Translate

ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ vid


Η τοπική αστυνομία των Βρυξελλών αναγκάστηκε να καλέσει στην ομοσπονδιακή αστυνομία για τις ταραχές, αφού η βία στους δρόμους κλιμακώθηκε γρήγορα με νέους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που
επιτέθηκαν σε αξιωματικούς με πέτρες και μαχαίρια, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και στη συνέχεια πυρπολώντας τα.
ΒΕΛΓΙΟ: χαμός με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Νεολαία από μουσουλμάνους αναπολούν στους δρόμους ρίχνοντας πέτρες και βλήματα στην αστυνομία, πυροδοτώντας αυτοκίνητα και καταστρέφοντας τις αποθήκες για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα.
Μουσουλμάνοι ταραξίες διέλυσαν ένα δρόμο, έσπασαν βιτρίνες, λεηλάτησαν το κέντρο των Βρυξελλών και τραυματίστηκαν 22 αξιωματικοί. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έκαναν αν το Μαρόκο δεν είχε προκριθεί;
Οι χρήστες του Twitter έγραψαν στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ότι «πολλοί τουρίστες πίστευαν ότι υπήρξε τρομοκρατική επίθεση». Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι οι μουσουλμάνοι νεαροί που συνέτριψαν αυτοκίνητα με σιδερένιες ράβδους.
Γυρισμένο στην περιοχή στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, ορισμένοι άγριοι Ταλιμπάν φαίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των Πακιστανών αστυνομικών. Έχουμε να κάνουμε με μια βάρβαρη κοινωνία, όπου οι αποκεφαλισμοί δεν είναι η εξαίρεση, και το παιχνίδι με ψιλοκομμένα κεφάλια γίνεται ο νέος κανόνας.
Μαζέψτε και φιλοξενείστε όσο μπορείτε και άλλους βάρβαρους πολλούς από αυτούς στην χώρα μας για να είναι τα αυριανά κεφάλια με τα όποια θα παίξουν ποδόσφαιρο από των δικών μας αστυνομικών και πολιτών.
Όσο και αν πιστεύεται κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από τη λαίλαπα αυτή του Ισλάμ ιδιαίτερα όσοι έχουν ξεπουληθεί και υπηρετούν το σάπιο και σατανικό πολιτικό σύστημα της χώρας.
Το Ισλάμ δεν αστειεύεται,  όταν πάρουν το τιμόνι της χώρα μας στα χεριά τους θα σας κάνουν ακριβώς τα ιδία.  Μην  ξεγελιέστε!!!!!!
1-0  για την αγελάδα  κάτι πήγε στραβά στην σφαγή χαλάλ.
Βάρβαρη και απάνθρωπη ισλαμική (halal) σφαγή βοοειδών πάει στραβά.
Άλλα το πόσο φιλόζωοι είναι οι μουσουλμάνοι το βλέπουμε καθημερινά όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:
Έκαψαν ζωντανό το γαϊδουράκι.
Δεν είναι γνωστό εάν το φτωχό ζώο επέζησε μετά την φυγή  από το βασανιστήριο.
Πακιστανός  έφηβος  μουσουλμάνος συνελήφθη για βιασμό κοτόπουλου
Δύο άτομα, ο Nasrullah και ο Tufail -μάρτυρες αυτής της πράξης «, ανέφερε ο καταγγέλλων στο FIR.
Ο Mansab Ali, κάτοικος του αστυνομικού τμήματος Jalapur Bhatian Hafizabad, περίπου 200 χλμ. από τη Λαχώρη, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο γείτονάς του Άνσαρ Χουσεΐν «απήγαγε» στις 11 Νοεμβρίου και «βίασε» την κότα του.
Μήπως ο  Καναδάς  νομιμοποιήσει τις περισσότερες μορφές κτηνοβασίας (σεξ με ζώα) εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού μουσουλμάνων.
Θα έρθει ο καιρός όταν οι άνθρωποι θα τρελαθούν και όταν δουν κάποιον που δεν είναι τρελός, θα τον επιτεθούν, λέγοντας: «Είσαι τρελός, δεν είσαι σαν εμάς. »- Άγιος Αντώνιος ο Μέγας.
Δεν υπάρχει βασική ταυτότητα, καμιά κύρια τάση στον Καναδά. Αυτές οι «ιδιότητες» είναι αυτό που μας κάνει το πρώτο μεταναστευτικό κράτος . – Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau.
Από τον Άγιο βασίλειο πήγαμε στη φιγούρα της χρονιάς.
Και ένα τελευταίο παράλογο, στα ράφια ο Άγιος Βασίλης, στην Γερμανία απαγορεύεται πλέον να ονομαστεί Άγιος Βασίλης . Πήρε τώρα την καινούργια ονομασία μια φιγούρα ως η «φιγούρα της χρονιάς» για  το τέλος της χρονιάς.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com