Translate

Παραλήρημα αρχισυμβούλου Ερντογάν: «Η ΕΕ έχει πανούκλα - Η Τουρκία είναι ένα από τα τρία μεγάλα κέντρα της ΝΤΠ»

Νέο παραλήρημα από τον αρχισύμβουλο του προέδρου Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ,

ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber την Πέμπτη, δήλωσε ότι η Ε.Ε. είναι... άρρωστη, έχει χτυπηθεί από πανούκλα και ότι η Τουρκία, η οποία απτελεί ένα από τα τρία μεγάλα κέντρα της νέας παγκόσμιας τάξης, θα πρέπει να χωρίσει τους δρόμους μαζί της, για να μην μολυνθεί

Συγκεκριμένα, ανέφερε «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τώρα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνιολογικά άρρωστος άνθρωπος. Και η Τουρκία πρέπει να προστατευθεί αμέσως από αυτόν τον πανουκλιασμένο, άρρωστο άνθρωπο με κάθε τρόπο. Διαφορετικά, θα κολλήσουμε επίσης πανούκλα».
Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι η Τουρκία θα πρέπει να χωρίσει τον δρόμο της από την ΕΕ, να διασώσει τον εαυτό της από το να μολυνθεί επειδή η Τουρκία είναι ένα από τα τρία μεγάλα κέντρα της νέας παγκόσμιας τάξης.
Υπενθυμίζεται ότι παλιότερα ο ίδιος άνθρωπος είχε προειδοποιήσει την ΕΕ να αποφύγει οποιαδήποτε αρνητική κίνηση εναντίον της Τουρκίας ή του Ερντογάν διότι “Θα προσεύχεστε για κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέετε!”
Μάλιστα, επαναλαμβάνοντας τη θεωρία του ότι η ΕΕ θα καταρρεύσει, αναφέρει σε άρθρο  σε ερντογανική εφημερίδα: «Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ είναι ένα άλλο θέμα υπό συζήτηση. Το τέλος αυτού του ψεύδους είναι επίσης θέμα χρόνου … »
«Οι απειλές από τις χώρες της ΕΕ κατά της Τουρκίας, του τουρκικού έθνους, της περιοχής  μας, των πιστών του Ισλάμ και εκείνοι που κάνουν αυτές τις απειλές πρέπει να κατανοήσουν σαφώς ότι εάν γίνει κάτι άσχημο σε αυτό το έθνος, σε αυτή τη χώρα, στις αξίες αυτού του κράτους και ιδιαίτερα στον πρόεδρό μας, θα προσεύχεστε για κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέετε! Αν ξέρετε τι είναι η προσευχή … »
Τέλος, τόσο τον Φεβρουάριο, όσο και το Μάρτιο ο Μπουλούτ προχώρησε σε εθνικιστικές εξάρσεις  ότι η «Τουρκία έχει αναπτύξει πυραύλους που έχουν την ικανότητα να χτυπήσουν οποιαδήποτε χώρα εντός της ΕΕ» και ότι «αν ακόμη και μία τρίχα του Ερντογάν πάθει ζημιά, κανείς σε καμία περιοχή δεν θα μπορέσει να απολαύσει ούτε ένα πρωινό»                                                                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com