Translate

Ο «χρήσιμος ηλίθιος» της ΕΕ: Το Βερολίνο αποστέλλει πίσω στην Ελλάδα τους φονικούς λαθρομετανάστες μετά από σωρεία επιθέσεων στο γερμανικό έδαφος!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΣύμφωνα με μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων , η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να έδωσε εντολή απέλασης από την χώρα και ταυτόχρονης  μετακίνησης στην Ελλάδα 392 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που
έχουν κριθεί «ανεπιθύμητοι» στην χώρα, εγείροντας ανησυχία για την χρησιμότητα της  Συνθήκης του Δουβλίνου για την χώρα μας. 
  Στη Γερμανία, υπάρχουν συνεχώς νέες περιπτώσεις επιθέσεων μεταναστών σε κατοίκους της περιοχής. Στην  Λειψία, ένας υπήκοος  Λιβύης με ένα μαχαίρι κουζίνας επιτέθηκε σε  περαστικό, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Πριν από αυτό, ένας πρόσφυγας από τη Γκάμπια επιτέθηκε σε έναν ταξιδιώτη σε ένα τρένο με ένα μαχαίρι.
Σήμερα στο γερμανικό έδαφος υπάρχουν πρόσφυγες που ζουν σε  τεράστια υπόστεγα, που  διαιρούνται  με ειδικά χωρίσματα σε εκατοντάδες δωμάτια, τα οποία δεν διαθέτουν  πόρτες και παράθυρα , αλλά με σεντόνια .
Ο  Ali λέει ότι ζει εδώ ενάμισι χρόνο. Συμφώνησε να μιλήσει για τη ζωή εδώ μόνο στον πλησιέστερο σταθμό του μετρό:
«Ζούμε μια  φοβερή ζωή εδώ σαν ζώα,  ένας τεράστιος αριθμός  ανθρώπων ζουν μαζί σαν μια φυλακή, και νομίζω ότι έκανα λάθος όταν ήρθα στην Ευρώπη. Ζούμε σαν ζώα ενώ έδωσα  ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να έρθω εδώ … 13-15 Χιλιάδες ευρώ, με τα οποία θα μπορούσα να περάσω  στη χώρα μου μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε ο ίδιος.
Το άρθρο αναφέρει ότι ‘‘ήδη  για 392 πρόσφυγες στην Γερμανία εγκρίθηκε η μεταφορά τους στην Ελλάδα . Κρίνοντας από τον τρόπο που μίλησε  ο Έλληνας υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής , δεν ζητήθηκε ιδιαίτερα η γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης ‘‘.
«Όταν μιλάμε για την επιστροφή προσφύγων πίσω, ακούγεται σαν ένα αστείο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια  τραγωδία για την Ελλάδα από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, που μας θέτουν υπό  πίεση σε αυτό το θέμα, θέλοντας  να δείξουν στους πολίτες τους ότι κάνουν ‘‘κάτι‘‘ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα  αυτό‘‘, αναφέρει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ελλάδας Γιάννης Μουζάλας.
Μέχρι τις εκλογές στη Γερμανία που είναι σε λιγότερο  από ένα μήνα, η Καγκελάριος πρέπει να  κάνει οπωσδήποτε μία κίνηση για κερδίσει μερικά εκατομμύρια ψηφοφόρους , διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δώσει  εξηγήσεις.
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα στη γενέτειρά μου, το τέλος του πολέμου έρχεται σύντομα στη Συρία, και είμαι έτοιμος να πάω πίσω.»  είπε ο ένας από τους Σύρους εργάτες.
Για όσους όμως είναι σε πορεία για την  Ευρώπη, αυτά τα λόγια είναι απίθανο να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για χιλιάδες μετανάστες από την  Βόρεια Αφρική, να ευρίσκονται στα σύνορα του Μαρόκου όπου  υπάρχει ένας μικρός  ευρωπαϊκός θύλακας , αυτός της  Θέουτα, μιας πύλης προς την Ευρώπη. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες καταστρέφουν τα πάντα στο δρόμο τους με σκοπό να εισέλθουν στην ηπειρωτική Ευρώπη .
Την ίδια στιγμή οι ροές μεταναστών αυξάνονται και στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει συναγερμό σε ΕΕ και Αθήνα Δεδομένου ότι  η σχέση μεταξύ της Άγκυρας και του Βερολίνου είναι σε όλο και πιο άσχημο σημείο  κάθε μέρα, η Τουρκία μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει  να δέχεται  πρόσφυγες από την Ελλάδα επαναφέροντας το χάος σε όλη την Ευρώπη. Στην Γερμανία χιλιάδες διαδηλωτές μετανάστες  ζητούν την μετεγκατάσταση των συγγενών τους, οι οποίοι παρέμειναν στην άλλες χώρες, ειδικά στην Ελλάδα στην οποία εγκλωβίστηκαν εδώ και δύο χρόνια.
Όλα αυτά προυποθέτουν ότι εισερχόμαστε σε νέα άσχημη και επικύνδυνη περίοδο για την ελληνική επικράτεια , απο την πιθανή εισβολή νέων ροών χιλιάδων μεταναστών …χωρίς έλεγχο και με την ΕΕ να μην ασχολείται καθόλου στο θέμα αυτό .
Με λίγα λόγια το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου …τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση  υλοποιεί προεκλογικά   χατίρια στην Μέρκελ , χωρίς κανένα αντίκρισμα, βυθίζοντας την χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση και το χάος.                                                       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com