Translate

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος


Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!
Φυσικά χρηματοδοτείται από την Τουρκία και θα είναι το μεγαλύτερο τζαμί στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου.
Όπως σημειώνεται, το μεγαλεπήβολο αυτό έργο, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 3.000 άτομα και πήρε το όνομα του από τον Umm Haram.
Ο Haram ήταν ένας συγγενής του Μωάμεθ, ο οποίος πέθανε στην Κύπρο όταν έπεσε από το  μουλάρι του κατά τη διάρκεια μιας μουσουλμανικής στρατιωτικής εκστρατείας του 7ου αιώνα.
Είναι λογικό, η κατασκευή του τεράστιου αυτού τζαμιού να έχει προκαλέσει το φόβο ορισμένων Τουρκοκυπρίων για αναζωπύρωση της ακραίας ισλαμικής πίστης σε βάρος του κοσμικού τρόπου ζωής αλλά και της αύξησης του ελέγχου από την Τουρκία σε βάρος των Τ/κ.
Ωστόσο, το μήνυμα είναι άλλο! Η Κύπρος γίνεται ξακουστή στον κόσμο ως η περιοχή με το μεγαλύτερο τζαμί στην Ανατ. Μεσόγειο και θα παύσει να θεωρείται χριστιανική χώρα, σε περίπτωση «επίλυσης» του Κυπριακού στα πρότυπα της διζωνικής ομοσπονδίας. Θα λογίζεται αντίθετα ως κέντρο του Ισλάμ στην ευρύτερη περιοχή!
Η Τουρκία από την πλευρά της – όπως αναφέρουν ορισμένοι Τ/κ στο associated press- εκτός από την προβολή της εικόνας της στο εξωτερικό ως προστάτιδα των Τ/κ, θέλει να διαδραματίσει βασικό ρόλο στις τουρκοκυπριακές υποθέσεις, λόγω του ότι χρηματοδοτεί το βορρά με ποσό ύψους άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ  ετησίως.
«Η Τουρκία ακολουθεί την πολιτική του« Χρηματοδοτώ, υπακούτε », αναφέρει ο Cemal Ozyigit, ο ηγέτης του μικρού αριστερού Κομμουνιστικού Κόμματος Δημοκρατικής.
Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το Ισλάμ για να εδραιώσει τον πολιτικό του έλεγχο στα κατεχόμενα με την αποστολή  400 ιμάμηδων  που ενεργούν σαν ιεραπόστολοι για να υπηρετήσουν τζαμιά και να δώσουν μαθήματα για τις διδασκαλίες του Κορανίου.
Η Κύπρος των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο! Δεν αποκλείεται να εκπαιδευτεί νέα γενιά ισλαμιστών, οι οποίοι με τον καιρό θα προσπαθήσουν να εξισλαμίσουν ολόκληρο το νησί, γιατί όχι με σφαγές!
Ήδη 100 περισσότερα τζαμιά λειτουργούν στα κατεχόμενα και αυτό, σύμφωνα με τον Μουφτή στο νησί, ο οποίος μάλιστα υπογραμμίζει πως μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου έχουν κοινό μέτωπο για την… «ειρήνη» στο νησί.                                                                     ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com