Translate

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ»

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ''ΕΜΦΥΛΙΟΥ'' – ΟΛΗ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ρώτησαν κάποτε τον Χαρίλαο Φλωράκη, γιατί οι κομμουνιστοσυμμορίτες δεν άφησαν πηγάδα για πηγάδα και
βάραθρο για βάραθρο χωρίς να το γεμίσουν με πόνο και αίμα Ελλήνων. Και η απάντηση του; Εμείς, δεν είχαμε νησιά και στρατόπεδα να τους βάλουμε….
Ουσιαστικά, και ο ίδιος παραδέχεται, πως η «δυσμενής» στρατιωτική βάση της Μακρονήσου συνέβαλε στη σωτηρία πλείστων αριστερίζοντων πολιτών, αφού γλίτωσαν από τον θάνατο στα χωριά και τις πόλεις, επιστρατευμένοι προσωρινά στις μονάδες της Μακρονήσου και απομακρυνόμενοι από τις περιοχές τους όπου η δίψα για εκδίκηση των μη κομμουνιστών που είχαν χάσει πατεράδες, μανάδες, παιδιά, συγγενείς και φίλους από τον κατ΄ευφημισμό «ΔΣΑ», ήταν άσβεστη…
Έτσι, προστατεύθηκαν από τη μήνη, όλων όσων έχασαν ανθρώπους από τις εξαναγκαστικές επιστρατεύσεις των «συμμοριτών», αλλά και τα παιδομαζώματα που αποδείχθηκαν πληγή για την επαρχία, στη βόρειο Ελλάδα.
Οι εικόνες που ακολουθούν, στο βίντεο, απομυθοποιούν όσα έχει συνηθίσει να υποστηρίζει η μεταπολιτευτική «κουλτούρα» για τον ρόλο της Μακρονήσου και των άλλων στρατοπέδων, κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.
Όπως θα δείτε, οι κομμουνιστές χωρίς ποτέ να λογοδοτήσουν για το αίμα αθώων πατριωτών που έχυσαν ζούσαν ζωή χαρισάμενη απομονωμένοι σε ένα «δικό» τους νησί. Κάτι εντελώς αντίθετο με την πλύση εγκεφάλου που έχει πραγματοποιήσει το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας ιστορικές ανακρίβειες.
Την σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων της εποχής, είχε καταγράψει το υπουργείο Στρατιωτικών.
Φωτογραφίες που έγιναν καρτ ποστάλ αλλά και εκτέθηκαν στο Ζάππειο. Οι φωτογραφίες καλύπτουν την περίοδο 1947 έως 1953.
Το Υπουργείο Στρατιωτικών είχε αναθέσει τη φωτογράφηση στον Απόστολο Βερβέρη.                                                     makeleio
Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com