Translate

δΕΛΤΊΟ11: Η Κόκκινη Φυλή και οι σάπιες σταφίδες

Όπως είπαμε : Οι Φαύλοι, οι παλιάνθρωποι, κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες. 
Η «Κόκκινη Φυλή» είναι νέο είδος πιθηκανθρώπου και οι πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής είναι παλιάνθρωποι. 

Ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, είναι μέλος μιας νέας φυλής, που πιστεύει πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του.

Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών. 

Ο συνασπισμός των βλακών , (που βασανίζονται από τον ατομικό και δικαιολογημένο ζωώδη πανικό τους, μήπως «μείνουν στην απέξω»), με τους παλιανθρώπους της Κόκκινης Φυλής , γίνεται μηχανικά, βάσει της αρχής της «ελάχιστης προσπάθειας». 
Δέκα βλάκες κατά ενός ευφυούς. Δέκα άτιμοι κατά ενός τιμίου. Δέκα ανίκανοι κατά ενός ικανού .Δέκα τεμπέληδες κατά ενός εργατικού. Η ισχύς εν τη Ενώσει. Όλοι μαζί μπορούμε που λέει και ο Σάαααιιιιιι.
Έτσι συγκροτείται η Κλίκα Ρουφιάνων-ηλιθείων. 
Οπότε, τον Αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! 

ΥΓ.Και νομίζουν ότι θα μας βάλουν στην χαζομάρα τους. Κούνια που τους κούναγε                                                              ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com