Translate

"Να μεγαλώσουμε τα αγόρια μας ως...φεμινιστές!" Ο Καναδάς είναι η Σουηδία της Αμερικής!


Απίστευτες  ανώμαλες νεοταξικές προτροπές. 

Ο ''δημοφιλής'' στους νεοεποχίτες πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ζητά από τους γονείς σε όλο τον κόσμο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και ιδίως τα αγόρια τους έτσι ώστε να γίνουν φεμινιστές,
γιατί, όπως λέει, μόνο έτσι θα αλλάξει ο κόσμος και η κουλτούρα του σεξισμού στην σημερινή κοινωνία.
Ο Τριντό έγραψε σχετικά ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Marie Claire και υποστηρίζει ότι όταν τα αγόρια είναι φεμινιστές, αποκτούν μια αίσθηση δικαιοσύνης και μια συμπάθεια και αυτό τα βοηθά να αποφύγουν την πίεση ενός συγκεκριμένου «ανδρισμού», που τελικά βλάπτει και τους άντρες και το περιβάλλον τους. «Θέλω να είναι άνετοι με τους εαυτούς τους και να είναι φεμινιστές - που θα υπερασπίζονται το σωστό και που θα μπορούν να κοιτούν τους εαυτούς τους στα μάτια με περηφάνια», γράφει.
Ακόμα αναφέρει, πως συζητώντας τους προβληματισμούς του περί της ανατροφής της κόρης του Ελα Γκρέις ώστε να γίνει φεμινίστρια, η σύζυγός του Σοφί ήταν εκείνη που του επισήμανε ότι με τον ίδιο τρόπο πρέπει να μεγαλώσουν και τα δυο τους αγόρια, τον Χαβιέ και τον Αντριέν. «Οι γιοι μας έχουν την δύναμη και την ευθύνη να αλλάξουν την κουλτούρα του σεξισμού», τονίζει.
Ο φεμινισμός, υπενθυμίζει ο Τριντό, δεν είναι μόνο να πιστεύεις ότι άντρες και γυναίκες είναι ίσοι: «Είναι η γνώση ότι όταν είμαστε όλοι ίσοι, τότε είμαστε όλοι μας πιο ελεύθεροι».
Ο ίδιος ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά έχει περιγράψει πολλές φορές τον εαυτό του ως «φεμινιστή», ενώ στην κυβέρνησή του άντρες και γυναίκες είναι ίσοι σε αριθμό. (protothema)

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com