Translate

Ετοιμάζουν τους πάντες για παγκόσμιο πόλεμο μέσα στις πόλεις -- vids

Κέντρα εκπαίδευσης στρατολογούν άτομα για τις μάχες των πόλεων, ενώ ευρωπαϊκές χώρες οπλίζουν τους πολίτες! Τα γεγονότα πιο κοντά από ποτέ! 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ομάδες ANTIFA ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ LIBERAL αριστερών στο Σικάγο των ΗΠΑ δημιούργησαν με το αζημίωτο γυμναστήριο, το οποίο εκπαιδεύει μαχητές του δρόμου, προκειμένου να «αντισταθούν», όπως λένε, στην Δεξιά και τα άτομα που την απαρτίζουν.
Θέλουν, όπως σημειώνουν, να παλέψουν ενάντια στην «παλαιά δεξιά» και τον «λευκό εθνικισμό», ο οποίος επανήλθε στις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ.
Ονομάζονται «Κολεκτίβα Haymaker». Το Haymaker ορίζεται ως άθλημα πάλης, το οποίο διδάσκει τον επιτιθέμενο να συγκεντρώσει όλη την δύναμη του σώματός του, προκειμένου να ρίχνει νοκ-άουτ τον αντίπαλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί όχι να τον σκοτώσει.
Όπως αναφέρουν τα μέλη της αριστερής επιθετικής ομάδας, ονειρεύονται να αναμετρηθούν σώμα με σώμα με τους δεξιούς στους δρόμους των ΗΠΑ.
Οι δεξιοί διαδηλωτές του Ντόναλντ Τραμπ «ξεσπαθώνουν» κατά της Νέας Τάξης και του Ισλάμ και δείχνουν πως είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους «αριστερούς μαχητές»!
Την ίδια ώρα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τσεχία, το κοινοβούλιο της χώρας ενέκρινε αναθεώρηση του Συντάγματος βάσει της οποίας, οι νόμιμοι κάτοχοι πυροβόλων όπλων θα έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν, προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της χώρας, για παράδειγμα σε περίπτωση ισλαμικής τρομοκρατικής ενέργειας.
Η πρόταση για την αναθεώρηση, η οποία υπεβλήθη από βουλευτές της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης, εξασφάλισε τις ψήφους των 139 από τα 168 μέλη του κοινοβουλίου που έδωσαν το «παρόν».
 «Αυτή η αναθεώρηση (...) θα εντάξει τους πολίτες στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών με στόχο να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια της Δημοκρατίας της Τσεχίας», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας, Μίλαν Χοβάνετς.
Όλα αυτά την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει τις κυβερνήσεις των μελών-κρατών να αφοπλίσουν τους πολίτες τους, προκειμένου να είναι ανυπεράσπιστοι στον πόλεμο των πόλεων που αναμένεται να «φουντώσει» παντού.
«Δεν θέλουμε να αφοπλίσουμε τους πολίτες μας σε μια στιγμή κατά την οποία η κατάσταση στην Ευρώπη επιδεινώνεται όσον αφορά την ασφάλεια», απάντησε ο Χοβάνετς.
«Για δείξτε μου μία τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη που να διαπράχθηκε με ένα όπλο που είχε αποκτηθεί νόμιμα», επέμεινε ο υπουργός, ο οποίος είχε τονίσει νωρίτερα πως η Πράγμα θα υποβάλει το προσεχές διάστημα μια προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της ΕΕ εναντίον των νέων, αυστηρότερων ευρωπαϊκών κανόνων.
Σημειώνεται πως η Τσεχία διαθέτει τουλάχιστον 300.000 νόμιμους κατόχους όπλων».
Στην Ουγγαρία, ο πρωθυπουργός, Viktor Orban, σηκώνει ακόμα πιο ψηλά το δικό του μπαϊράκι, ανακοινώνοντας πως η πολυπολιτισμικότητα (της Νέας Τάξης) στην Ευρώπη «έχει αποτύχει εντελώς» και πως η Ουγγαρία δεν θα συρθεί σε καταστροφικές πολιτικές σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό.
Στην Ευρώπη υπάρχουν χώρες που σηκώνουν ανάστημα στην παγκοσμιοποιητική πολιτική με τους πολίτες να ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο!
Ο πόλεμος των πόλεων ξεκινά και θα είναι σκληρός! 
ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ
πηγη: el,gr
επιμέλεια spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com