Translate

ΣΟΚ!! Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! Θέλουν να διώξουν τους άστεγους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝΤΑΣ σε οποιονδήποτε ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

Η αστυνομία της Αλαμπάμα διέταξε έναν πάστορα του Μπέρμιγχαμ να σταματήσει να δίνει εμφιαλωμένο νερό και χοτ ντογκ στους αστέγους σε ένα πάρκο της πόλης.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Ο πάστορας Ρίκ Γούντ, του «Οίκου της προσευχής του Κυρίου», ειπώθηκε ότι τον περασμένο μήνα ήταν κατά παράβαση του ενα διάταγμα που απαιτεί τα φορτηγά τροφίμων να μην λαμβάνουν άδεια για να πωλούν τρόφιμα.
Ο Γούντ, είπε στους αξιωματικούς ότι επρόκειτο να παραδώσει το φαγητό, χωρίς να το πουλήσει.
«Αυτό με κάνει έξαλλο,» είπε ο Γούντ σε ένα τοπικό σταθμό ειδήσεων στην Αλαμπάμα.
«Αυτοί οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι, λιμοκτονούν. Χρειάζονται βοήθεια από τους ανθρώπους. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν κάτι από ένα φορτηγό τροφίμων. »

Οι ανώτεροι υπάλληλοι λένε ότι η διάταξη έχει ως στόχο να προστατεύσει τους άστεγους από τα μολυσμένα τρόφιμα, αλλά άλλες ομάδες υπεράσπισης λένε ότι ο νόμος έχει ως στόχο να διώξουν τους αστέγους.
«Οι νόμοι αυτοί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των γενικότερων προσπαθειών να μετακινήσουν (τους άστεγους) έξω από τις πόλεις», δήλωσε ο Τζέρεμι Ρόζεν, διευθυντής του Κέντρου Εθνικού Δικαίου για την έλλειψη στέγης και τη φτώχεια.
_____________________
Οταν διωχθούν όλοι αυτοί οι άστεγοι, και όσοι καταφέρουν να ζήσουν, θα πρέπει κάπου να πάνε.

Ολοι οι Αμερικανοί που είναι υποστηρικτές του BLM, («γραφείο διαχείρισης εδάφους» οργανισμός εντός των Ηνωμένων Πολιτειών του Υπουργείου Εσωτερικών που διαχειρίζεται τις δημόσιες εκτάσεις της Αμερικής και αυτομάτως της Ατζέντας 21) , αυτό που έχουν στο μυαλό τους για εσάς, δεν το κάνουν για τις χελώνες, την ηλιακή ενέργεια, και φυσικά όχι για τους άστεγους … αλλά γίνεται για τη βοσκή όλων μας σε τόσο μικρούς χώρους για όσο το δυνατόν καλύτερο έλεγχο «των βοοειδών» (ή πρόβατα σε αυτή την περίπτωση) όπως προβλέπει η Ατζέντα 21.
Aστεγοι, άνεργοι και φτωχοί μπορεί σύντομα να μαντρωθούν σε «μίνι-σπίτια,» μικροσκοπικές κατοικίες φτιαγμένες από άχυρο, καζεΐνη, απορρίματα και άλλα φτηνά υλικά. (Δείτε το γράφημα παρακάτω).
Η MPHOnline θέλει να κάνει «μίνι-κοινότητες βιώσιμες κατοικίες, αποδοτικές και βιώσιμες» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Οτι παράλληλα θα βοηθήσουμε τους φτωχούς είναι αξιοθαύμαστο, όμως πρέπει να αναρωτηθούμε:
γιατί υπάρχει η οικονομική κρίση;
Γιατί εκατομμύρια ανθρώπων είναι άνεργοι και υποαπασχολούμενοι;
Σίγουρα απαιτείται η προστασία του λαού, αλλά έτσι διασφαλίζουμε ένα μικροσκοπικό διεθνή χρηματοπιστωτικό καρτέλ που δεν έχει τη δύναμη να διοικήσει και να καταστρέψει τις οικονομίες κατά βούληση.

Η τρέχουσα οικονομική κρίση δημιουργήθηκε από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ. Κατασκεύασαν τη φούσκα των ακινήτων που έσκασε και κατέβασαν την οικονομία.
Έχουν κατασκευάσει όχι λιγότερο από δέκα οικονομικές υφέσεις από το 1950. Παραδέχονται ότι εξαπέλυσαν τη Μεγάλη Ύφεση.
Τα σχέδια τους δοκιμάζονται πάντα στα πειραματόζωα τους Αμερικανούς, και μετά ακολουθούμε όλοι οι υπόλοιποι λαοί.

Mini_Homes
atheatignosi

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com