Translate

LIVE - Γέμισε ΛΟΑΤΚΙ(μεταλλαγμένοι κίναιδοι) η Βουλή για την αλλαγή φύλου και ο Μητσοτάκης επικαλείται εξωγήινους – «Όχι» Π.Καμμένου στο άρθρο 3 του ν/σ


Στα θεωρεία της Βουλής βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας την στιγμή που η Ολομέλεια ψηφίζει το νομοσχέδιο με το επίμαχο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου στα 15.
Αρκετοί ήταν και σήμερα αυτοί που βρέθηκαν στα θεωρεία, με τον νεαρό/ά με την εσάρπα και το λουλούδι, που ξεχώρισε χθες, να επανεμφανίζεται σήμερα. Πάλι με θορυβώδη εμφάνιση: Φανελάκι, ένα τεράστιο κόσμημα και ένα μικρό λουλουδάκι στα μαλλιά.
Πριν λίγο με επιστολική ψήφο ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως ψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. Ωστόσο δήλωσε πως καταψηφίζει το άρθρο 3 (για την ηλικία των 15 ετών) και δήλωσε «παρών» σε μια σειρά από άρθρα.
Διαλυμένη και η ΝΔ, ανήμπορη, διεφθαρμένη και διαβρωμένη να αντιδράσει εκστομίζει επιχειρήματα περί εξωγήινων.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε αντιπολίτευση με «εξωγήινα» επιχειρήματα από τη Βήμα της Βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου.
Συγκεκριμένα, προσπαθώντας να πείσει ότι η διάταξη που δίνει υπό προϋποθέσεις τη δυνατότητα επαναπροσδιορισμού φύλου από τα 15 είναι ανεύθυνη, διηγήθηκε μία πολύ πραγματική, όπως τόνισε ο ίδιος κάμποσες φορές, ιστορία.
«Μπήκα στον κόπο να πληροφορηθώ καλύτερα για την ουσία του προβλήματος. Μου διηγήθηκε λοιπόν ένας ψυχίατρος μία ιστορία, ενός νέου παιδιού, που τον κάλεσε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και ένας εξωγήινος του είπε να το κάνει».
«Είναι συνεπώς κωμικό να έρχεστε σε αυτή την αίθουσα και να μας παραδίδετε μαθήματα φιλελευθερισμού, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος αγόρευσε χθες μπροστά στα κενά έδρανα της κοινοβουλευτικής του ομάδας» συνέχισε απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.
«Αυτά τα ψευτομαθήματα να τα πείτε στους ΑΝΕΛ, τον παρτενέρ σας σε αυτό τον αλλοπρόσαλλο θίασο που έχετε δημιουργήσει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τόνισε πως αναμένει τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας «για να δούμε», όπως είπε, αν υπάρχει «αρραγής κυβερνητική πλειοψηφία και δεδηλωμένη στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Μετά το τέλος της ιστορίας του κ. Μητσοτάκη, ακολούθησαν και κάποια χάχανα, ενδεικτικά της σοβαρότητας του επιχειρήματος που ακούστηκε δια στόματος του προέδρου της ΝΔ.
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η απάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
«Αναφέρθηκα χθες στη ΝΔ και τους λόγους που οδήγησαν τον αρχηγό της ΝΔ σε μία πολιτική κυβίστηση για τη διατήρηση της συνοχής στο εσωτερικό του κόμματός του. Αυτά τα βλέπει η ελληνική κοινωνία, τα κρίνει, τα βλέπουν οι πολίτες» τόνισε ο πρωθυπουργός.
Όπως σημείωσε, ο πρόεδρος της ΝΔ και η αξιωματική αντιπολίτευση θα κριθούν και για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από δύο μήνες, συναντήθηκε με πολίτες που τους αφορά το θέμα και τους είπε ότι θα ψηφίσει επί της αρχής αυτό το νομοσχέδιο, αλλά σήμερα «σε ένα κρεσέντο συσπείρωσης του κόμματος του και παραχώρησης χώρου στην ακραία δεξιά πτέρυγα», αλλάζει θέση.
«Αυτή η επιλογή του κ. Μητσοτάκη να αναφερθεί σε αυτό το παράδειγμα, ότι τάχα ένας ψυχίατρος του είπε ότι δεν μπορούμε να δίνουμε την επιλογή σε έναν άνθρωπο 18 ετών χωρίς ιατρική γνωμάτευση, διότι αναφέρθηκε στην περίπτωση ατόμου που όταν ρωτήθηκε από τον γιατρό γιατί κάνει αυτήν την επιλογή, εκείνος του απάντησε ότι πήγε στον Υμηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι. Αυτό είναι ντροπή! Είναι ντροπιαστικό να υβρίζει μία κοινωνική κατηγορία που έχει το δικαίωμα της επιλογής ότι τάχα χρήζει ιατρικής και ψυχιατρικής περίθαλψης διότι διεκδικεί το δικαίωμα της επιλογής» σημείωσε ο πρωθυπουργός.
«Είναι ντροπή και αναμένω τον κ. Μητσοτάκη που έχει δικαίωμα να κάνει όσες κωλοτούμπες, όσες κυβιστήσεις κρίνει, να πάρει πίσω αυτή την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας που διεκδικούν το δικαίωμα, που ούτε ο ίδιος αρνείται» επισήμανε ο κ. Τσίπρας και κατήγγειλε ότι αυτή η άστοχη αναφορά του προέδρου της ΝΔ σηματοδοτεί ότι όσοι διεκδικούν αυτό το δικαίωμα της επιλογής χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

