Translate

ΣΚΩΤΙΑ: Ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη σε παμπ της Γλασκώβης

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη την Παρασκευή το βράδυ σε παμπ της Γλασκώβης στη Σκωτία, προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο BBC στην ιστοσελίδα του.
 
Το BBC News επικαλούμενο δηλώσεις του Τζιμ Μέρφι, μέλος του Κοινοβουλίου, αναφέρει ότι υπήρχε «ένας σωρός ανθρώπων», οι οποίοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να εξέλθουν από την παμπ. Τα πυροσβεστικά συνεργεία κατέφθασαν άμεσα στην περιοχή.
 
«Το ελικόπτερο EC135 T2, με τριμελές πλήρωμα που αποτελούνταν από δύο αστυνομικούς και τον πιλότο, συνετρίβη στην οροφή μιας παμπ στην οδο Stockwell στις 12:25 (ώρα Ελλάδας)», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
«Δεδομένης της σοβαρότητας του περιστατικού, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο ανθρώπινων απωλειών» δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Άλεξ Σάλμοντ καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην παμπ που φέρει την ονομασία Clutha Vaults και βρίσκεται στον δρόμο Στόκγουελ, βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 120 άνθρωποι.
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια της συντριβής, ούτε για ανθρώπινες απώλειες ωστόσο εκφράζονται σοβαροί φόβοι για τη ζωή των τριών επιβατών του ελικοπτέρου. Ένας άνθρωπος απο το προσωπικό του μαγαζιού ερωτήθηκε κατα την αποχώρηση του για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση από τη συντριβή, δίνοντας μονολεκτική απάντηση: «πολύ...», δήλωσε.
 
defencenet

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com