Translate

ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ...

ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤHΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ-ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μουαμέρ Γκιουλέρ ανακοίνωσε πως ένας από τους συλληφθέντες στην Χίο είναι ο Χασάν Μπιμπέρ και δήλωσε ότι ήταν ο δράστης των επιθέσεων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στις 19 Μαρτίου 2011.
Επίσης στην ίδια οργάνωση υπάρχει κάποιος με βουλγαρικές και ρουμάνικες ταυτότητες.
Ο Υπουργός τόνισε "γνωρίζαμε ότι ο Μπιμπέρ ήταν σε προετοιμασία για να πραγματοποιήσει κάποια επίθεση και όλα τα άτομα που είχαν καταδικαστεί είχαν διαφύγει στο εξωτερικό."
Όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα όταν οι άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ένα σκάφος 7 περίπου μέτρων να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες. Περιπολικό του λιμενικού έφτασε γρήγορα στο σημείο και το ακινητοποίησε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αντιαρματικοί όλμοι, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 200 σφαίρες, καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κρύβει τις ταυτότητες των δραστών και προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα και οι Τούρκοι λαλάνε σαν το γάργαρο νεράκι στην πολιτική, να μας ψήσουν καλοκαιριάτικα με τους γνωστούς εκβιασμούς. Μανούλες οι Τούρκοι σε αυτά...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com