Translate

Έχουν τελειώσει όλα;

Πληκτρολογείς στο google: “αυτοκτονία”, περιορίζεις τις αναζητήσεις από 24 έως σήμερα 30/1/2014 και έχεις τα εξής αποτέλεσμα:

1. Τραγικό τέλος είχε μία 27χρονη γυναίκα που έπεσε από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας στο Αγρίνιο.
2. Δυο απόπειρες αυτοκτονίας στην Κρήτη σε λίγες ώρες
3. Αυτοκτόνησε μητέρα ανήλικου παιδιού στην Κεφαλλονιά
4. Τραγωδία στην Κύμη – Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ
5. Καλάβρυτα: Αυτοκτονία σε στάβλο – Κλειδώθηκε και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα
6. Αυτοκτονία ενός άνδρα 55 ετών από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου
7. Αυτοκτονία συνταξιούχου στο Καρπενήσι

Παράλληλα όμως, παρατηρείς και άλλες ειδήσεις όπως αυτή : “…Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην Ελένη Στάθογλου, ο κ. Ρολάκης είπε ότι φορολογούμενος δεν δίστασε να του βγάλει όπλο, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο γραφείο του, ενώ ένας άλλος, που χρωστούσε 400 χιλιάδες ευρώ, τον απείλησε ότι θα φέρει “μπιτόνι με βενζίνη να τους κάψει”….”

Καλώς ήλθες φίλε μου στην Ελλάδα των παπανδρέου – σαμαρά (βενιζέλου, κουβέλη, καρατζαφέρη, τζήμερου και των αρχηγών της απούσας αντιπολίτευσης).

Υ.γ. Είναι τα ανωτέρω το τέλος της Χώρας και του Ελληνισμού ; Υπάρχει λύση ; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια  είδηση παρήγορη, ενθαρρυντική, ελπιδοφόρα και σε αντιδιαστολή των ανωτέρω :

“…. Ο πλειστηριασμός τελικώς δεν έγινε, η συμβολαιογράφος που τον είχε αναλάβει ήρθε, ωστόσο δεν εμφανίστηκε κανένας πλειοδότης, προφανώς γιατί γνώριζαν ότι υπήρξε κινητοποίηση. Ο αποκλεισμός ήταν ειρηνικός, δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο, αλλά παρ΄όλα αυτά κλήθηκε από κάποιους η Αστυνομία – πιθανόν από τους υπεύθυνους διεξαγωγής του πλειστηριασμού- και λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το απόγευμα εμφανίστηκε μικρή αστυνομική δύναμη που απλά ενημερώθηκε για το θέμα και παρέμεινε μέχρι τις πέντε, δηλαδή μια ώρα μετά την έναρξη του πλειστηριασμού όπως ορίζει ο νόμος…..”

Περισσότερα γι αυτό το τελευταίο, εδώ

Έλληνες, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ! και μη ξεχνάμε πως : «Σήμερα το δικό τους σπίτι. αύριο το δικό μας».

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
olympia

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com