«Αντί σήμερα να συζητάμε για μια μεγάλη και ουσιαστική τομή που αφορά σε ένα στοιχειώδη εκσυγχρονισμό, αντί να συζητάμε για την ουσία, συζητάμε με περισσή υποκρισία την υπόθεση που αφορά στην ηλικία των 15 αντί των 17 ετών.
Για τους διεμφυλικούς πολίτες 15 ετών, που υφίστανται τρομακτικό μπούλινγκ στα λύκεια, αυτό που θα έπρεπε πρωτίστως να βαραίνει τη συνείδησή μας είναι ότι θα τους δώσουμε τη νομική δυνατότητα να σταματήσει αυτή η δραματική συμπεριφορά που υφίστανται.
Αναφερθήκατε σε ψυχιάτρους αλλά δεν αναφερθήκατε στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίες στα σχολεία που κρύβονται κάτω από το χαλί εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν μπορεί να προσαρμοστεί για να δώσει την διέξοδο της κανονικότητας» είπε και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να ανακαλέσει αυτό το απαράδεκτο παράδειγμα γιατί είναι προσβλητικό απέναντι σε μια κατηγορία.
«Δεν έχετε δικαίωμα να εξευτελίζετε και να υβρίζετε αυτούς τους ανθρώπους» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
«Όχι» σε όλα από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή φύλου, «ναι» στην τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, στην ονομαστική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Βουλή.
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ψήφισε «όχι» στο άρθρο 3, «παρών» στα υπόλοιπα.
Η Έλενα Κουντουρά, ψήφισε «ναι» στην τροπολογία για τουρκική ένωση Ξάνθης, όχι στο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου.
«Ναι» στην τροπολογία, «όχι» στο άρθρο 3, ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Πειραιώς, Γεννιά Γεωργία.
Η Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ, Β Πειραιώς), ψήφισε «ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία.
«Ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία, ψήφισε ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.
Ο Καμμένος Δημήτρης, ψήφισε «ναι» στην τροπολογία, «όχι» στα άρθρα 1-7.
«Ναι» στην αλλαγή φύλου από τα 15 ψήφισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Όχι» σε όλα, «όχι» και στην τροπολογία για την τουρκική ένωση Ξάνθης από την Αλέκα Παπαρήγα.
Ο Βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ψήφισε «όχι» σε όλα, «ναι» στην τροπολογία.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ψήφισε «ναι» σε όλα, παρών στο άρθρο 3.
«Όχι» σε όλα, «όχι» και στην τροπολογία ψηφίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και της ΧΑ.
Ο Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος Αχαϊας), ψήφισε «όχι» σε όλα.
O Κατσίκης Κωνσταντίνος, διόρθωσε την ψήφο του σε «ναι» επί της αρχής, «όχι» στα άρθρα, «ναι» στην τροπολογία. «Δεν το κατάλαβα, όταν είπα όχι σε όλα εννοούσα σε όλα τα άρθρα. Γιατί προκαλεί αντίδραση όταν γίνεται ένα λάθος δεν το καταλαβαίνω;», δήλωσε.
Η ανεξάρτητη βουλευτής Μάρκου Αικατερίνη (Β Θεσσαλονίκης), ψήφισε «όχι» σε όλα.
Ο Λαζαρίδης Γεώργιος (Β Θεσσαλονίκης), ψήφισε «ναι» στην τροπολογία για τουρκική ένωση, «όχι» στα άρθρα 1-7.
O βουλευτής Γρηγοράκος Λεωνίδας, ψήφισε «ναι» σε όλα, «παρών» στο 3 για την αλλαγή φύλου.
Ο Μπαργιώτας Κωνσταντίνος (Ποτάμι, Λαρίσης), ψήφισε «ναι» σε όλα, «παρών» στο άρθρου 3 για την αλλαγή φύλου.
Οι τρεις βουλευτές του Νομού Ροδόπης, ψήφισαν:
Μουσταφά Μουσταφά: «Ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία
Καρά Γιουσούφ Αϊχάν: «Όχι» στην τροπολογία
Αχμέτ Ιλχάν: «Όχι» στην τροπολογία, «παρών» στο 3
Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (ΑΝΕΛ Σερρών), ψήφισε «ναι» επί της αρχής, «ναι» στη τροπολογία, «όχι» στα άρθρα 1-7.
Δείτε τις φωτογραφίες:






Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com