Translate

Ο Τραμπ «δείχνει» τον Πούτιν και απειλεί εδώ και τώρα την Νέα Τάξη

Ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, βάζει «φωτιά» στα σχέδια της Νέας Τάξης και προειδοποιεί για το μέλλον του πλανήτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,
Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι επεδίωξε να βάλει πόδι στη ρωσική αγορά, ενώ είχε αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας την προσπάθεια τον Ιανουάριο του 2016.
Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν τα επιχειρηματικά σχέδια του προέδρου αλλά και τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους από δικηγόρο του Ομίλου Τραμπ, αναφέρει ότι επενδυτές και η επιχείρηση του Τραμπ είχαν συνυπογράψει έγγραφο δήλωσης προθέσεων για την ανέγερση Πύργου Τραμπ στην Μόσχα.
Πούτιν και Τραμπ ανήκουν στην ίδια ιδεολογικοπολιτική παράταξη, η οποία συνιστά το μοναδικό σοβαρό αντίβαρο, αυτή την στην στιγμή, στην παγκοσμιοποίηση.
Ως εκ τούτου η Νέα Τάξη προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη όχι πως οι δύο ηγέτες συνεργάζονται, αλλά πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποτακτικός του «Τσάρ Βλαντ»!
Αυτό που ισχύει είναι πως οι δύο χώρες επιδιώκουν την ανατροπή των δομών εξουσίας της Νέας Τάξης και την παρεμπόδιση της προσπάθειας εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης ενός ηγέτη.
Σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik, ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας την περασμένη Παρασκευή από την Ουάσινγκτον σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον ομόλογό του από την Φιναλνδία, Sauli Niinisto, τόνισε την ανάγκη να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας, εξυμνώντας την «Αρκούδα» ως πυρηνική δύναμη.
«Θα το πω καθαρά και ξάστερα, όπως το λέω χρόνια τώρα: Φρονώ πως θα ήταν ιδανικό να είχαμε καλές, αν όχι θαυμάσιες, σχέσεις με την Ρωσία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω πως κάποια μέρα θα συμβεί. Η Ρωσία είναι μια πολύ μεγάλη χώρα και μία πυρηνική δύναμη, με την οποία πρέπει κάποιος να τα πηγαίνει καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, καταλήγοντας:
«Ελπίζω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να έχουν μια μέρα πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία. Φρονώ πως αυτό θα ήταν πολύ καλό για την παγκόσμια ειρήνη και για πολλά άλλα πράγματα».
Με άλλα λόγια ο Ν.Τραμπ αναφέρει πως ΗΠΑ και Ρωσία πρέπει μαζί να ρυθμίσουν τα του πλανήτη, ειδάλλως η πυρηνική δύναμη της «Αρκούδας» θα χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να καταστραφούν οι δομές εξουσίας της «ειρηνικής» παγκοσμιοποίησης.
Ξεκάθαρο το μήνυμα Τραμπ εκ μέρους της παγκόσμιας Εθνικής Δεξιάς ή αλλιώς Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων! Τα «χοντρά» γεγονότα πλησιάζουν όλο και περισσότερο!                                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com