Translate

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;

mixelakhs-slide
Γράφει ο Αντίοχος.
Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της (πολυδιαφημισμένης) ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. και πέραν από την θορυβώδη (και εξαιρετικά πολυδάπανη…) τελετή έναρξης στο Ζάππειο, ακόμα δεν είδαμε να αναλαμβάνει η κυβέρνηση μια οποιαδήποτε πρωτοβουλία υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Λάθος κάνουμε! Γιατί αυτή τη στιγμή που εμείς γράφουμε κι εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια… σπουδαία ελληνική πρωτοβουλία στην Ευρώπη! Πρόκειται για ένα «Σύμφωνο κατά του ρατσισμού», το οποίο προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης!
Ιδού η… ιστορική δήλωση του υπουργού της κατοχικής κυβέρνησης: «Στόχος μας είναι η αποκήρυξη με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, κάθε μορφής διάκρισης και ρατσισμού με την υπογραφή ενός Συμφώνου κατά του Ρατσισμού για την περίοδο 2014- 2020 από τους υπουργούς των κρατών- μελών της ΕΕ».
Το Σύμφωνο, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και αποτελεί τη συνέχεια της «Δήλωσης» που υπογράφτηκε στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2013 από 17 εκπροσώπους κρατών- μελών της Ε.Ε., στην οποία καταδικάζονται «όλα τα πολιτικά προγράμματα, οι οργανώσεις και οι πρακτικές που προωθούν την ξενοφοβία και τον ρατσισμό».
Κι εδώ το ερώτημα που μπαίνει είναι το εξής: πρόκειται απλά για μια κίνηση εντυπωσιασμού της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, με σκοπό να αποσπάσει τα εύσημα των αφεντικών της, ή μήπως έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη απόπειρα απαγόρευσης της συμμετοχής των «καταδικασμένων» εθνικιστικών κομμάτων στις επικείμενες ευρωεκλογές και μάλιστα με τη βούλα της Κομισιόν; Πάντως, η χρονική συγκυρία της πρωτοβουλίας των γυψο-χουνταίων σαμαροβενιζέλων, είναι εξαιρετικά ύποπτη και πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση.
(ΥΓ) 1: Ας το πάρουν απόφαση τα ετοιμόρροπα μεταπολιτευτικά σαπάκια κι ας αφήσουν τα κόλπα: Ή με Χρυσή, ή με… Αργυρή, ή με Εθνική Αυγή, η κάλπη της 25η Μαΐου θα γίνει ο (πολιτικός) τάφος τους!
(ΥΓ) 2: Άντε και καλά σαράντα!
antipliroforisi

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com