαβαν χώρα σήμερα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, δημιουργώντας μπελάδες στην αστυνομία καθώς και κλείσιμο δρόμων.


Η μητροπολιτική αστυνομία επέβαλε αυστηρές προϋποθέσεις στην κάθε ομάδα. Η ομάδα “Football Lads Alliance”(FLA), μαζεύτηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Η EDL (English Defence League) από την άλλη, γύρω από το Westminster, καταλήγοντας στο Victoria Embankment (φωτο κάτω).


Δείτε ένα βίντεο της εκδήλωσης



Η πορεία της Football Lads Alliance κατέληξε στη Γέφυρα του Λονδίνου όπου εκπρόσωποί της κατέθεσαν στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη αυτών που πέθαναν στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις. Υπήρχαν πολλοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ένας ηγέτης της κοινότητας των Σιχ.




Η FLA αποστασιοποιήθηκε από την EDLκαι την πορεία της (φώτο κάτω) επιμένοντας ότι η δική τους εκδήλωση στρέφεται κατά της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η πορεία ήταν ειρηνική. 


Υπήρχε και μια άλλη ομάδα «αντίφα».

Σε δήλωσή της προηγουμένως, η FLA ανέφερε : «Δεν είμαστε φασίστες κακοποιοί. Είμαστε οι καθημερινοί σας ποδοσφαιρικοί οπαδοί, οι οποίοι είναι ενωμένοι για να πουν στην βρετανική κυβέρνηση “αρκετά”.

Η πορεία μας θα είναι ειρηνική. Δεν θα υπάρχουν τραγούδια ή συνθήματα.

Θα υπάρξει ένα λεπτό χειροκρότημα στο τέλος της πορείας για να τιμήσουμε τους νεκρούς και όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες θηριωδίες.

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου προβάλλονται πολύ συχνά αρνητικά, αλλά βάζουμε στην άκρη τις αντιπαλότητές μας για να σταθούμε μαζί ενάντια στην πραγματική απειλή που αντιμετωπίζει η γενιά μας.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ισλαμιστές εξτρεμιστές που δεν αποδέχονται τις βρετανικές αξίες μας και απειλούν τον τρόπο ζωής μας. Ο στόχος τους είναι να χωρίσουν την κοινωνία μας, αλλά με όλα όσα κάνουν μας φέρνουν κοντά και μας κάνουν πιο ισχυρούς.
Παράλληλα, θέλουμε να πιέσουμε την κυβέρνηση να προβεί σε αλλαγές στη νομοθεσία κατά των τρομοκρατών».

Μια άλλη πορεία πραγματοποίησε το κόμμα Britain First στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, παρά τις απειλές από τους αριστερούς και τις προσπάθειες της αστυνομίας (φωτο πάνω & βίντεο κάτω).



ΚΟ / από εδώ εδώ κι εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com